Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
Még egy kis filmes téma, bár nem keró és nem mászi. Epyc, Fûrész 7-et ideadod? Moziban akartam 3dben megnézni, de elmaradt.
Ride 'n' roll

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Zotya: Érdekelt a téma. (nagy hegyek)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Most kell kitöltenem az idei licenszigénylõ lapot és külön sportágként van megjelölve a "Kerékpár póló". Csipisz, ti tudtok errõl valamit?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Úúú, mit lehet mezitláb csinákolni ![/QUOTE]
Ezzel próbálkozunk néha, ha meleg az idõ:
YouTube - Slacklining Day One
Kb. így vagy jobb napokon kicsit ügyesebben:-)

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Ha valaki új munkahelyet keresne:A leghülyébb szállodai állások

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Fizikai fájdalom megnézni ezt a videót egy tériszonyosnak... legalábbis nekem az volt...

Bakker, nincs tériszonyom, de ez a "sétálok egy spaniferen másfél kilométer magasan" kicsit azért odabaszott....
Az ilyenre mondom: Dögöljé' meg, jóvan? :D

MÓNÁR: neked meztéláb például ajánlanám a parázson járást, esetleg a déházást, persze valami fasza kis syncros pedálon, a jobb tartás végett...:D

(Félreértések elkerülése végett: mink' a Mónárral szeressük egymást, csak unatkozunk...:D Megyek is vissza órára.)

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Szasztok!

Lóf.szt azt nem kérünk, de jók lesznek a a thai k.rvák is, amúgy max. lófejet kellene beszerezni( Ildinek) és forgathatjuk a debreceni keresztapát! :-)

Játékról lemaradtam? Volt üvegezés is? Óóóó de kár!

Röfi , Oszi jó sok infótok van errõl a helyrõl! Ezek szerint valaki felcsigázott benneteket is mászó történetekkel.

Úúú, mit lehet mezitláb csinákolni !

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Már én is nagyon kívánom, de mezitláb kicsit odébb lesz. Max. kipróbáljuk cipõben, bár azt annyira nem érzem.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Jut eszembe, lehetne már jó idõ egy kis slackline-hoz :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Azóta már meg is szólózták az északi falat, az eddigi legnehezebbnek tartott vonalon. Bár csalt a fickó, mert volt rajta base ernyõ.:-)
Elképesztõ hová tolják még a határokat.
Dean Potter free solo climbs and base jumps off the Eiger // Outdoor Videos

Fizikai fájdalom megnézni ezt a videót egy tériszonyosnak... legalábbis nekem az volt...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Artista. :)

Fixibe kerék: Marktplaats.nl > Specialized roval wielen - Fietsen en Brommers - Fietsonderdelen

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Azóta már meg is szólózták az északi falat, az eddigi legnehezebbnek tartott vonalon. Bár csalt a fickó, mert volt rajta base ernyõ.:-)
Elképesztõ hová tolják még a határokat.
Dean Potter free solo climbs and base jumps off the Eiger // Outdoor Videos

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nem, hajóval vitték be oda õket a vízesés mögül. A parton aház elõtt voltak a hajók.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ez helikopteres túra volt? :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

ynga: két zene a filmbõl:
YouTube - Plastic Bertrand - Ca plane pour moi

Hámmeg amúgy is eseted a csávó.:)
Ride 'n' roll

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Igazad van Oszi.
Cortit felvitték a csúcsra akkor új speciális teknikával.
Longhi lógott.
Akit érdekel a téma: Bilder Beatenberg (Berner Oberland, Schweiz) / Eigernordwand
Csipinek képek: http://sv.rofitomi.f...ctureid/7784177

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
Azért a másik kérdésedre válaszolva, igen a '38 -as parti tagjai mászták meg elsõnek a falat. Tagjuk volt az a Heinrich Harrer aki a Hét év Tibetben c. könyv szerzõje, ill. magáról az Eiger meghódításáról és a krónikájáról is írt egy könyvet A Fehér Pók címmel.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
ynga: két zene a filmbõl:
YouTube - Plastic Bertrand - Ca plane pour moi
YouTube - Bill Withers -- Lovely Day

Facséra is fölgórtam, jó zenék :)

ÓÚGRE!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts

Ynga: azt én is olvastam az elõbb, hogy évekig lógott még ott. Kicsit tényleg durva.

Ó te jó ég, turista látványosság lett a holttestbõl?? Gondolom nem pont úgy történt az eset, mint a filmben játszották. Lehetséges lenne, hogy a film végén említett '38-as páros tudott oda elõször felmászni a tetemhez, akik végül meghódították a csúcsot?
Ha már spoilerezünk, nekem totál megdöbbentõ volt, h meghalt a pasi, én végig hepiendet vártam depiend helyett. Ennyi szenvedés után, brrr. Megérdemelt volna nagy családot, szép feleséget, békés öregkort. Bár az ilyen asszem sose nyugszik.

A 127órában meg számomra az volt nagyon fura, h milyen extra vidám nóták mentek végig, olyan valószerûtlen volt az egész. És túl helyes a pasi, így még jobban sajnáltam.:D A film végén a szõrmók csávó az igazi fõhõs volt?
Ride 'n' roll

Gréta Gardrób

Gréta Gardrób

vendég

• fórumtag
  • 101 posts

Halihó mindenki! Ok, igyekszek visszaszokni ide. (Nem mintha mosmá' annyira hozzá tudnék szólni a technikai dolgokhoz.:) ) Jó kis este volt a tegnapi, köszi Soma a bort, Luna a bambit, Röfi a tortát, többiek a jelenlétet! A játék fanok legközelebb több idõt kapnak bizonyítani.:)

Én is túléltem a tegnapot, Röfi egyszer sem vágta belém a nagy disznó bökõt, és az összes végtagom fagyás és vágás mentes.:) Tényleg, Röfi, az utolsó áldozatot a valóságban mikor vágták le a kötélrõl? Az a 4-5év amit mondtál, kissé vadnak hangzik.

Arról nincs szó, hogy õt mikor szedték le. De nagy valószínûséggel napokon vagy heteken belül. Akirõl Röfi beszélhetett az egy másik mászó. Egy olasz parti tagja, akik 1957 -ben próbálták megmászni a falat (Claudio Corti és Stefano Longhi). Corti -it sikerült megmentenie egy nemzetközi csapatnak, de Longhi holtteste több mint két éven keresztül lógott a falon. Ha jól emlékszem errõl az esetrõl Jack Olsen "A szörny" címû könyve szól.