Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Szasztok!

Úristen ki az a szõrös borostás, kék szemû õsember az utolsó képen(aki pedofil módon bitorolja a gyerekbiciklit! Már nem is elég neki a nagy romboló!)csak nem Lecsa? :)
Kata hogy muzsikál a porfelhõ paripa?
bár csak még 1 hétig maradna ez a napos , szeles idõ és egész tûrhetõvé tenné a déli hegyvidéki lejtõket , az északiaknak még 2 hét is kevés lenne!
Fent Hejcén az elsõ 2 cm földréteg folt megolvadva, a többi fagyott, valamint a kis "Földüregben " még megvolt a 1,5-es jégcsapom, és csak a hóvirág látható egyenlõre. Bezzeg idehaza elakadtam az udvaron a skodálatossal úgy felpuhult a talaj .

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts
Sziasztok!

Látom mindenkinek jól telt a hosszú hétvége.
Ha van valakinek eladó integrált hajtómûve, akkor lehet hogy érdekelne. ;)
Ajánlatok jöhetnek privátban.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
A déli Bükk teljesen járható. Az árnyékos íveken van még laza talaj és Tar-kõrõl folyik le a hólé, ezért nyálkás, csúszós sár van a kék ösvényen. Egyébként tekerhetõ a legtöbb helyen és a Stimecz- házhoz vezetõ kedvenc gerinc (K+) csont száraz. Alig lett egy kis sár a bringákon. De pont elég volt szezon nyitó tekerésnek. Persze nekem, mert voltak akik biztos bírtak volna még menni:-)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
flasztergyomlálás
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Voltunk ma a "népek tavasza" tt-n. A bükkben irgalmatlan dagonya van. Az aszfalt utak szárazak, de hogy mikorra lesznek járhatóak az ösvények kíváncsi vagyok.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
enté: Morati Titanium Handlebars M-Bar RARE on eBay (end time 16-Mar-11 05:32:41 GMT)

Bár szerintem az 1000 dollár az "enyhén" túlzás...

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

A bringapóló mai hõse bizony enté volt :) Rakj össze valami pólós kerót Tamás és gyere játszani még mert, baromi jól ment neked ;) (csak valami olyan szutykot, amit mersz/merünk ütni is!:))

V féket tudok adni hozzá, mert epyc cica cseszik érte jönni!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
A bringapóló mai hõse bizony enté volt :) Rakj össze valami pólós kerót Tamás és gyere játszani még mert, baromi jól ment neked ;) (csak valami olyan szutykot, amit mersz/merünk ütni is!:))

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

K.Jancsi

K.Jancsi

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Martinka-Hármashegyalja is járható a sárga jelzésen, 2x10 métert leszámítva. Az elején kicsit rémisztõ a nyírfás rész, de az út jobb oldalán szépen el lehet menni a fák mellett.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Remélem késõbb azért találták üresen az autóját, mert valaki utolérte a palit, és elfújta a gyertyáját...

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Valaki egy országúti körre? Privát jöhet.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Az ilyen nem ember. 100 évnyi közmunka...
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
A braziliai, Porto Alegre-i Critical Mass-en autóval végighajtott egy ember.
Bocsánat, nem ember. Az ilyen állat. Vagy még az sem.
Helyben kellett volna agyonlõni...
A második video mûxik, 00:50 környékén érkezik meg. Durva.
OK, hogy beteg utasa volt, meg hogy kérte a bringásokat, hogy engedjék, de akkor sem
ez a megoldás.
Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

spooon

spooon

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Csak megerositeni tudom :)
Sp

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Sár az erdõben? Mirõl beszéltek? Most jövök egy lõtéri tekerésbõl, a sámsoni úti lõtéren áll a homok,a Bökönyi leágazásig egész jó, bár az erdõs részen akad némi tó, meg illegális fakitermelés maradványok hol másutt, hát az úton, de odáig jól tekerhetõ az út, egy nyom mindig akad szárazon. Onnan Hadházig kicsit nomád, célszerû itt-ott inkább a gazban kikerülni a belvizes helyeket, de végig tekerõs. Hadház-Bocskai a sínek mellett szintén belvizes, de a sínen 1 kilométerrel megoldható. 4- es elkerülõ szakasza az olyan amilyen, fog a nedves homok, de tócsa nincs. a Pallagon át visszatérõ szakasz a legrosszabb, de az egész út alatt annyi sarat szedtem fel, hogy bõ 4 liter vízzel lejött a bicajról. szóval nyeregbe!

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
zozoba: A melóhelyrõl lógtam el, hogy láthassalak, de te inkább a vevõkkel foglalkoztál... Hát szép vagy! :D
(Így inkább köszönés nélkül visszasiettem a "lányaimhoz". ;) )

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

Szasztok!

Tegnap összefutottam Hejcén a két Kockával, mármint a a tulajjal és a gépével! :)

Csodás a kis masina, és sikerült is Kockának felavatnia, biztos kerómosás lett a vége!

Ma pedig láttam a ..... de inkább nem mondom el.

Röfi vajon haragszik rám, vagy csak ordenáré süket vagyok, mert a szombati pörgésben láttam a boltnál, de vagy nem jött be köszönni, vagy nem halottam, vagy tekintettel a nagy nyüzsgésre békén hagyott. (Bár Soma és Mazsi is volt aznap?)

Röfi munkahelyérõl lógótt el és ezért rohant vissza gyorsan

Valsz szombaton megyek megint Debrecenbe, akinek még vannak leszámolnivalói :)

Meg persze megyek a kerekekért....

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Szasztok!

Tegnap összefutottam Hejcén a két Kockával, mármint a a tulajjal és a gépével! :)

Csodás a kis masina, és sikerült is Kockának felavatnia, biztos kerómosás lett a vége!

Ma pedig láttam a ..... de inkább nem mondom el.

Röfi vajon haragszik rám, vagy csak ordenáré süket vagyok, mert a szombati pörgésben láttam a boltnál, de vagy nem jött be köszönni, vagy nem halottam, vagy tekintettel a nagy nyüzsgésre békén hagyott. (Bár Soma és Mazsi is volt aznap?)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Valaki meg tudja mondani, hogy a Dobozi lakóteleptõl hogyan jutok el a Felföldi édességgyárhoz?
Elõre is köszi.

Izomtéridõninja-geológus!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Sanyi: Privát üzenet ment!