Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Te Röfi , ahogy múlnak az évek egyre jobban morgósabb , házsártosabb leszel?! :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

Vagy emlékszünk még a kis srácra, aki eltörte a kulcscsontját a Zemplén50-en? Az sem volt jó móka. Se neki, se nekünk.

Azóta se láttuk-hallottunk róla.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Gábor: Nem is írtam, hogy mennék idegennel, csak annyit, hogy van MTB-s csoportos foglalkozás is. :)
Van nekem beállt baráti köröm, bénáznak õk is eleget. :D

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Ezen nagyon felröhögtem most :D Embert nem ismertem még, akit ennyiszer kergetett meg kutya :)

Lehet azért, mert Laci egymagában bringázik annyit (de inkább sokkal többet) olyan terepen ahol kutyák vannak, mint mi sokan összesen. ;)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Én jó vagyok ebben a kutyakergetõzõs mûfajban, de most valahogy jobban tapadt a homok és úgy tûnik még idény eleji formában vagyunk...;)

Ezen nagyon felröhögtem most :D Embert nem ismertem még, akit ennyiszer kergetett meg kutya :)

Röfi: úgy látom, hogy a sérelem kiújult ismét :D Egyébként annyiban hozzászólnék, hogy pont a Dragan-Zemplénötven az, ahova nem vinnék "külsõs túrabringást" (nem sértésnek szántam). Lásd a tavalyi Dragan-t pl. Törtük-zúztuk magunkat, pedig elvileg tapasztalt a csapat... Vagy emlékszünk még a kis srácra, aki eltörte a kulcscsontját a Zemplén50-en? Az sem volt jó móka. Se neki, se nekünk.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Nincsen szegecselve???...hát ne hogy már Vazze!:D
Akkor már nem is kell...az Én pénzemért igenis legyen benne olyan szegecs amilyet Én akarok,meg amennyit Én akarok!!!:D

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Darts, ilyen promo videót összehozhatunk neked a Röfivel, meg a Fecó barátunkkal! Még jó csajokat, zenét is tudunk beleszerkeszteni! S ha nem is lesznek szegecselve, mint egy késnek a nyele , de szép kormányok kerülnek ki onnan is!
Nagggggyon jók a farsangi fotók! Levi vasutas bárgyú unott feje, fekete "döglégy Zoli" ( pardon ) Röfi, Armstrongos szkafanderes Kató néni, stb,stb.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Nem akartam hogy be is vigyél a munkahelyedre.... :D

Etapa 1 | Velo Sport Oradea

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Farsangi fotók.

Ejh Soma, valamék nap még nem vótál illyen!!!;)

Na emberek, tisztelettel elismerem, vasárnap majdnem besz@rtunk! Kockával és egy cimbivel a bökönyi tanya elõtt (!) tehát nem belül, 2 kisborjú méretû farkasölõ a jöttünkre feltápászkodott és visszakergetett minket a lõtérre. Nem volt vicces, a tanyasi kutya állítólag területet véd, de ez a két dög csak nem akart lekopni, 6-700 m-t üldöztek bennünket, már azon voltunk, h megállunk és harcolunk.:mad: De megálltak, szerencsénkre.
Aki arra megy mostanság (nélkülem) észnél legyen. Gázspray, riasztó, de lehet, h az sem elég, nagyon vadak.
Én jó vagyok ebben a kutyakergetõzõs mûfajban, de most valahogy jobban tapadt a homok és úgy tûnik még idény eleji formában vagyunk...;)

A gazda helyre lesz téve, azt garantálom!

Csipisz! Megyünk Kockával, vonattal (mert hazafelé senki sem akar vezetni).
Twelve times ironman

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Csak óvatosan!
Bicaj vs anus - Subba

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Farsangi fotók.
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
A kiírásban a Robinson kupa szervezõje, Vini segített, a kategóriák onnan vannak adaptálva.
Ez egy házi verseny, ennyi baki belefér. (Nekem mindig is fura volt, fõleg gyerekversenyeken, hogy a januári és a decemberi kölyök között szemre is elõfordult némi különbség. Ez az idõtartam meg ha jól megnézzük, a junior kategória 1/4 ede...:D )
Meg aztán a szabályok is hidegen szoktak hagyni.:D
Azért djertek!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Ez hogy tetszik?:)
F&Y «Les Classiques» on Vimeo

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Ha már itt tartunk, egy kis reklám: készül a versenyem. Jöhetnek azok is, akik amúgy nem nagybetûs versenyzõk, mindenkinek jó futam lesz.

5-10év gyerek 5 kör (kis kör) 5 kör
- 10-14 év junior 2 kör 1 kör
- 15-18 év ifjúsági 5 kör 3 kör
- 19-30 év felnõtt 6 kör 4 kör
- 31-40 év Master 1 6 kör 3 kör
- 41-50 év Master 2 4 kör 2 kör
- 51-60 év Master 3 3 kör 1 kör

Végre egy verseny, amit nagyon vártunk és el is megyünk, csakhogy van egy kis hiba!
Ilyen korcsoportokat sehol sem írnak ki. Nem így akartad mint pl: 19-29, 30-39, 40-49, 50-59. Minden korcsoportban a betöltés éve számít. Ez nemzetközi norma. Szerintem csak elírtad. Ha nem, akkor se baj, mert a verseny a tied, csak az általad kiírt korcsoportos szabály ellenkezik mind az európai, mind a magyar szabályzattal.
Szóval?
Twelve times ironman

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Levi: 111001 Dragan - 111001Dragan.debrecenibringasok.fotoalbum.hu :D
Ezzel még mindig tartozom neked.

Köszi nem kell, megtarthatod! :)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Levi: 111001 Dragan - 111001Dragan.debrecenibringasok.fotoalbum.hu :D
Ezzel még mindig tartozom neked.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Miskolc, Csanyik völgyi ampulla gyár: Index - Videó - A gyógyszergyár szörnyû titka
Sokszor megyünk el mellette és nem is gondoljuk mit rejt. :)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Amirõl tegnap beszéltünk: Autós üldözés, 2006, Hajdúszoboszló 2:05; 2:46 :D De az egész egy gyöngyszem.

Ezmekkora! :)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Amirõl tegnap beszéltünk: Autós üldözés, 2006, Hajdúszoboszló 2:05; 2:46 :D De az egész egy gyöngyszem.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Engem is felb.sz az ideg..
Azt írja Csipisz,hogy kihalnak a fixisek..
Végrendelkezem... :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi