Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
zozo: neked nem ilyen vázad van? Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Specialized Stumpjumper FOX taggal, !!LIMITÁLT!! kiadásban!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts

vagy bárki aki bevállalja.

Én tudom a címet aki csinálja, de fixibe vagy ss-be nem jó nem elég merev....inkább csak dísznek jó.

lewike

lewike

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
vagy bárki aki bevállalja.
Carbonnal a mosógép is tovább él.

lewike

lewike

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Csipisz mennyiért fûzöl nekem egy ilyet? kerek - kerek.lewike10.fotoalbum.hu
Carbonnal a mosógép is tovább él.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Kutya, ha ilyen jó ötleteid vannak akkor pályázd meg a szakágvezetõi posztot.
Fizetés nem jár érte, ahogy egyik tisztségért sem, ez társadalmi munka!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Párom készül erõteljesen a cukrász karrierjére...

Remélem õ lesz a helyi Buddy Valastro ;)

Kutya: hagyjuk a dolgot inkább......

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
[quote name='epyc'] A de a Szövetség megadja a lehetõséget. Nem kötelezõ, ha akarod csináltatsz, ha nem akarod, akkor nem. Mi ezzel a gond?

QUOTE]

Mi ezzel a gond ?
A következõ: Bike polo licence: Szükséges feltélei gondolom, igazolt játékos valamelyik klubbnál (tudtommal kics hazánkban, 1 hely, max 2 helyen van ilyen)

antidopping vizsgálat: mi a szent szarnak egy ilyenhez dopping, miben fejlõdnék? pontosabban ütnék? vagy a mostaninál is nagyobbat?

Tagsági díj, licence díj: azért fizessen valaki, hogy semmit ne kapjon, azaz, rossz szervezéseket, illetve Bike polo esetében évi 1 alkalommal az isten hátamögötti helyen, egy versenyt, aminek a középdöntõjét délutánra 20 kilivel odébbteszik? (utazzon a paraszt ha már kellet neki a licence)

Vagy kapnánk érte mást is? Dõlnének a szponzorok? Pont a magyarok nyúlnának bele zsebükbe? Ne haragudjon meg senki, de itthon, még kerékpárboltoknak is sokáig kell udvarolni, hogy támogassák, és hát megértem õket, mert mit is?

klubb tagsággal, pedig mit kapnánk? Mehetnénk, heti rendszerességel, a millire játszani ingyen (már ha nem jégkorongoznak azon a helyen), vagy maradnánk itt seggünkön, és akkor feleslegesen fizetnénk ki a tagsági díjat?
Én ezt a szövetséget feleslegesnek érzem, nem tudom, hogy különbözõ szakágak menyire vannak megbecsülve, de nem igazán látom, hogy a szövettség kimagasló támogatása miatt jutottak ,volna emberek az olimpiára, a Tour de France-ra, vagy pl a pálya eb, vb-re

Sajnálom, de ez a véleményem. Természetesen nem mondom, hogy rossz az elképzelés, csak értelmetlen a mostani feltételek mellett.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Halihó

Hol sütöd? ;)
Mehetek kóstolni?
Valakinek .::: Poison Bikes - Ride your Own Way :::. innen valami?

Párom készül erõteljesen a cukrász karrierjére és itt találta;-) Ha majd profi lesz, majd süttetek vele neked pár darabot;-)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Bubnak kötelezõ süti!

Hol sütöd? ;)
Mehetek kóstolni?
Valakinek http://www.poison-bikes.net/index.php innen valami?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Bubnak kötelezõ süti!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Nekem nem úgy tûnik, hogy ezt az egészet ránk akarják erõltetni, hanem egyszerûen ez is egy kerékpáros szakág lesz/lett. A Szövetség nyit a dolog felé, szerintem ez inkább dicséretes dolog, mint ok a hõbörgésre. Egyre többen ûzik ezt a sportot, egyszer talán kifut majd olyan szintre, hogy a bajnokságokhoz már majd licenszelt versenyzõnek kell lenni (...mert csak így kapsz érte UCI pontot és a kapott pontok alapján tudsz olimpiai kvótát szerezni. de ez csak feltételezés. remélem egyszer tényleg így lesz és valamelyik olimpián látható lesz majd bringapóló is). Nyilván nem már azonnal, de a Szövetség megadja a lehetõséget. Nem kötelezõ, ha akarod csináltatsz, ha nem akarod, akkor nem. Mi ezzel a gond?

ynga: odaadom persze:) Írjam ki, vagy elviszed Ben Drive-on? :)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Nuu !

3 -ból 2-õt bevállalok: parázson járkálást, és az a spaniferes egyensúlyozást! Dh-t igy se nyomtam eddig se, pucccér lábbal meg pláne nem fogom! Her Csipisz!

Sanyi ezek után akarsz még liszenszet váltani?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Szövetség?
Azon kivül,hogy beszedi a pénzt,kiírja a versenyeket(amit összeállít azokból amit a klubok rendeznek..)semmit nem nyújt..
Legjobb példa rá a DH versenyek,már ha felhoztuk Fecót.
Évek óta nincs a rendes sorozat,de még egy futam sem megoldva.Amit megrendeznek,gyötrelmes,haveri társasági buli,idõmérõ mint olyan elég relatív...
Ahelyett hogy pl a sarkára állna a vezetõség és átvenné a rendezést(valami hozzábbértõ gárdával,anyagi segítséggel,eszközzel)inkább bejelenti,hogy elmarad,lefújva és kész.
Idén pl osztrákiában lesz az ob..szerintetek a mezei parasztgyerek aki DH-zik és apuka nem nyomja kijut,vagy csak itthon koptatja a hegyeket?
Amikor anno én is kiváltottam a licenszet és úgy mentem a maratonokon(azon az egy éven kívül amikor beszóllítottak :D )nem sok hasznát vettem az egésznek.Azt hogy hogy álltam magammal és másokkal szemben úgyis láttam az adott verseny eredménylistáján,ehhez nem kell még egy lista a szövetségtõl.
A másik:amikor netalán egy sportolónk olyan eredményt érne el hogy akár a világ elõtt is büszkélkedhetnénk vele,kiderül,hogy nincs pénz a kiutaztatására(kivétel valamelyik"felkapott"sportág)akkor hol van a szövetség?És ez igaz bármelyik szakágra nállunk..
Hogy visszasírjam egy kicsit az "átkost": ott ha egy cég támogatni akart egy sportegyesületet ezt simán leírhatta az adójából(persze bizi lenne nagy pénzmosás,magyar mentalitás ;) ),igaz egy részét most is leírhatja..a nyereség utáni adóból a 25%-át,ha jól emlékszem.Szponzort találni meg....ha nincs ismerõsöd,reménytelen kuncsorgás.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Úgy látom, hogy Daninál vannak dolgok, amik évek óta változatlanok. :D

igazi síntér... jaj de szar volt...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Úgy látom, hogy Daninál vannak dolgok, amik évek óta változatlanok. :D

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Izom: te érdeklõdtél régebben ezek a képek után. :)
De rég is volt....

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Most kell kitöltenem az idei licenszigénylõ lapot és külön sportágként van megjelölve a "Kerékpár póló". Csipisz, ti tudtok errõl valamit?

Van a bvsc-nek pár pályabicajosa, akinek póló is van a licensze alatt vagy mi. Mivelhogy hivatalos bajnokságot csak úgy lehet szervezni, hogy ha van igazolt klubja a szakágnak.
Na, tavaly ez úgy nézett ki, hogy hívtak minket a teremkerékpáros ob-ra, meg "megrendezték" a bikepolo ob-t ugyanott, adtak is rá egy óra teremidõt....Ebbe 5 csapat fért volna bele, de ugyebár csak egy létezik papíron. ( ha több jön össze, elõselejtezõ 40 km-rel odébb, egy másik helyen, aztán pálya költöztetés...)Doriánnak (híres "néha feltûnik egy edzésen, de szarik az egészbe" mentalitása van...) habzott a szája, hogy akkor most ha mindenki igazol csapatba (pl bvsc) akkor az milyen jó lesz, dõlni fog a lé, szponzorok, egyebek. (mellesleg jegyzem meg, hogy a teremkerékpárosok kb 10 tagú csapatának kettõ tornatermi helye is van egész évre.) Persze véletlenül sem az volt a képben, hogy erre õ x kerditet kap, hogy átvergõdjön az éven, meg esetleg ha megnyeri a csapata, pénzt is...(bár kétlem, hogy nyerhetett volna a csapata, azért akadt volna esélyesebb csapat is...:D)
Persze az ob-bõl semmi sem lett, mert az elõre beharangozott decemberi szombatról áttolták a következõre, amikor épp munkanapra esett.....
Szervezésért 0 pont.

Az országban minden pólós buli egyéni kezdeményezés, és furcsa módon szakági szövetségi húbelebancos fa..om nélkül is minden nagyon jól meg van szervezve....

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Sanyi: Ezzel sem mondtál újat, dugd a seg.embe az ujjad! :D
Én ugyi tavaly nyáron váltottam ki, én is bejelöltem fût-fát. Országút, CX, XC, póló, pálya :D Nekem még mindig nincs kártyám :) Ebben az évben szerintem nem váltom ki, talán majd csak az év végi CX Ob-n akarok indulni, ahol kéne, de ha olyan szervezés lesz mint tavaly, akkor lehet kihagyom :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Kutya: Az egész licensznek semmi értelme. Minek?! Fecó cimborám DH-ra kért... Papírt, fotóját elküldte, pézt befizette. Két hónap múlva (már ment a szezon) megkapta a licenszét, minden fazsa, csak nem az õ fotója volt rajta. :D Ez milyen már?

Nem számít itt semmi, csak pénz legyen a zsebükben. Ld.: Vakond futam (nekem meg az verte ki a biztit)

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts

Most kell kitöltenem az idei licenszigénylõ lapot és külön sportágként van megjelölve a "Kerékpár póló". Csipisz, ti tudtok errõl valamit?

Beszarok ezen a kerékpáros szövetségen. Miért gondolják, ha sehol nincs róla szó, akkor majd valaki licence-t
Aztán mik a feltételei? Én is menjek el antidopping vizsgálatra? Aztán ahhoz hogy Licence-t kapjon valaki, nem kell hogy igazolt tag legyen valahol?
akkor meg haljon éhen az összes szövetségi vezetõ, mert tudtommal egyedül a ti klubbotokban van erre lehetõség, és nem rátok haragszom, hanem az összes demagóg baromra, aki elvárná, hogy tagdíjat fizessünk, de cserébe, sem pályát, sem edzési lehetõséget, sem semmilyen segítséget nem adna...

huh sorry, de ez kiverte a biztosítékot.