Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Tekerni gyere! Vagy fotózni. Gyere! Meg szólj akinek tudsz!:D

Hozok egy plusz embert.. remélem:-D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Tekerni gyere! Vagy fotózni. Gyere! Meg szólj akinek tudsz!:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

Szegény kicsi állatka.Mikor esszük meg?

Holnap alleycat! Aki tud, akar, mer, jöjjön! Jaúlesz!

Fotózni menjek?
Segíts a rendõröknek....verd össze magad!!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Szegény kicsi állatka.Mikor esszük meg?

Holnap alleycat! Aki tud, akar, mer, jöjjön! Jaúlesz!

"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
YouTube - ‪Prosectura - hevimentál‬‏ Csütörtökön helyretettem a telefonom és
tegnap este elütöttem egy õzet autóval...
"Nyugodt vagyok, nem izgulok, mentálisan jól érzem magam.
Lá-lá-lá-lááá" :D

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Basszátok!

Már majdnem gyomorgörcsöt kaptam a röhögéstõl a hozzászólásaitokat olvasva! :)
Fõleg a "megkerült satunál" kezdett tetõzni !
Kibaszott pihentagyúak vagytok, de hát ezért szeretünk benneteket!
Csak azt nem tudom, hogy a Chipo(nem Chippolini) satujáért a digók 1 vagy 2 tál spagettit ajánlottak? Ja és hogy ne legyen felismerhetõ persze átfestették! :)
Nehéz a celebek élete! Már hallom Sándorunk(Cirelli) bejegyzését! :)
Jóccakát mert holnap nem akarok "eltévedni " vagy 20 emberrel. Bár ha mindegyik nõ , akkor üsse kavics! :)

Ui.: Az amerikai piacra készült gép megtalálható nállam, 55-ös vázméretben és 120.000.- ropogós Magyar forint az ára , ha valakit érdekel! Merthogy Géza (cikkíró)azóta sem hívott, hogy neki kellene!Finom kis csemege! ! ! Jövõ héten már kint lesz a piactéren.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Korcs: Ezennel engedélyezem, hogy amit találsz és akarsz, kitedd a bb-ra. Igazából csak azt remélem, hogy újkeletû tolvajbandánk nem nézelõdik weben, pl nálunk, nálad, meg persze itt, hogy mi az amit keresnek jobban az újonnan megalakult Debreceni Lopott Cucc Megtalálók :D nehogy óvatosabban járjanak a lopott cuccokkal hozzánk.
Mónár: ne hallgass senkire, Kálmán szerint jó neked ez a váz, majd tekersz a felsõcsõ alatt. Kereket majd fûzünk bele nyócas saválló köracélból, csak az esztétikum végett.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Errõl a Gullicikli vázról elsõ blikkre az ugrott be, ahogy Rujano Guillen tekerne vele felfele a Zoncolanra :-)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Zoli, jól összementél! :D Majd gyere el, és megmondom én neked mekkora váz való neked, ezt ne vedd meg, mert nagy lesz egy picit. :D

Egy 70-es stucnival, meg kicsit elõre húzott nyereggel jó lesz a' :D

edit: Csipisz b+, megvan a satud! :D

Feltöltött kép

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Zoli, jól összementél! :D Majd gyere el, és megmondom én neked mekkora váz való neked, ezt ne vedd meg, mert nagy lesz egy picit. :D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Bianchi ? a színfalak mögött ? gyárlátogatás, kiemelt ? Bikemag
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

Itt bontásra vár a egy f/v karos full 105-ös szettes Bianchi.

Munka után benézek! :) Nálad mindig olyan kincsek vannak néha, hogy beszarás :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 hozzászólás
Éljenek a szemfüles kerékpárosok(fõleg a szerelõk Tibi, Csipisz) és a "segitõkész " rendõrök !

Legyen vége a lopásoknak! Vagy ha lopnak minden kerüljön meg!

Patai Szabót vissza kell épiteni! Itt bontásra vár a egy f/v karos full 105-ös szettes Bianchi.

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
errõl a buzsó sztoriról egy vicc jut eszembe

egy csávó hugyozik a parkban, meglátja a rendõr, megszólítja:

- uram, itt tilos vizelni, megbüntetem 50 forintra
- tessék, itt a pénze
- de hisz' ez egy 100as
- tartsa meg, a következõ alkalmat is kifizetem

névtábla, haggyad már. nagyanyám 28-asán mondjuk van:)

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
A következõ büntetést azért fogja kapni valaki, mert nem rendeltetésszerûen használja a kerékpárt, például tolja...
Elképzeltem, ahogy a Mátra maratonon a sípálya tetején nem frissítõt, hanem csekkeket osztogatnak a szervezõk. :D

Valaki valami információt szolgáltasson. Tehát, igaz e az az állítás, a rendõrség részérõl, hogy teljesen felszerelt kerékpárra kell névtábal is.

Mountainbike Challenge 2011

Gratulálok a bringákat megtalálóknak!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Ez a mai nap akkor egész jóra sikerült. Itt a másik lelet. Igen, bemásoltam ide a skidmarkos kommentet, mert már fáradt vagyok...:D

Kisebb beszámoló következik most.
Történt egy gyönyörû, napsütéses napon, vagyis egy épp ideálison mindenféle bicajozásra, de pokolin számomra a légmozgásmentes mûhelyben, hogy jött lassan a délután öt óra. Ilyenkortájt már rendes embernek nem sok kedve van a melóhoz egy végigpörgött nap után, de mivel félfüllel hallottam hogy csak egy hajtómû és középcsapágykiszedésre jött be a kliens, gondoltam rántok egy kesztyût, aztán rendezem mihamarabb. az állványban már be volt fogva a váz, ími elsõre igen tetszetõs darab volt, aztán hozzá közelebb lépve feltûnt elõször a ragacsnyom az alsó és nyeregvázcsövön, majd a lilás árnyalat a sötétkék-fekete vázon. Na álljunk meg egy szóra, ez a patai lesz. Egy szem 600 as hajtókar volt az egyetlen dolog ami hirtelen azonosításra került, de ha valaki megkérdezte volna hogy milyen kar van a Patain, meg kék kulacstartó, meg 520 as shimano pedál van-e rajta, nem tudtam volna válaszolni õszinte igennel. felvittem azonnal a pulthoz, mondom, ez lopott. Mondtam a gyereknek is aki behozta, hogy bizony itt bukóba lesz a cucc, és a gyors távozást sem javaslom, a bolt be van kamerázva, így ez nem vetne rá túl jó fényt. Lelépett, majd jött vissza az öccsével, aki a vázat elmondása szerint a zsibin vette négyezerért reggel, a hajtókar miatt. Egy percig sem hiszek amúgy nekik, ez amolyan megérzés. Hívtam a tulajt, mondtam, rendezze ide a jardot is. A bolti gépen megmutattam a körözést is nekik, persze gyorsan elgörgetve a skidmark fejlécet, nehogy ez alapján csekkolni tudják újabban igen élénk forrónyomos bicajainkat, hátha épp a tolvaj áll velem szemközt. Javaslatomat követve bevárták a tulajt, majd a jardot, közben egyikük ismerõs volt fõnöknek, mint olyan személy, aki próbált már kisétálni ki nem fizetett árucikkel még a nyugati utcai boltból úgy 5 éve, és mint ilyen, guggolt is már lopásért. A szerv ismerõsként üdvözölte õket, így a közben betévedõ vevõk láthattak tarkóratett kezes motozást, meg bilincselést is. Remélem elõkerül még ez-az ezen a nyomon elindulva, minden a rendõrségen múlik.

Bónusz fejezet: a szerv érkezéséig Zsoci és a barnamagyar gyerek beszélgetésében felmerült pár dolog a gerázsfeltörés kapcsán. Nem tudom egy ilyen kérdés egy gyanús egyéntõl, vagy úgy általában, egy garászfeltöréskor nem érdekes-e? (gondolom nem túl elterjedt a bekamerázott garázs?)
-Kamerafelvétel van a feltörésrõl?
Azért kicsit fura. Nekem legalábbis.

Bringabuzira kitolhatom e?!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
A Patai-Szabóhoz még annyit, hogy amikor hozzám került, akkor elsõ útja a Chilibe vezetett monoblokk cserére. Akkor még nem a kék gumik voltak rajta, meg nem a KCNC stucni, meg a régi nyerge (ami azóta csocsónál van). Még Bernie cserélte ki. Csippó még akkor nem dolgozott ott. Szegény keró ott kapta a monoblokkot és ott is akarták kiszedetni :D

Gardner03

Gardner03

törzsvendég

• fórumtag
  • 260 hozzászólás

Ez a mai nap akkor egész jóra sikerült. Itt a másik lelet. Igen, bemásoltam ide a skidmarkos kommentet, mert már fáradt vagyok...:D

Kisebb beszámoló következik most.
Történt egy gyönyörû, napsütéses napon, vagyis egy épp ideálison mindenféle bicajozásra, de pokolin számomra a légmozgásmentes mûhelyben, hogy jött lassan a délután öt óra. Ilyenkortájt már rendes embernek nem sok kedve van a melóhoz egy végigpörgött nap után, de mivel félfüllel hallottam hogy csak egy hajtómû és középcsapágykiszedésre jött be a kliens, gondoltam rántok egy kesztyût, aztán rendezem mihamarabb. az állványban már be volt fogva a váz, ími elsõre igen tetszetõs darab volt, aztán hozzá közelebb lépve feltûnt elõször a ragacsnyom az alsó és nyeregvázcsövön, majd a lilás árnyalat a sötétkék-fekete vázon. Na álljunk meg egy szóra, ez a patai lesz. Egy szem 600 as hajtókar volt az egyetlen dolog ami hirtelen azonosításra került, de ha valaki megkérdezte volna hogy milyen kar van a Patain, meg kék kulacstartó, meg 520 as shimano pedál van-e rajta, nem tudtam volna válaszolni õszinte igennel. felvittem azonnal a pulthoz, mondom, ez lopott. Mondtam a gyereknek is aki behozta, hogy bizony itt bukóba lesz a cucc, és a gyors távozást sem javaslom, a bolt be van kamerázva, így ez nem vetne rá túl jó fényt. Lelépett, majd jött vissza az öccsével, aki a vázat elmondása szerint a zsibin vette négyezerért reggel, a hajtókar miatt. Egy percig sem hiszek amúgy nekik, ez amolyan megérzés. Hívtam a tulajt, mondtam, rendezze ide a jardot is. A bolti gépen megmutattam a körözést is nekik, persze gyorsan elgörgetve a skidmark fejlécet, nehogy ez alapján csekkolni tudják újabban igen élénk forrónyomos bicajainkat, hátha épp a tolvaj áll velem szemközt. Javaslatomat követve bevárták a tulajt, majd a jardot, közben egyikük ismerõs volt fõnöknek, mint olyan személy, aki próbált már kisétálni ki nem fizetett árucikkel még a nyugati utcai boltból úgy 5 éve, és mint ilyen, guggolt is már lopásért. A szerv ismerõsként üdvözölte õket, így a közben betévedõ vevõk láthattak tarkóratett kezes motozást, meg bilincselést is. Remélem elõkerül még ez-az ezen a nyomon elindulva, minden a rendõrségen múlik.

Bónusz fejezet: a szerv érkezéséig Zsoci és a barnamagyar gyerek beszélgetésében felmerült pár dolog a gerázsfeltörés kapcsán. Nem tudom egy ilyen kérdés egy gyanús egyéntõl, vagy úgy általában, egy garászfeltöréskor nem érdekes-e? (gondolom nem túl elterjedt a bekamerázott garázs?)
-Kamerafelvétel van a feltörésrõl?
Azért kicsit fura. Nekem legalábbis.

Ez szép volt, de tényleg , jó ilyet hallani. Grat. srácok!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.517 hozzászólás
Sajna a felvétel a feketedobozon van, és nem kellett lehívni. De a zsiványos sukárgyereken teszteltem az új kémkamot, õ szemrevételezhetõ....:D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
Rendesen szarul érzem magam, az a helyzet. Tudom, már nem az én keróm volt, de akkor is szar, tudva azt, hogy ennek a kerónak ezennel annyi. Ritka darab volt és ripityára bontották barbár, paraszt módon, leszedték róla a matricát, kiszedték a belevaló villát és még sorolhatnám... Itt vannak a fényképei, de rendesen gondolkodom rajta, hogy letörlöm a picsába az egészet. Reméltem, hogy nem végzi így, de balga gondolat volt. Megyek is inkább aludni.