Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Milyen leveshez megy a nyers újhagyma, nem lestétek meg?

Gondolom, hogy szinte minden leveshez. De tipp alapján valami ciorbã nevezetû, tejföllel savanyított húslevest nyomtak magukba.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Milyen leveshez megy a nyers újhagyma, nem lestétek meg?

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Tegnap reggel tekerek Balmazújvárosnak Látókép után megelõz egy autó,majd ahogy visszatér a sávjába kiugrik egy õz a bokrokból...puff telibe!
Késõbb egy pulit,és még macskákat is láttam kivasalva...biztos valami front volt!
Ma korán keltem,és gondoltam megyek egy Létavértes-Hosszúpályi kört,még a hûvösben,mert a hétvégi körökön Én is barnultam rendesen!
Röfi Én 3x kentem le magam,és így semmi gond!
Majdnem beértem Debrecenbe kb 10 km amikor hirtelen feltámadt a szél,és egy óriási esõ kapott el!
Szerencsére pont volt egy bejáró ahol találtam egy kis védelmet.
Az esõ elállt,és pont indulnék amikor megláttam 2 országúti kerékpárost...jéé ez Soma+Röfi!:)
Kicsit beszélgettünk azután mindenki haladt tovább.
Ui.:Hosszúpályiban nagyon finom a mákos kifli!:)
II. KOLOZSVÁRI TÚRA - Beszámoló - 2011. május 21-22.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Kikérték a levest és elkezdték hozzá harapni a hozott újhagymát.. :D

Pa-pa-pa partyarcok :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Máskor is szivesen égetlek ;)
A menü meg...Röfi már épp tunkolta ki a zsírt kenyérrel,ami visszamaradt a "pörköltbõl",amikor megjelenik a pincér és lerak még egy-egy nagy
cukros meleg fánkot,finom lekvárral...hát csak néztünk,hogy ez is jár,meg hogy meg bírjuk még enni?
De a leghihetetlenebb:melettünk a román fickók jöttek az étterembe egy csomag hagymával a kezükben..
Kikérték a levest és elkezdték hozzá harapni a hozott újhagymát.. :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ma Somával voltunk Józsinál Sanmartinban és Félixfürdõn ettünk egy tuti menût 12 Lei-ért. :)
Elfáradtam, de nagyobb baj az, hogy idén most tekertem elõször napon és úgy leégtem mint a rák.
Köszi Soma!

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 posts

Bringa - Hazai hírek: Edzésért büntették a világkupa éllovast (2011. május 25.)

A rally wb versenyzõit is büntették már meg gyorshajtásért, miközben egyik etapról siettek a másikra, és nem Magyarországon! :D

Ha szabálytalanul közlekedek, bevállalom a büntetést is. Szerintem inkább a szabálytalan balra kanyarodásért kaphatta, mint a csengõ miatt, mert azzal a saját épségét is veszélyeztethette.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Valamelyikõtöknek nincs véletlenül használaton kívüli Cateye Velo 5 konzolja? Szívesen átvenném, az enyém nagyon romos.

Talán még megvan a endurora 8 való (megnézem, ha hazaértem), azt hiszem jó velo5-höz is. Az enduromat lelopták ugyanis régen egy Bükkmarcin!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Bringa - Hazai hírek: Edzésért büntették a világkupa éllovast (2011. május 25.)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

hohóó Eszter, boldog névnapot utólagis!

kösziíí! (utólag is)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
hohóó Eszter, boldog névnapot utólagis!

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Valamelyikõtöknek nincs véletlenül használaton kívüli Cateye Velo 5 konzolja? Szívesen átvenném, az enyém nagyon romos.
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mackó: Fényképek és GPS track a vasárnapi tekerésrõl?

Finish Line honlap

A Kocka gps track-je megy mélben.
Twelve times ironman

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Mackó: Fényképek és GPS track a vasárnapi tekerésrõl?

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

No, a Pereces utcáról vitték el, egy társasházból. Nem csak a bringára utaztak, mást is elvittek, valahogy a garázson keresztül mentek be. Vázszám nincs, de tettek bejelentést, a rendõr jó fej volt, országúti versenyzõ volt (Mackófelsõ?), és azt mondták az is elég róla.

Csipisz, kiraknád Skidmarkra? A Tepsiben dolgozó, Eszter nevû pultos lányé volt, ha esetleg valaki ismerné.

Abból a fajtából csak kettõ van Debrecenben, aki országúti versenyzõ (vagy az volt).

Az egyik én vagyok.

Õrültek ezek. És még fékük is van!

Dehogyis õrültek.
Csak tanulékonyak.:D
Twelve times ironman

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Volt némi utómunka, (psp8) de sajna a script amit használtam, csak az én monitoromon mutatta azt, amit jobbnak nevezek az eredetinél.... Sajna elfelejtettem rendesen beállítani a kontrasztot, ilyeneket...:D

A négyegy nem való nekem, ötpontnullás boroskóla volt az igazi!

Röfi: kabbe. (maj fórumon, mi?:D)

:D A gumiököl nagyon nagy.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Dagi: Fogyatékosokkal nem viccelõdünk! :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Lassan olyan leszek mint Izom...
Ha valakinek elfekvõben van otthon egy szobaajtónyi üveg (58,5x109,5) azzal üzletelnék egy kicsit. ;)
És hogy ne legyen Off: Marktplaats.nl > Spengle Giro 3 carbon trispoke achterwiel tijdrit triathlon - Fietsen en Brommers - Fietsonderdelen ;)

nekem van, de kell az ajtómba!

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Áhááááá!
Akkor tényleg effektezte a képeket! És még PC és bonyolult grafikai progi sem kellett hozzá.
Ügyes...
:)

Csipisz ezt megoldja retkes kameralencsével :D

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Lassan olyan leszek mint Izom...
Ha valakinek elfekvõben van otthon egy szobaajtónyi üveg (58,5x109,5) azzal üzletelnék egy kicsit. ;)
És hogy ne legyen Off: http://link.marktplaats.nl/452001485 ;)