Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

Sziasztok
Nem tudja valaki hogy hol lehet nevezni a Kassára?
Ha már korábban volt,elnézést nem találtam.

ITT. Bal felsõ sarokban átállíthatod magyarra, felül meg ott van Csire Sanyi mellett a nevezési lap :D

gellert12

gellert12

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Sziasztok
Nem tudja valaki hogy hol lehet nevezni a Kassára?
Ha már korábban volt,elnézést nem találtam.
Neha osszeszavakat a keverem

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Csipi: Délután heggesztettem. :) Egy ilyet kéne beszerelni, csak egy Rottweiler morogna amikor belép a nyomorult a pincébe. :)

Hát, ha az én kutyám ezt merné tenni, nem sokáig maradna életben. Azért látszott, hogy igazán a kajáját védi, ami csak azért gáz, mert pl. egy 2-3 éves kisgyerek is simán odamegy játékból b@sztatni a kutyát, aminek lehet halál lesz a vége, ilyen nevelés mellett.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Aha. És akkor mi a hátránya? Ja, tudom. Én, zacskó nélkül....:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Csipisz,az a sátán macskája!
Azért annak a dög rotinak sem vakargatnám úgy az orrát..

Vezetés:mivel Eszter nem vezetett már vagy 15 éve,felajánlottuk(sõt mi el is döntöttük),hogy hazafele õ kel át a hágón.Ha túljutunk rajta újabb móka,ha nem...újul a láda,meg mi.
Azt még hozzá kell tenni,hogy mikor mentünk át a hágón,lefele a vizes úton pont elõttünk pördült 180 fokot egy Golf,de sikerült nekik a padkán megállni,csak a kocsi orra nézett rossz irányba. Ezek után Eszter megfeszülve nyomta melettem a virtuális féket,szegényt meg riogattuk a Lada elõnyeivel :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 hozzászólás

Eszter: Élménybeszámolót kérünk!:-)

Kétesélyesen indult minden, egyórás késéssel indultunk a pénteki hatalmas felhõszakadás miatt, ami nem lenne lényeges, ha nem jött volna velünk az esõ keletnek. De jött, így aztán Nagyváradon, Tibiéknél vártuk meg, hogy levonuljon, majd át a Királyhágón, és a Bulz nevû aprócska településen aludtunk. Egész este hûvös volt, felváltva esett és állt esõre, Tibiék mondták, két hete még havazott fenn, úgyhogy számítottunk a hidegre, akár a ronggyá ázásra. Reggel tejfehár köd vonta be a tájat, mire azonban beöltöztünk eszkimónak, kisütött a nap. Így 2-3 km tekerés után megálltunk vetkõzni, majd újabb 3 km után még egy réteget le kellett hántani magunkról, a képeken láttátok, végül ragyogó idõ volt egész nap - hátizsákok, nyeregcsövek, kormányok tele begyûrt-rátekert ruhával. (A karom meg is pirult kesztyûtõl mezig.)
Családi stílusban tekertünk kora délutánig, majd 2 körül Tibi bejelentette: itt válik el a kis és a nagy kör, 120 km-esek sorakozó! Igen, volt róla szó, hogy megpróbálom, de 1.már az esti vicceskedõ sztoriknál az inamba szállt a bátorságom 2. délután 2-kor még hátra volt a 120 km-bõl majdnem 100, merthogy addig egymást kedvesen bevárogatva, eszegetve araszoltunk. A fiúk biztattak, hogy próbáljam meg, "hiszen abból 60 lefelé", de egy délutánra nem vállaltam be a 100 km-t (mer'ugye 40 km felfelé és 2000 szint még elõttünk volt...) Úgyhogy maradtam a 'kirándulós' társasággal, érzékeny búcsú és Tibi jókívánsága után ("akkor jó punnyadást délutánra") elváltunk a három kemény férfiútól (Tibi, Soma, Tomi), és a kis cserkészcsapattal elindultunk a Dragan víztározó felé. Útközben forrásvizet vettük egy tanyán, megmentettük bringáinkat (a bácsika kiengedett a karámból vagy 100 kecskét meg juhot, mely jószágok nekieredtek a tõlünk kb. 50 méterre, a dombtetõn földre dobált bringák irányába - de mi értünk oda hamarabb :) ). Ahol vissza kellett indulni a falu felé, még felmásztunk a kilátóhoz, ahonnan belátni a víztározót és a környéket, nem kell mondanom, milyen látványban volt részünk, láttátok a képeket. Nem is bántam meg, hogy a kirándulós verziót választottam, mert nagyon kellemes kis csapat verõdött össze (fele romániai magyar, fele román). Tibi 11 éves kislánya vagányan tolta végig a 65 km-t, le kalappal elõtte :) Hazafelé áttekertünk egy falun, ahol épp lakodalom volt, majd újra vizet vettünk forrásból. Miközben a faházaknál (melyek higiéniai körülményeit itt nem ecsetelném) vártuk a fiúkat, arra gondoltam, az a "60 lefelé" azért jó móka lehet, de este 7-kor azért már csokis kekszet eszegetni sem rossz :)
És igen, Somáék sötétben, 9 körül értek vissza, a kempinghez közeledve még volt erejük megállni és venni egy halom jégkrémet. Elég kimerültek voltak, de gyorsan összepakoltunk és hazaindultunk, mert Tominak vasárnap délelõttre itthon kellett lennie. Soma még bevállalta a hazafelé utat, mivel õ akart vezetni mindenáron :P, Tomival kénytelenek voltunk aludni a kocsiban :D
Szóval nagyszerû volt minden, a fiúknak köszönöm, hogy rábeszéltek, tartsak velük, jó kis hétvége volt.
Ja, az egyik román fiú sokat videózott, most vágja, ha feltette youtube-ra, linkelem :) (Többek között a saját esését is sikerült felvennie. Látványos, de szerencsés esés volt, épp mögötte tekertem, amikor vmi miatt elment a fékje és egy gyorsító szakasz végén 1-2 bukfenc után a bokorban landolt. Szerencsére pár horzsoláson kívül nem lett semmi baja.)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
Csipisz: kilötyögött a kínai, de nincs pazarlás remélem! :)

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
János magyarázott egyszer valami ic-rõl vagy mirõl, amire lehet hangot tenni (húzzáarrábbazmeg elektromos kürtnek kellett volna bicajra....) de nem tom. Amúgy szerintem összetud hozni valami kütyüt, ami random zajokat ad, ha valaki bejut a rácson. Majd hörgök rá, hogy beszarjon a besurranó...:D

Amúgy ez a hang durvább lenne. Én biztosan ott helyben beszarnék. Aztán lenne dns a körözéshez!:D

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Csipi: Délután heggesztettem. :) Az elsõk nem lettek valami faszák, de a végére belejöttem.
Lehet kapni mozgásérzékelõs baglyot ami huhog, ha elé lép valaki. Egy ilyet kéne beszerelni, csak egy Rottweiler morogna amikor belép a nyomorult a pincébe. :) Ki lehet cserélni ezekben a vackokban a hangot?

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Huszonnégyóráson is ottvolt a bicaj, de sajna nem találok róla képet a sajátok között. Kell egy rács. Meg a falba egy bazinagy kampó. Meg egy kutya. Vagy kettõ. De a legtutibb egy kiéheztetett zombi lenne, ami leenné a fejét a büdös betörõnek! (ez nem tolvaj, az menet közben lop..)

Epci: rohaccság? Mirõ beszész?

Csipisz neked mennyi eszed van! Köszi, ezt én teljesen elfelejtettem. Persze most nem találom a 24 órás képeket, de hátha a csapatból valakinek van....

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Huszonnégyóráson is ottvolt a bicaj, de sajna nem találok róla képet a sajátok között. Kell egy rács. Meg a falba egy bazinagy kampó. Meg egy kutya. Vagy kettõ. De a legtutibb egy kiéheztetett zombi lenne, ami leenné a fejét a büdös betörõnek! (ez nem tolvaj, az menet közben lop..)

Epci: rohaccság? Mirõ beszész?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Megmondanád, most engem (ezen a napon) melyik kategóriába sorolsz? :D

Téged most az elszenvedõnek, de volt ez már másképp is, ugye ;) És lehetne még másokra is mutogatni, ha már rohadtságról van szó :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

...vannak ismerõseim, barátaim, akik mindig elpakolják egymás nyergét, amíg az illetõ a Sadaqah-ban sörözik ;)

(Igaz, a nyitója ott van mellette a szerszámos ládában :D :D)

Megmondanád, most engem (ezen a napon) melyik kategóriába sorolsz? :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Epyc: Tudom, a Kryptonite jó cucc, de gondolom a kerekeid gyorszárasak, a nyerekcsöved bilincses, és még a kocsi is ott van néha. Ráadásul biztos vagyok benne, ha lopás közben elkapod, akkor majd vihetek neked szakmai lapokat olvasni a beszélõre :)

HÁH! Ezt már kiküszöböltem ötlapfejû gyorszárakkal és nyeregcsõbilinccsel is! Már csak azért is, mert vannak ismerõseim, barátaim, akik mindig elpakolják egymás nyergét, amíg az illetõ a Sadaqah-ban sörözik ;)

(Igaz, a nyitója ott van mellette a szerszámos ládában :D :D)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Ha esetleg nem lenne meg a bringa, és ezek után úgy érzed, hogy a következõ bringád nem lehet teljes egy szárnyas-malacos csengõvel, és emiatt keresned kell egy ugyan olyat, légyszi szólj, ha találsz!!

Jocitól szereztem, jópénzért gondolom neked is hoz egyet....

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

....meg egy szárnyasmalacos csengõvel :)....

Ha esetleg nem lenne meg a bringa, és ezek után úgy érzed, hogy a következõ bringád nem lehet teljes egy szárnyas-malacos csengõvel, és emiatt keresned kell egy ugyan olyat, légyszi szólj, ha találsz!!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Nem találok tavalyi CM-es képeket... (A HAON-on vannak, de azon nincs Orsiról kép)

Epyc: A gázcsõhöz lakatold! :D

Kutya.7

Kutya.7

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Orsi: hiába nem ér annyit...én sosem ezt nézem. Mennyi egy olyan bicaj, amivel ezt tudod pótolni, mennyi az hogy újra biztonságban érezzétek magatok, na ezért vagyok én ilyen. Ezért mondom azt, hogy ha vascsõvel kell levernem a bicajról valakit, akkor is megteszem.

Epyc: Tudom, a Kryptonite jó cucc, de gondolom a kerekeid gyorszárasak, a nyerekcsöved bilincses, és még a kocsi is ott van néha. Ráadásul biztos vagyok benne, ha lopás közben elkapod, akkor majd vihetek neked szakmai lapokat olvasni a beszélõre :)

De tényleg kerítsünk egy képet a keróról, aztán majd sasolok nagyon

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Epyc: éjjeli díszõrség a garázsba? :D

Beültetek egy medvét :)

Viccet félre téve, újabban nagyon elszaporodtak a környéken a kukázó cigányok. És itt most ne hajléktalanokra gondoljatok, hanem rendesen kocsival jönnek, áttúrják a szemetet és ami használható, azt viszik (lomtalanításkor rendesen majális van). Persze ez nem jelenti azt, hogy õk tették, de ezek után lakatolom a kerókat a garázsban is az egyik csõhöz. Küzdjön meg a Kryptonite-tal, ha kell neki.

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Sajnálom, tudom milyen szar érzés. Már nem csak az, hogy eltûnt a keró, hanem hogy megszûnik az ember biztonságérzete...
Epyc: éjjeli díszõrség a garázsba? :D