Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
a bal kar pedálmenete még most is szar, ezúton is felhívom a figyelmet, hogy 170ES ORSZÁGÚRI BAL KART (LEHETÕLEG RSX-T) VESZEK! :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
A bolygómûves hajtásodat lecserélted már? :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
nana! :P az elsõ már Novatec :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Elkelt! Alkudtál vagy nem?!

Hagyd már, legalább a sok lim-lom közt lesz egy valamirevaló alkatrésze azon a sárga rozsdaboglyán :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts
Alkudtam 4k-ra, de ehónapban fizetek :P
még belefér egy sör is :)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Stipistopi! :)

Elkelt! Alkudtál vagy nem?!

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 posts

"Vadiúj" használt Novatec hátsó pályaagy, csupi tengellyel 4500Ft-ért eladó! Fizetés ráér köv. hónapban is! 4000-ig lehet alkudni! Ja adok hozzá egy 15-ös fogaskereket is!

Likvidáltam a racsnis megoldást, ámen!

Stipistopi! :)

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
"Vadiúj" használt Novatec hátsó pályaagy, csupi tengellyel 4500Ft-ért eladó! Fizetés ráér köv. hónapban is! 4000-ig lehet alkudni! Ja adok hozzá egy 15-ös fogaskereket is!

Likvidáltam a racsnis megoldást, ámen!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Csak ebbõl látszik, hogy az ilyen emberek azt sem tudják mit beszélnek, ugyanis a büntetés nem közvetlenül a rendõrséghez (vagy a büntetést végzõ szervhez) vándorol be. Mondjuk megy a mocskolódás rendesen a kommentelõk közt.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Bárbárá kapja az ívet rendesen

Sport Géza - Sport - Fõúton edzett, megbüntették a rendõrök a világkupaelsõ hegyikerékpárost

találtam egy egész jó hozzászólást:

"2011.05.26 05:37:26repecs

Ha igazából tenni akarnak valamit akkor mikor elkérnek mondjuk egy 10est a bringástól adnának neki ott helyben lámpát, prizmát stb. Igy pénz is jön be és a veszélyforrás is elmúlik. "

jó,mi?

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Lunática!

Igen bevallom Én voltam,mentem Biharkeresztesre!:)
Erre nem akar valaki menni? Michelin Bringafesztivál 2011

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Köszi, Korcs, holnap felhívlak, ha ráérsz, még a héten megnézném, jó-e rá.

Én úgy emlékszek, hogy nem jó. Viszont van pár olyan kósza gondolatom, hogy nekem van egy olyan konzolom, majd holnap megnézem.

Köszönöm! Addig is gondoljátok ki az értékét - forintban, vagy sörre átszámolva :)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Darts: én meg téged láttalak (kocsiból) vasárnap, kifelé tartottál a Mikepércsin, a bringaút vége felé . :)

Én úgy emlékszek, hogy nem jó. Viszont van pár olyan kósza gondolatom, hogy nekem van egy olyan konzolom, majd holnap megnézem.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

Söndör: iz det jú on di rájt szájd? http://bikemag.hu/im..._Edzo_04_02.jpg (bihájnd dö pink [HOT!] men)

Nyet.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

Talán még megvan a endurora 8 való (megnézem, ha hazaértem), azt hiszem jó velo5-höz is. Az enduromat lelopták ugyanis régen egy Bükkmarcin!

Darts: én meg téged láttalak (kocsiból) vasárnap, kifelé tartottál a Mikepércsin, a bringaút vége felé . :)
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Once

Once

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Ildi megigazitotta, en eszre se vettem, hogy mit mukodtel:) Arra emelkszem hogy fenykepezgetted a hutomagneseket.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Megértem persze. (bocs)
A hûtõmágneseket megigazítottad? (kutyák hármasban és a télapót a "nõjével" :D)

Once

Once

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Orultem ma, hogy nalam jartatok, varlak szeretettel maskor is. (igerem nem lessz lucskos kaposzta).
Ugye nem haragszol Rofi ha kijavitalak..Sinmartin az Szentmarton....szebben hangzik. Magyar nyelvbol volt ez forditva a romanra...megerted ugye. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Söndör: iz det jú on di rájt szájd? http://bikemag.hu/im..._Edzo_04_02.jpg (bihájnd dö pink [HOT!] men)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Igen az volt az. Bár én elsõre azt mondtam volna, hogy tökleves.