a nagy kaukázusi megvan még jobboldalon?
szovátról szoboszló fele is jó az út, azt tudod-e? bár mintha az nem lett volna olyan rossz
szovát fele tényleg megcsinálták az útat?
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Tavaly nem a Jád-völgyben lyukasztottam, ott nem is jártunk. A Vigyázó egy vonulattal arrébb van.Az oké hogy ez a Vigyázó hegység, de miért nem mentetek fel a névadó csúcsra?
Most nem kaptál defektet a Jád-völgyében Tamás( nem úgy mint õsszel! )?
Nem vittem gépet. Kár, hogy kihagytad, a bozótos meg a sok visszafordító feküdt volna.Mackó, Enté: Jobb lett volna, ha veletek megyek, Lajossal úgyis rég tekertem már. Enté képek lesznek? Oszi mesélt egy pár dolgot.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A Jád-völgy nekünk is megvolt szombaton!
Vlegyásza-hegység, vagyis Vigyázó-hegység, az említett helyek ott vannak.
A Jád-völgy nekünk is megvolt szombaton!Vlegyásza2011-06-04 - vlegyasza.debrecenibringasok.fotoalbum.hu
Vlegyásza-hegység, vagyis Vigyázó-hegység, az említett helyek ott vannak.Mackó, hol van ezen a "vlegyásza" ? Mert a Lesu tó és a Dragan, rajta van az egyszer biztos, Biharfüreddel egyetemben. Ezt a kört mi is megcsaptuk 2éve , csak Biharfüredi indulással, és aztán Lesu, majd Dragan, és vissza a startra.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
Köszi Izom, de nincs olyan szerencsétek, én egyben maradtam. Az õzike is, csak a feje szakadt le.