Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Tudtok mondani szürke, v-fékes, monti felni típusokat? Az ár inkább az ócsóbb kategória legyen, ha megoldható ;) Köszi!

nekem van egy alexrims, de csak egy db

bocs.. most latom h feket :s
Sp

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

Akkor már csak egy idõpontot mondj, találkahely nekem mindegy, de ha már erre kell menni felém, Sámsoni úti penny jó lesz?

Más: Sanyi, ha tudsz egy telszámot privátolni, azt megköszönném, vagy csörgess meg: 06 hetven 50 66 594 Ha neked belefér, vinnénk egy pendrájvot neked a képekért mondjuk holnap! :D sorry, de nagyon érdekel mit alkottunk ma, fõleg a bukták...
Mindenkinek kösz a közönséget!

Most készültek el a fotók CD-re ki van írva, holnap melózok, de te mond meg (mikor? hol?) találkozunk a városba és oda adom.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Szürke, vagy natúr alu? utóbbi pl b+ acrobat, pl. Ha olyan kell, ami megy a corratechez, azt nem tudok, csak mavicban láttam hasonlót. Vegyél baz+-et, azt szinter!

Spoon, és aki csatlakozni akar: A Sámsonin a penny kb fél úton van az Acsádi és a Budai Nagy Antal között, a városból kifelé menetben a jobb (keróúttal szemközti) oldalon. Az idõpont 10h.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás

Tudtok mondani szürke, v-fékes, monti felni típusokat? Az ár inkább az ócsóbb kategória legyen, ha megoldható ;) Köszi!

Ha naggyon ócsó kell akkor a pótkarikában van 2200ért.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

2-3 óra alatt túrázósba simán belefér ha jó az út, ha meg nem, akkor nyesünk belõle...

okes! 10 kor a fantom pennyi-nel :) valasz mailban ment a telszamom, esetleg kuldd el a tiedet is es akkor nem keruljuk el egymast!
Sp

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
2-3 óra alatt túrázósba simán belefér ha jó az út, ha meg nem, akkor nyesünk belõle...

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
mennyi ido a kor? kb? Lehet a penny, bar nem tudom hol van de csak felismerem valahogy :)
Sp

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Akkor már csak egy idõpontot mondj, találkahely nekem mindegy, de ha már erre kell menni felém, Sámsoni úti penny jó lesz?

Más: Sanyi, ha tudsz egy telszámot privátolni, azt megköszönném, vagy csörgess meg: 06 hetven 50 66 594 Ha neked belefér, vinnénk egy pendrájvot neked a képekért mondjuk holnap! :D sorry, de nagyon érdekel mit alkottunk ma, fõleg a bukták...
Mindenkinek kösz a közönséget!

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Neki megvan, de fejbõl is elvezet. Ha van kedved, (és akkor már: aki akar, csapódhat) a holnapi napom épp montizásra van eltéve. a gpxet elzavartam az msn-es címedre.

huhh akkor szemkiesesig melozok es csinaljuk! Jott tenne a teli zsiromnak egy kis atmozgatas :) Sajnos beszoptam a szombati hegyes tekerest, de azert hazahoztam a masinat, hatha ossze tudom itt is sarazni :)
En szivesen csatlakoznek!
Sp

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás

valakinek nincs meg a Csipisz fele nagy kor gpx-ben? lehet holnap megprobalnam...

Neki megvan, de fejbõl is elvezet. Ha van kedved, (és akkor már: aki akar, csapódhat) a holnapi napom épp montizásra van eltéve. a gpxet elzavartam az msn-es címedre.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 hozzászólás
Sziasztok!
cruxos: sajnálom, figyelni fogok, remélem megkerül a lámpa!

Valakinek nincs véletlenül eladó nyerge? (mtb-re) ha igen, P.Ü.-et legyen szíves!
Köszönöm, üdv: Z.

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
valakinek nincs meg a Csipisz fele nagy kor gpx-ben? lehet holnap megprobalnam...
Sp

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Sajnalom!! Ez itt tortent a KTK kornyeken? Ez en bicajom is csak be van "dobva" az udvarra .... lehet el kellene zarnom....

<
Sp

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A ház belsõ, de nyitott udvarában volt lezárva. Csak a váznál, anyám tette le. Az elsõ kerék gyorszáras, a nyeregbilincs is. A hátsó csavaros és csak akkor jött ki ha lapos volt a gumi. A villát már nem tudták kiszedni, mert tartotta a rozsda. Gyakorlatilag mindent cserélni kellett volna rajta, az értékül minimális, csak ilyen lámpát nem tudok honnan szerezni.

Ezek tûntek el. Nem mintha sokat érne vagy nagy használati értéke lenne, de talán elvezethet a lámpához. Bike+ alu agy, Bike+ Acrobat felni, mind ezüst, kerekenként 2 prizma, felemás gumikkal, hátul foghíjas racsni. Acor nyeregcsõ, prizmával, egy két helyen szakadt, talán fekete nõi nyereggel. A Zsibin semmi, a rendõrök már voltak jegyzõkönyvezni, fotózni.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Nekem is van hozém, le ne üssetek, ha látjátok a kerómon :)
enté: pár infot tényleg mondhatsz! Hogy lopták le? Gyorszáras volt a kerék és a nyereg?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Jaja, a hozét még felismerjük, de a többit... A városi az anyubicaj lenne?

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Mikor , hol, több infót ?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A városi bringámról leloptak két kereket, a nyerget és a Hozélámpát. Aki valakinél lát egyet, akkor hívjon azonnal vagy szedje le. Köszi!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Hplnap déltõl, vagy kicsit elõbb kezdjük a pólós bulit. Elõtte kissebb tereprendezés, hogy ne szökjön el a golyó.... Utána sötétedésig verjük egymást, várhatóan 7 csapat lesz. Szurkolni, kátrányozni jöjjön aki kíváncsi!