Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
mondtam neki, hogy menjen,magára vessen!
a másik megvan?

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Basszus!

Esküszöm megéri valakit fizetni csak azért, hogy éber legyen és adja a drótot, hol milyen gyanús dolgot látott! Persze bringával járjon ,és legyen nálla mindig fényképezõ akár mobilba épitve. Nap mint nap járná a várost , és a megkerült dolgokból (bizonyos % fejében ) részesülne egy alapdíj melett.
Tuti meg lehetne élni belõle, csak ha bringára van a pali specializálva! Ennyi lopás után! ! !
Könyves Kálmán apánk nem vót bolond tudta mi az a rend! Sok csonka kezû járna most a városban!

Na már megint oszlik a banda , szállás ügyileg? Visítson kinek kell még szállás, mert akkor feleslegesen nem koptatom a lábam és a szájam!

Izom az egyik treking már nincs meg ha kinézne a kollégád!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
A megadott név és telefonszám birtokában úgy jöttek el hozzám, hogy nem tudták, hol lakik a fiatalember.
ÉN szervezzem meg a lebuktatást úgy, hogy a rendõrök nem voltak képesek saját mobilról felhívni, csak a benti mobilrendszert használták, amit ha felhívtam.. "amennyiben rendelkezik a négyjegyû...."pfff
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Egyértelmû, hogy ott felétek csak kifigyelõs buli játszhatott. Gyanítom, pár unatkozó strici is ráért épp ilyesmire. Az meg, hogy a jard helyett lassan a bicajosok dolgoznak a lopott javak visszaszerzésén, eléggé lehúzó. Bocs az esetleges olvasó szervnek, nem személyesnek szántam. De ha a bicajos prizmacsengõ egyebek checkre volt erõforrás, az ilyen és hasonló lopásokra miért nincs? Konkrétan Csontoséknak azt mondták, hogy a bejelentésre ki se mentek volna helyszínelni, mert hogy nincs mit, de szerencsére 9 darab kamera vette fel ahogy a pali a KEZÉBEN tartott erõvágóval elbicajozik. Nem egyszer olvastam olyat is ennek kapcsán, hogy "a kerékpárlopásokhoz hasonló bagatell ügyekre egyszerûen nincs emberi erõforrása a rendõrségnek" Bagatell? az én bicajom is van negyed milla, vagy több, pedig éppen nem koplalok miatta. hol jön ehhez egy szutyok golf 2-es 80 ezer forintos ára? ha jól megnézem, két kereket se hoznék ki ennyibõl, pedig igénytelen vagyok.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Nem kérdés, hogy kifigyelték. Automata ajtó volt a garázson, amit mindig sarkig nyitott az automatika, amikor kivettük betettük a babakocsit, napjában ezerszer. Mivel az utcáról tökéletesen belátni a garázsig, ezért nem kell hozzá nagy tehetség, hogy kiszúrják, hogy ott vannak bringák. De ahhoz már komoly erõ kellett, hogy a kapunyitó szerkezetet így szétszaggassák. De még ijesztõbb, hogy tudják, sejtik, hogy mikor megy Zsuzsi vagy édesanyám Bálinttal sétálni, mert volt 1,5- 2 órájuk a mutatványra. De azokat (az egyébként nem is rossz) bringákat amik bénán vannak lakatolva a ház elõtt azokat bezzeg nem buzerálták. (még)
Mindegy. De ami újdonság, hogy a Chris King kerék meglett, a rendõrségen csücsül tárgyi bizonyítékként, Titty mester jóvoltából. Úgyhogy Titty, jövök egy pizzával, vagy sörrel, vagy amit kívánsz.:-)
Na igen. Semmit nem találnának meg ha éber barátink nem lennének résen. Viszont eljárni csak õk hivatottak, ezért nem kihagyhatók a játékból. Holnap bemegyek és mesélsz. Írjad mit vigyek napi csemegének.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
A rendõrség egy nagy kalap szar, még ha ismerõs is!!
Mai tapasztalat.

(fegyvert mindenkinek!:D )
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Na még egy marhaság lefekvés elõtt:

Tegnap építettünk egy új kereket Novatec 802SB agy, 4 kereszttel, átraktam rá a sort, a gumikat és elmentem kipróbálni.

De én mindig összefutok vmi hülyével! :(
Józsa mellett, az autópálya fölött átívelõ mezõgazdasági hidak arról nevezetesek, h a környékbeliek innen bámulják az nagy aaaafõdi naplementét, na meg arról is, hogy az összes fészbukos-iwiwes-májvipes taknyos jány itt fotózkodik, persze a korláton kívül (!) mezitláb, egy szál shortban-felsõben, állva-ülve-fekve, alatta meg ott a 6-8 m. :( :(
Mivel már jött ki ide rendõrjárõr is szirénázva (mert a pályáról betelefonáló ijedt polgár azt hitte, h le akar ugrani az autó elé a csaj) most megkértem szépen a híd peremén egyensúlyozó leányzót, h ugyan másszon már vissza (ide a karjaimba és szorítson jó erõsen!:) :) ) de most aztán húzzon innen a fenébe, mert a rendõrség idejét/benzinjét pazarolja! Idióta mind!

Az viszont érdekes, h az ügyelet szerint most nem telefonált be senki.
Talán túl hamar szedtem le a hölgyet?
Twelve times ironman

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Vagy nagyon kifigyelte ezt a kis bagázst valaki, vagy nagyon elharapózott ez a város. :(

Ott a pont Röfinél!
A tolvaj a Netrõl (is) szedi le az infót (ha erre gondoltál). Jól jövedelmezõ üzlet ez!

Amikor tõlem a pikót elvitték, semmi kétségem nem volt, h kifigyeltek, a házban lak(hat)ott a tippadó és ez elég is a tájékozottsághoz, garázs, tároló, melyik kié, hányas számú?
Sajnos könnyû préda volt, kopott kulccsal nyitható tároló-bejárat, könnyen lefeszíthetõ lakatpánt. Most bezzeg csak flex játszhatna, mert páncélajtóvá változtattam...
Twelve times ironman

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Drótszamár bejárás track, csak a nagy kör új része van benne és a kis kör közös része, plusz az oda-vissza út.
05/28/11 - Fony, Borsod-Abaúj-Zemplén 3893, HU

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Köszönöm Alex....Great vagy.

Anélkül akkor én elleszek, nem olyan fontos.

Alexander the Great

Alexander the Great

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Segítsetek! Ezen a pedálon mi célt szolgál ez a kis gumi biz-baz,a pedál hátulján egy balmenetes csavarral állítható,
de sajnos az egyikbe nincs meg a csavar......pótolható?.....Köszi.

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

Az a gumipad a távolság állítására alkalmas a pedál és a stopli között.
Külön sztem nem forgalmazzák a csavart, nyomj bele vmi 3as imbuszt, hátha :D
Alex

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts
Segítsetek! Ezen a pedálon mi célt szolgál ez a kis gumi biz-baz,a pedál hátulján egy balmenetes csavarral állítható,
de sajnos az egyikbe nincs meg a csavar......pótolható?.....Köszi.

Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
egyre több a c ööö megfontolatlan ember!

garázsajtót felbaszták? na így aludj nyugodtan :(

ja most olvasom hogy mégegy

aztakurva

rendõrök?! CSAPDA?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Hátbazdmeg.... ezt nem hiszem el. Mi az isten van, hogy ennyi a lopás mostanában?!

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

RTz13

RTz13

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Debrecenik bringások! Help!

ELTÛNT! Merida Matts SE | Flickr - Photo Sharing!

"ELTÛNT! A képen látható Merida Matts SE kerékpár eltûnt a Kolónia utcáról (Debrecen; Faraktár utca-MÁV jármûjavító közelében) 2011. május 31.-i napon (10 óra körül)!

Leírás:
32 lyukas fekete Mavic felni, bal hátsó száron heavy tools matrica, Alivio fék és váltószett amelyeken már nem mûkõdik a finombeállítás, kormánynál törött bowdenház, Shimano M520 SPD pedál külsõ oldalál kopott helenyként rozsdás, Manitou Six alig mozgó teleszkóp, Continental Explorer Pro hajtogatható külsõ, a hátsó ki van szakadva, az elsõ majdnem Slickre kopott; ezüst színû IKE kormány felül lakattól kopott, bal elején roncsolodás és némi piros festék (utánfutóval való találkozás eredménye), Alivio hajtómû: középsõ tányér tekerhetlen, tûhegyesre kopva, fekete hajtókarok mindkét oldalon nagy felületen kikopva.

Bárkinek bármi infója lenne róla, vagy ha látná, hívja:
Fazekas Miklós
+36 20 280 2448"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Zotya: Soma azt mondta nem akar velünk közösködni, ez CSAK A GREENBIKE bulija lesz... (Természetesen a gulyásból sem kérnek. ;))
Mi keresünk most 3-an szállást, vagy ha gondoljátok gyertek ti is. ( Itthon.hu | Szálláshelyek )

Ember: Igazi fapados járgány. :D

Patai: Azért nem gyenge, mert az, hogy nekünk letörik a lakatpántot az csak egy dolog (még kecsegtetõ is), de a ti garázskaputokat nappal?...
Vagy nagyon kifigyelte ezt a kis bagázst valaki, vagy nagyon elharapózott ez a város. :(

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts
Patai-Szabó: Szép volt :(

Mert angolok:
SplinterBike.co.uk
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

tomtomtom

tomtomtom

törzsvendég

• fórumtag
  • 559 posts
Én ennél kicsit drasztikusabban fogalmaznék:
Pusztuljanak el hosszú és fájdalmas kínok között. Egyedül. Nagyon hidegben. Esetleg nagyon melegben.

A keze száradjon le minden enyveskezûnek!

Tom
Csak simán 1x. Max 2x. :)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

Drága lenne a kocsi és a sofõr fenntartása is, ugye? ;)
Iszik, vagy vezet!

iszik és vezet: delictum, vagy crimen?:)

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Csuhéj, szevasztok!

Igen Röfi jó lenne elõtte és utánna megszálni együtt, de pl. Zsoltéknál család lesz. Amit meg Te emlitettél, annak meg Pünkösdkor utánna járok, ill. több más szállásnak is ha jó a többieknek. Amúgy olyan 2500.- Fõ/éj-re kell számolni. Jó még a falu eljén a túristaház, oda töben elférnek, azt is megkérdezem.
A kocsmában is hátha nem keltünk majd riadalmat . :) Ott lenni szokott, egy fekete kis fiatal csini macsek(csajszi) , de nem tudom hogy ott melózik-e még ! Nem akarok úgy járni mint tavaly aug.20-án az Euforiában! :(
Bocsi de elég ügyetlen vagyok igy az igért fényképet nem tudtam felrakni!

A keze száradjon le minden enyveskezûnek!