Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Ohh hogy miért pont most kellett ezt is...

Csak lássam meg valakinél a keródat..tuti hogy a Helsinkinek kell képviselnie mert úgy elverem, hogy pürés ételt is análisna fogja bevenni az tuti.

Epyc: Meg kell erõsíteni azt a garászajtót , mert a kicsi dolog is érték, és tudom magamról ha én ütnék...te is képes lennél hasonló dolkora szerintem :D

Röfi: Remélem rendõrt legalább hívtál...

Köszi Kuty, de nem ér annyit az a 14 éves keró.....

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 posts
Ohh hogy miért pont most kellett ezt is...

Csak lássam meg valakinél a keródat..tuti hogy a Helsinkinek kell képviselnie mert úgy elverem, hogy pürés ételt is análisna fogja bevenni az tuti.

Epyc: Meg kell erõsíteni azt a garászajtót , mert a kicsi dolog is érték, és tudom magamról ha én ütnék...te is képes lennél hasonló dolkora szerintem :D

Röfi: Remélem rendõrt legalább hívtál...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Akinek vannak tavaly õszi CMes képei küldje már át lécci, mert nincs fotóm bringáról, de azon ha jól emlékszem azzal voltam. Ez egy õsrégi Neuzer Mistral, fekete alapon kék-lila pacákkal, fém sárvédõ, csomagtartóval meg egy szárnyasmalacos csengõvel :) Hazafelé melóból majd meglátogatom a rendõröket.......hátha valaki késõbb meglátja az utcán.

Ácsi, én ezt múltkor már láttam élõben alattad :) Persze ez a többieknek nem segítség, így szétnézek a CM-es képek közt!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts

Bazz... részvétem a dolog miatt! Remélem nem volt túl nagy az érték, bár nézegetve a zár árakat, az is eléggé húzós tud lenni.

Lassan lehet, hogy a mi garázsunk jön, mert most a közvetlenül mellette lévõt próbálták feltörni. Ne legyen igazam.

Akinek vannak tavaly õszi CMes képei küldje már át lécci, mert nincs fotóm bringáról, de azon ha jól emlékszem azzal voltam. Ez egy õsrégi Neuzer Mistral, fekete alapon kék-lila pacákkal, fém sárvédõ, csomagtartóval meg egy szárnyasmalacos csengõvel :) Hazafelé melóból majd meglátogatom a rendõröket.......hátha valaki késõbb meglátja az utcán.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Betonozni kell kicsit, egy kampót erejéig, ahhoz lehet normálisan lakatolni a garázsban is.
Röfi: részvétem, ha van róla kép és úgy gondoljátok kitolom buzira, hátha...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Feltörték a pincénket. :(
Nem vittek el mást, csak az Orsi bringáját. Egy kék nõi monti scott 2.25-ös gumikkal. Igazi harckocsi.
Aki látja kérem szóljon.

Valakinek nincs eladó vasajtója, erõs rácsa?

Bazz... részvétem a dolog miatt! Remélem nem volt túl nagy az érték, bár nézegetve a zár árakat, az is eléggé húzós tud lenni.

Lassan lehet, hogy a mi garázsunk jön, mert most a közvetlenül mellette lévõt próbálták feltörni. Ne legyen igazam.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Feltörték a pincénket. :(
Nem vittek el mást, csak az Orsi bringáját. Egy kék nõi monti scott 2.25-ös gumikkal. Igazi harckocsi.
Aki látja kérem szóljon.

Valakinek nincs eladó vasajtója, erõs rácsa?

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Nebazz....?

Nem kell megijedni, nem történt az R7-tel semmi, eladtam rögtön javítás után. Az új tulajdonos pedig elégedett vele.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

... s a héten elvileg villám is lesz.

Nebazz....?

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Norbi te miért nem voltál szombaton??

Nyeregcsõ nélkül nem lett volna egyszerû megtenni a távot, de már van nyeregcsõ s a héten elvileg villám is lesz. De látom, hogy gyönyörû idõtök volt, a panoráma és természet meg mindig káprázatos.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Én is feltettem a képeket.
Igen,mi már sötétben estünk be.
Kassára meg Borbély Fecó! is jön.

Norbi te miért nem voltál szombaton??
Eszter nem is mondtad,hogy lagzin is voltatok :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Kassára ki tervezi a kimenetelt? Nevezett már valaki?

Ezt hogy szoktátok rendezni? Pénteken lemenni Kassára, egy éjszaka ott alvás, szombaton verseny s aznap haza? Benzinköltséggel és szállással kb. mennyi az annyi?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

E! Itt nézelõdj: Mountain Riders Oradea's Rider Profile | Bikemap.net
De te kategóriád nem nagyon lesz...

mi ez izomszag Röfi? :D

köszi a linket

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Ha nem lesz vizsgám, akkor megyünk!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Molnár Zoli, Hadházi Balázs (hosszú hajú, meridája van), meg az õ kocsijukban tán van még valaki. Eddig róluk tudok.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
E! Itt nézelõdj: Mountain Riders Oradea's Rider Profile | Bikemap.net
De te kategóriád nem nagyon lesz...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

még Bihar

kafa helyen voltatok
gps trackje van valamelyik fiúnak? vagy nagyjából egy útvonal?

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Eszter: Élménybeszámolót kérünk!:-)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Somáék már sötétben érkeztek meg?