Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2011. February 26. - 20:16

Szerintem ez szánkópályára való, nem sípályára.
Hajrá a Tündérgyárban keményen dolgozóknak!!!!
Posted 2011. February 26. - 19:08

Jeee király vagy!
Tök jó, hogy egy kis fehér szigszalaggal és egy filctollal mikre nem képes az emberLEB-611
Évfolyam társ a csaj (nem idegen kocsival csináltuk), illetve tisztában vagyok vele, hogyha így elkapják nagyon megbüntetik, így arra kértem, hogy amikor megállnak a szokásos helyükön (cigizni, a sulitól 200m-re), hívjanak fel. Mivel tudta, hogy számíthat valamire így felhívott, hogy nem találja mit csináltam. Amikor ezt kimondta, abban a pillanatban vették észre, és hangos röhögésben törtek ki, így elérte a célját
ez király lett:D
járjon keróval, ha nem akar meglepetést:) lejött a filc róla?
még jó hogy nem kavart le senki egy taslit, hogy belegondolok, bár mostmár jó a vége
Posted 2011. February 26. - 01:38

Halihó
És még vaklaki azt kérdezte,hogy nem kopik e nagyon az aszfalton....
Ahogy kinézek nem nagyon látok aszfaltot
Ákos,mennyire megy ez a síhez képest?
Mennyire megy?Amennyire engeded

Csak az a baj,hogy általában ugye tele van Síelõkkel a pálya

Feszt kerülgetni kell õket,me azok nem egyenesen mennek le :mad:
Posted 2011. February 26. - 00:52

Szerintem Mónár maradna eg noninvazív mérésnél... Durva ez a hó emberek, eltolom az alleycatet egy héttel, szóval ne gyertek...az afterpartira se.(mivel nem lesz before sem)
Megyek helyette a képébe üvölteni a legjobbjainknak goldsprint döntõn hogy: Tõcccsed! Naggggyon jó, szedd szét!
Jeee király vagy!
Tök jó, hogy egy kis fehér szigszalaggal és egy filctollal mikre nem képes az ember

Évfolyam társ a csaj (nem idegen kocsival csináltuk

Posted 2011. February 25. - 23:34

És még vaklaki azt kérdezte,hogy nem kopik e nagyon az aszfalton....
Ahogy kinézek nem nagyon látok aszfaltot

Ákos,mennyire megy ez a síhez képest?
Posted 2011. February 25. - 23:15

Posted 2011. February 25. - 20:13

Megyek helyette a képébe üvölteni a legjobbjainknak goldsprint döntõn hogy: Tõcccsed! Naggggyon jó, szedd szét!
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2011. February 25. - 12:01

Dani itt esetleg azért kaptál volna kaját mert nem birtam volna mindet megenni, de hát igy jártál.

Jóóóóvan Gábor Gáborovics Gáborov, leeresztem még egyszer a kereked !

Posted 2011. February 25. - 11:32

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. February 25. - 10:58

Hétfõn arra járok, benézek.

Vigyek vérnyomásmérõt? :cool2:
Posted 2011. February 24. - 22:26

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Posted 2011. February 24. - 21:37

Dani te szerintem olyan vagy mint egy igazi konyhamalac..
Az az étel ami meg már neked is finnyás,vagy mozog már,vagy valaki egyszer már megette...

Posted 2011. February 24. - 20:49

Zótán: Belgyógyászat!

Posted 2011. February 24. - 19:11

Miért is sajnálsz? Én általában akkor járok jól, ha olyan cukrászdába megyünk, ami nem üti meg a "szintet". Te ilyenkor belekötsz valami apróságba (amivel amúgy nincsen semmi baj), és ilyenkor átadod nekem. No ez az, ami bátyádnál nem történne megDani az elõbb irtak miatt téged is sajnállak biztosan izlene a sok süti.

Posted 2011. February 24. - 18:50

Bringaexpora meg gyertek szombaton, mi is akkor megyünk, ha minden jól megy

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2011. February 24. - 17:32

DE azon is elgondolkodtam, hogy vagy én nem tudok valamit , vagy te vagy információ hiányos! Márc.6-án megyünk a Bringaexpora ami VASÁRNAPI nap!
Vizsgázol, Vagy miért nem tudsz jönni? Minek mennék 28-án a Winorához? Az hétfõi nap! Nem is forgalmazunk a Hai bike-on kivül más bicót tõlük! Vagy most lesz bevezetésen?
Milyen vásárfiát akarsz a kiállitásról? 100Ft alattit kérhetsz!

A KOCSI FULLOS, IGY MÁR MÁS NEM FÉR BE! Csak Epyc kedvéért emlitem meg, hogy a bátyámék cukrászdájába tervezem a kitérõt, de ÕT a beirása miatt amúgy is kint hagytam volna

Dani az elõbb irtak miatt téged is sajnállak biztosan izlene a sok süti.

Posted 2011. February 24. - 14:09

Kiállításról majd hozz valamit, ha mécc, én beszoptam, mert azt hittem a héten lesz, amikor más dolgom akad, kiderült hogy nem.... A Winorához mész 28.-án? suli miatt nálam az is bukótérben van. Pedig írnék egy jó kis beszámolót...
Jellemzõ. Minden jó buliból kimaradok. Most nagyon nagyon sajnálom magamat. Szegény én.
Gyorsan meg is vígasztaltam magam egy garnitúra zõd tárcsacsavarral. majd nézegetem itthon a trance-fogasomon.

Posted 2011. February 24. - 11:11

Ezért arra döntöttem hogy én is megéljek , nem megyek be egy újabb 3. felesleges kivizsgálásra! Akármennyire is nem ide tartozik!
A mai napom már egész türhetõ, mert eddig a tünetek nem jelentkeztek! Vicces a dolog!
Izom a kék nõi agyvltós bringásokat kerüld, azok a veszélyesek, a Skodálatos a téli álmát alussza ! ! ! :-)
Posted 2011. February 24. - 08:26

ha viszont ez a baj tényleg, akkor gó orvos, minél hamarabb! jó lehet úgy vezetni, meg egyáltalán bármit csinálni. biztos ami biztos, jobban figyelek a skodákra

Posted 2011. February 24. - 00:01

Nna most már debiben is van egy ilyen...
YouTube - Ktrak - Austria Snowbike Gosau 2010
Ha az arabok síelhetnek homokdûnéken, az alföldre is jó lehet ez a vas.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/