Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Boldog névnapot, Zsoci! :) {lufik}
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Nincsenek nagy lejtõk arra :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Soma: Mentél 100 fölött is? :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Ahogy Csontos is írta,megszoktunk téged,...meg baszogatni is :D
Tudod mindig kell egy áldozat,Kriszt lassan kicsontozták te vagy a soros.

Áááá de jó volt ma a Hungaroringen bogarazni! ;)
Csak ajánlani tudom én is ezt a pályát,teljesen más mint amikor tv-ben körözgetnek,azt nem is szeretem.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Egyébként voltam idén tekerni többször is (még gyalogtúrán is), de nem értem hogy jön ez ide.

Gondoltam nem vagytok kiegyensúlyozottak, mert enegem basztattok.

Bejártuk a Királyerdõ maraton útvonalát. Szép részeken megy, csak ajánlani tudom.

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Ha valaki nem fázós és fel tud kelni hajnali 8-as indulásra, mehetnénk egy 4 órásat Bököny felé.
8.00 Vezér sarok
08.20 Józsa (Tesco)
Twelve times ironman

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Pedig a fórumozás nem követeli meg a bemutatkozást, ezt váltaná ki az adatlapja az illetõnek.

Tényleg nem, ha az mondjuk egy nyílt számítástechnikai fórum. De ez egy "Debreceniek ide" topik, már a nevében is egy ajtó mögé mutat.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Az a pofa a végén!:D YouTube - Bringázz a munkába!

Braz

Braz

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Sziasztok!
Páran lehet hogy úgy látásból ismertek, Zolival (kis Chili) voltam múltkor az indiai vizipipázós helyen, miután meglett Sanyi kerója. Tudom hogy nem piac, de akinek van valami normális állapotban lévõ négyszögtengelyes hajtókarja, ami jól néz ki, 130-as lyukkörös felfogatású a tányér és meg szeretne tõle válni olcsó pénzért az kérem írjon nekem! Elõre is köszönöm. :)
Roli

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts

Osztkiaf...omazaretronóm?

Talán Bajka Zoli:-)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Érzésem szerint senki nem kekeckedett veled, csak lassan olyan vagy, mint egy ajtónálló :)
Majd ha szeretne a közösség része lenni, akkor be fog mutatkozni, ha meg nem, akkor nem.

Lehet már a klinikán is csak önéletrajzzal lehet hozzá szólni, különben be sem köti az infúziót. :D

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Osztkiaf...omazaretronóm?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Csipi, Epyc, Retronom (közben felhívott :D és tényleg ismerem): Én úgy tekintem ezt a fórum dolgot, mint egy szobát (nem váróterem, piac :) ). Ahol van egy nagy tábla és aki éppen arra jár a közösségbõl, és akar valamit közölni az felírja. Így az a minimum, (legyen az bárki is) hogy odaböki, hogy ez és ez voltam bazze.
Lehet engem neveltek rosszul, de én ezt így tartom evidensnek. Ne én gondolkozzak már azon, ez a nick vajon kit takar...
Nem baszogatás (a múltkori srác bezzeg egybõl el tudta mondani), csak szerintem ez az alap, olyan mint a köszönés...

Ezt már százszor megbeszéltük személyesen is veletek, akkor bólogattok, most meg kekeckedtek. (Nem voltatok még idén tekerni?)

Érzésem szerint senki nem kekeckedett veled, csak lassan olyan vagy, mint egy ajtónálló :) Kivagy, mitakarsz, izévagy? ;) Majd ha szeretne a közösség része lenni, akkor be fog mutatkozni, ha meg nem, akkor nem.

Egyébként voltam idén tekerni többször is (még gyalogtúrán is), de nem értem hogy jön ez ide.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

Csipi, Epyc, Retronom (közben felhívott :D és tényleg ismerem): Én úgy tekintem ezt a fórum dolgot, mint egy szobát (nem váróterem, piac :) ). Ahol van egy nagy tábla és aki éppen arra jár a közösségbõl, és akar valamit közölni az felírja. Így az a minimum, (legyen az bárki is) hogy odaböki, hogy ez és ez voltam bazze.
Lehet engem neveltek rosszul, de én ezt így tartom evidensnek. Ne én gondolkozzak már azon, ez a nick vajon kit takar...
Nem baszogatás (a múltkori srác bezzeg egybõl el tudta mondani), csak szerintem ez az alap, olyan mint a köszönés...

Ezt már százszor megbeszéltük személyesen is veletek, akkor bólogattok, most meg kekeckedtek. (Nem voltatok még idén tekerni?)

Én úgy szoktam meg, hogy jön vki, ír, Röfi lebassza és bemutatkozik :D :D

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Pedig a fórumozás nem követeli meg a bemutatkozást, ezt váltaná ki az adatlapja az illetõnek. A fórum egy laza közösség legtöbbször nyílt témákkal (ugye vannak zárt fórumok is). Éppen ezért, mivel nyílt bármikor, bármit hozzászólhat, ami nem ütközik az adott fórumra vonatkozó netikett szabályaiba. Ha valakit esetleg jobban meg akarsz ismerni, vagy célirányos, csak neki szóló üzenetet löksz neki, akkor ott a privát. Azt mai napig nem értem, hogy ha valaki nyilvános fórumba ír bármit, az miért csodálkozik, ha olyan is reagál rá, akinek "köze nincs a témához". Olyan ez, mindenki számára elérhetõ blogot írnék és csodálkoznék, hogy rajtam kívül mások is olvassák... Az igaz, hogy a fórumokban egy "törzsközösség" kialakíthat sajátos szabályokat, mint itt pl. a bemutatkozás, de mivel ez nem egyértelmû, sõt egyáltalán nem elterjedt a fórumok világában, így szerintem nem elvárható, hogy egy új ember ezt figyelmeztetés, vagy felhívás nélkül megtegye ezt. Olyan ez, mint elvárni egy más kultúrából érkezõ embertõl, hogy kapásból vágja a helyi szokásokat, úgy, hogy még soha sem hallott róla.
Értem én Röfi álláspontját (az életben én is puffogok, ha valaki nem mutatkozik be, pedig neki kéne), de az "internet = fene nagy szabadság" szellemében jött létre többek közt a fórumozás is, ahol mindenki egyenlõ és azt mond, amit akar... társadalmi konvencióktól mentesen. Tehát nem alap az illedelmes bemutatkozás.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Akkor most már csak a bringázás maradt!:D

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

Ez a reklám még az asszonynak is tetszett :D

Megbeszéltük a dolgot, és tényleg tetszett Neki :D 2X

-A bejegyzést az Asszony is jóváhagyta-
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

Ez nagyon jó!:D
YouTube - Bringázz inkább te is!

Ez a reklám még az asszonynak is tetszett :D
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Ez nagyon jó!:D
YouTube - Bringázz inkább te is!