Mátmint Epic -el.
Fú a szél a büdös nagy síkságon, szárítja a birkaszart. Baj van azzal aki ezt szépnek látja

Mackó! Jó lett serleg
Mackó! Jó lett serleg
Specialized fõoldal. Na, ki találja meg a lényeget?: ) (habár nem nehéz kiszúrni)
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
de aki nem volt még arrafele, annak ajánlom, szép a puszta, egyszer mindenképp ki kell próbálni!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Még holnap is.....Kassára ugye megy/jön innen valaki?
Ha még ma elküldöm a jel.lapot mail-ben, akkor még 10 ejuró a nev.díj?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Ez a Hortobágy biztos remek móka. Csak az a baj, hogy akkor lesz az Erdõbénye is. :-(
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Halihó
Holnap igazi szilvási versenynap lesz,a hely és idõjárás nem hazuttolja meg magát!
Részvétem minden indulónak.
Aki meg inkább a délibábot kergetné szivesebben:
"Szeretnénk a figyelmedbe/figyelmetekbe ajánlani a BSI 2011. július 9-ei rendezvényét, az E.ON Délibáb Mountain Bike Maraton és Bringatúrát. A rendezvényen a 28,6 vagy 56,8 kilométeres MTB maratonon és bringatúrán nyílik indulási lehetõség."
De lehet futni is...
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Holnapra a Szilvásozóknak egy kalappal az idõjáráshoz, meg a versenyhez is.
Ma volt Nyíregyházán egy Michelin nevû bringafesztivál. Akik voltak már egy-két debreceni bringaversenyen, találkozhattak már a nyíregyi csapat legidõsebb, nagydumás emberével, Karcsival. Na valami megárthatott neki ezen a bringafesztiválos versenyen, Rakamaznál szívinfarktust kapott. Szerencséje volt, pont mögötte jött a mentõ, most hozzák be Debrecenbe a kórházba.![]()
Én biztos, hogy bemegyek hozzá. Életem elsõ versenyén Õ figyelt fel rám, részben neki köszönhetem, hogy elkezdtem bringázni.