Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Ma voltunk síelni. Nem örültem volna neki, ha egy ilyet kellett volna kerülgetni. Esésnél még egy lécen satöbbin csak csak átugrok, csúszok, de ezen... Rossz rá is gondolni.
Szerintem ez szánkópályára való, nem sípályára.

Hajrá a Tündérgyárban keményen dolgozóknak!!!!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

Jeee király vagy!

Tök jó, hogy egy kis fehér szigszalaggal és egy filctollal mikre nem képes az ember :D LEB-611
Évfolyam társ a csaj (nem idegen kocsival csináltuk :D), illetve tisztában vagyok vele, hogyha így elkapják nagyon megbüntetik, így arra kértem, hogy amikor megállnak a szokásos helyükön (cigizni, a sulitól 200m-re), hívjanak fel. Mivel tudta, hogy számíthat valamire így felhívott, hogy nem találja mit csináltam. Amikor ezt kimondta, abban a pillanatban vették észre, és hangos röhögésben törtek ki, így elérte a célját :)

ez király lett:D
járjon keróval, ha nem akar meglepetést:) lejött a filc róla?

még jó hogy nem kavart le senki egy taslit, hogy belegondolok, bár mostmár jó a vége

Ofmega

Ofmega

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás

Halihó

És még vaklaki azt kérdezte,hogy nem kopik e nagyon az aszfalton....
Ahogy kinézek nem nagyon látok aszfaltot :(

Ákos,mennyire megy ez a síhez képest?

Mennyire megy?Amennyire engeded :D
Csak az a baj,hogy általában ugye tele van Síelõkkel a pálya :(
Feszt kerülgetni kell õket,me azok nem egyenesen mennek le :mad:

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Szerintem Mónár maradna eg noninvazív mérésnél... Durva ez a hó emberek, eltolom az alleycatet egy héttel, szóval ne gyertek...az afterpartira se.(mivel nem lesz before sem):D
Megyek helyette a képébe üvölteni a legjobbjainknak goldsprint döntõn hogy: Tõcccsed! Naggggyon jó, szedd szét!

Jeee király vagy!

Tök jó, hogy egy kis fehér szigszalaggal és egy filctollal mikre nem képes az ember :D LEB-611
Évfolyam társ a csaj (nem idegen kocsival csináltuk :D), illetve tisztában vagyok vele, hogyha így elkapják nagyon megbüntetik, így arra kértem, hogy amikor megállnak a szokásos helyükön (cigizni, a sulitól 200m-re), hívjanak fel. Mivel tudta, hogy számíthat valamire így felhívott, hogy nem találja mit csináltam. Amikor ezt kimondta, abban a pillanatban vették észre, és hangos röhögésben törtek ki, így elérte a célját :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

És még vaklaki azt kérdezte,hogy nem kopik e nagyon az aszfalton....
Ahogy kinézek nem nagyon látok aszfaltot :(

Ákos,mennyire megy ez a síhez képest?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Ofmega

Ofmega

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Na,itten van a vídejóóóóó :)

YouTube - Skibike

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Szerintem Mónár maradna eg noninvazív mérésnél... Durva ez a hó emberek, eltolom az alleycatet egy héttel, szóval ne gyertek...az afterpartira se.(mivel nem lesz before sem):D
Megyek helyette a képébe üvölteni a legjobbjainknak goldsprint döntõn hogy: Tõcccsed! Naggggyon jó, szedd szét!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Röfi inkább nem választom egyik vérnyomásmérés fajtát sem , mert f.ngom sincs mit irtál le szakszóval, és ismerlek már! :)

Dani itt esetleg azért kaptál volna kaját mert nem birtam volna mindet megenni, de hát igy jártál. :P

Jóóóóvan Gábor Gáborovics Gáborov, leeresztem még egyszer a kereked ! :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Zolinak lehet inkább egy nagyobb dózisú nyugtató kellene :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Zoli : már feledékeny is vagy? :D

Hétfõn arra járok, benézek. :)
Vigyek vérnyomásmérõt? :cool2:
Alex

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Na, azért most bevédem Dagit. Nem egyszer hozott már zabbantanivalót nekem is, szóval nõ õ felfelé, bár valahányszor valami csokiféle kerül elõ a táskámból, és közben hozzá beszélek, oda-oda ugrik a tekintete, és kicsit olyan éhenkórász Twist Oliveres olyankor. Vagy olyan, mint egy spániel amikor kaját tarhál...:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Dani te szerintem olyan vagy mint egy igazi konyhamalac..
Az az étel ami meg már neked is finnyás,vagy mozog már,vagy valaki egyszer már megette... :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nitr-O számát tudja valaki? A régit valaki más vette fel.
Zótán: Belgyógyászat! ;) De vérnyomást én is tudok neked mérni, ha szeretnéd. Választhatsz, hogy invazív, vagy noninvazív mérés legyen. :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Dani az elõbb irtak miatt téged is sajnállak biztosan izlene a sok süti. :P

Miért is sajnálsz? Én általában akkor járok jól, ha olyan cukrászdába megyünk, ami nem üti meg a "szintet". Te ilyenkor belekötsz valami apróságba (amivel amúgy nincsen semmi baj), és ilyenkor átadod nekem. No ez az, ami bátyádnál nem történne meg :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
zozo: mi legutóbb a Kisgergely cukrászdában voltunk a Diósgyõri Vár mellett. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek! Tudom, hogy de gustibus non est dispotandum, de ennyire jót, mint ott, régen ettem már. :)
Bringaexpora meg gyertek szombaton, mi is akkor megyünk, ha minden jól megy :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Te Csipisz, lehet hogy igazad van! Fõleg ha arra gondolsz, hogy fafejû vagyok! :-)

DE azon is elgondolkodtam, hogy vagy én nem tudok valamit , vagy te vagy információ hiányos! Márc.6-án megyünk a Bringaexpora ami VASÁRNAPI nap!
Vizsgázol, Vagy miért nem tudsz jönni? Minek mennék 28-án a Winorához? Az hétfõi nap! Nem is forgalmazunk a Hai bike-on kivül más bicót tõlük! Vagy most lesz bevezetésen?
Milyen vásárfiát akarsz a kiállitásról? 100Ft alattit kérhetsz! :)
A KOCSI FULLOS, IGY MÁR MÁS NEM FÉR BE! Csak Epyc kedvéért emlitem meg, hogy a bátyámék cukrászdájába tervezem a kitérõt, de ÕT a beirása miatt amúgy is kint hagytam volna :) (Legközelebb ha Hejcére megyünk tuti befogom valami kényszer, gány melóra!!! Hi,hi,hi :) )
Dani az elõbb irtak miatt téged is sajnállak biztosan izlene a sok süti. :P

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Pedig csak kéne egy orvos, mi van, ha egy fa nõ a fejedben? Elég kézenfekvõ, fura is, hogy erre senki sem gondolt....
Kiállításról majd hozz valamit, ha mécc, én beszoptam, mert azt hittem a héten lesz, amikor más dolgom akad, kiderült hogy nem.... A Winorához mész 28.-án? suli miatt nálam az is bukótérben van. Pedig írnék egy jó kis beszámolót...
Jellemzõ. Minden jó buliból kimaradok. Most nagyon nagyon sajnálom magamat. Szegény én.
Gyorsan meg is vígasztaltam magam egy garnitúra zõd tárcsacsavarral. majd nézegetem itthon a trance-fogasomon.:D

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Az a baj skacok hogy a háziorvosom (aki velem egy évjáratú) meg sem mérte a vérnyomásom, autómatikusan küldött a fül/orr/gégére. Ott kétszer voltam eddig , és semmit nem tudnak igazából csinálni, de most a héten kedd és szerdán katasztrofális a helyzet az egészségügyben, úgyhogy be sem mentem a dokiig , csak lett egy sorszámom, amit vissza se tudtam mondani / stornóztatni(úgyhogy valaki sajnos biztos bosszankodott miattam).
Ezért arra döntöttem hogy én is megéljek , nem megyek be egy újabb 3. felesleges kivizsgálásra! Akármennyire is nem ide tartozik!
A mai napom már egész türhetõ, mert eddig a tünetek nem jelentkeztek! Vicces a dolog!

Izom a kék nõi agyvltós bringásokat kerüld, azok a veszélyesek, a Skodálatos a téli álmát alussza ! ! ! :-)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
lehet, hogy nem is Zolinak ezek a tünetei, hanem az orvosin valami dolgozatkérdés lesz neki! :)

ha viszont ez a baj tényleg, akkor gó orvos, minél hamarabb! jó lehet úgy vezetni, meg egyáltalán bármit csinálni. biztos ami biztos, jobban figyelek a skodákra :D

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás

Nna most már debiben is van egy ilyen...
YouTube - Ktrak - Austria Snowbike Gosau 2010

Ha az arabok síelhetnek homokdûnéken, az alföldre is jó lehet ez a vas.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/