Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Sajnos a Pántya családos is elérte a tetves, rohadt tolvajbanda: Patai-Szabó ELLOPVA! - Skidmark

Osszátok szét ezerrel!!!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Epyc: Most kapaszkodj meg! Én ott mexikóban snowboardoztam télen. :D

Mondjuk nem lep meg a dolog, mert Afrika meg Egertõl van keletre :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Epyc: Most kapaszkodj meg! Én ott mexikóban snowboardoztam télen. :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Nem gondoltam volna, hogy ez a Kassa maraton távban ekkora. Azt hittem, hogy az 55 km. náluk is annyi, de kimenni Mexikóig az kicsit túlzás :D

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Kassára - ha nem késõ még - keresnék egy helyet keróval ótóban meg szállást :)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

A B épület felõl, onnan mehet a Hatvan utcára és a Fõtérre, a Photo Hall felé is.

Bocs, nekem a Római Katolikus Püspöki Hivatal ugrott be elsõre.

Én is álltam már meg a Hortobágyon, a halastavak élõvilága lenyûgözõ, de a horizont végtelensége lehangoló. Hegyi ember lévén csak akkor fogom megszokni a síkságot, ha majd a részévé válok...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Drága lenne a kocsi és a sofõr fenntartása is, ugye? ;)
Iszik, vagy vezet!

Bélám az Úrban! Te is elvonultál egy hónapra a világ elõl, elmélkedni kicsit az elmúlt félévrõl?:) (hogyállszadógokkal? mennyivanméghátra?)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 hozzászólás
Drága lenne a kocsi és a sofõr fenntartása is, ugye? ;)
Iszik, vagy vezet!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
dics kocsim, sose vezettem! :)

ércsed a lényeget

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

aki a Hortobágyot csak úgy látta, hogy a 33-ason végigment 110-zel, annak elhiszem, hogy nem olyan, amilyennek azok látják, akik ismerik

szép az!

Izom arra céloz, hogy õ betartja az oda kiszerelt 60-as táblákat mikor autóval arra jár. :D

István igen arra, de ez elég kevés infó.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

aki a Hortobágyot csak úgy látta, hogy a 33-ason végigment 110-zel, annak elhiszem, hogy nem olyan, amilyennek azok látják, akik ismerik

szép az!

Igen, eddig csak így láttam. Sehogy máshogy.

(...33-on 90 km/h a max., nem 110...)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás

szép az!

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás

A belsõ udvarról vagy a Varga utca felõl?

A B épület felõl, onnan mehet a Hatvan utcára és a Fõtérre, a Photo Hall felé is.

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Szasztok!

Hortobágy, még mindig izlés kérdése, mert mindenféleképpen meg lehet látni benne a szépet is. Ilyen alapon csupa kõ és zúzalék a magashegyek! Akik ott laknak azoknak meg ez a tuti ,ez a sík(sikk?)puszta !

Az egyetlen, amit a hegyi ember nem tud megszokni, az a puszta... Korccsal már írtunk errõl. Az egyetlen Petõfi verssor, amit sose tudtam értelmezni: "szép vagy alföld". Igaz, így folytatja: "legalább nekem szép", tehát valószínûleg õ is egyedül volt ezzel. :)

SOS, újabb lopott keró!
ELLOPTÁK BÁTYÁM CRUISER-ÉT MA FÉL6-6KOR A PÜSPÖKI PALOTA ZÁRT UDVARÁRÓL, LEVÁGTÁK A LAKATOT.

A belsõ udvarról vagy a Varga utca felõl?

Röfi: erre gondoltál?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Van ott egy keresztény ifi szállás annak az elérhetõségét keresném.
Tõlem lehetünk másik faluban is amúgy.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Zotya: Nem lenne jobb, ha MINDENKI egy helyen szállna meg Kassa elõtt és után? Az én járgányom is tele.

Tudsz valami szállást a környéken (magyar-szlovák mindegy)? Esetleg tipp/ötlet is jöhet :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Zotya: Nem lenne jobb, ha MINDENKI egy helyen szállna meg Kassa elõtt és után? Az én járgányom is tele.

mcsontos

mcsontos

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
SOS, újabb lopott keró!
ELLOPTÁK BÁTYÁM CRUISER-ÉT MA FÉL6-6KOR A PÜSPÖKI PALOTA ZÁRT UDVARÁRÓL, LEVÁGTÁK A LAKATOT.
kék-szürke SCHWINN-CSEPEL cruiser, új Trinity V-fékek, jellegzetesen nem fér el a nagy sárvédõtõl, szürke nagy idomú sárvédõk, láncvédõn az átlátszó zöld CM-matrica, hátsó sárvédõn hosszában egy SUPERBUTT, az alján egy INSANE matrica, régebbi Kenda monti-gumik, hátul BMW-s szelepsapka, elöl halálfejes.
kamerakép alapján egy magas, vékony, fehérbõrû kopasz , tetovált bal felkarral, björn borg táskával, 3/4es bõszárú gatya, fekete atléta. Z-hajtókar csapágya iparis, felsõcsövön leütõdések, a homlokcsõ logoja még fóliás
képhez képest ugye más külsõ, fék. A polisz már volt, ha valaki meglátja, tessék lerúgni!
Posted Image

KÖSZI

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Szasztok!

Hortobágy, még mindig izlés kérdése, mert mindenféleképpen meg lehet látni benne a szépet is. Ilyen alapon csupa kõ és zúzalék a magashegyek! Akik ott laknak azoknak meg ez a tuti ,ez a sík(sikk?)puszta !
Bakker jó hogy hivtatok Dani, Lecsa , mert a 10m-es befutónál álltunk és nem vitünk Debrecenes zászlót, de onnan pont lehetett látni, hogy valakik lent MAGYAR Nemzeti lobogóval vannak a tömegben. Próbálok belinkelni egy fényképet, a mi poziciónkról. Mellesleg 2 perc múlva igencsak viharvert képet lehetett volna készíteni a záporozó jégesõ közepette!
Úgy veszem észre Kassa Maratonra igencsak szép számmal lesznük. Az én kocsim elvileg fullos (Balázs+ haverja+Csipisz, és jómagam).
Bubiéknak lezsíroztam a szállást, nállam már csak sátrazási lehetõség merül fel. Verseny után viszont borácsozáson türjük a fejünket!Persze mindezt Hejcén! :)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás

:D:D:D

Hogy van Karcsi? Az ápolók szedik a nyugtatókat rendesen?:D

"-Doktor úr, tudja mi a legjobb a bringa után?
-Micsoda?
- A kettyintés"
Habár nem pontosan idéztem szerintem, de válasz a kérdésedre :D