Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
:D:D

a nagy kaukázusi megvan még jobboldalon?
szovátról szoboszló fele is jó az út, azt tudod-e? bár mintha az nem lett volna olyan rossz

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

szovát fele tényleg megcsinálták az útat?

Nem csak a fele, hanem majdnem az egész simára lett rakva.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
szovát fele tényleg megcsinálták az útat?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Az oké hogy ez a Vigyázó hegység, de miért nem mentetek fel a névadó csúcsra? :)
Most nem kaptál defektet a Jád-völgyében Tamás( nem úgy mint õsszel! )?

Tavaly nem a Jád-völgyben lyukasztottam, ott nem is jártunk. A Vigyázó egy vonulattal arrébb van.

Mackó, Enté: Jobb lett volna, ha veletek megyek, Lajossal úgyis rég tekertem már. Enté képek lesznek? Oszi mesélt egy pár dolgot. ;)

Nem vittem gépet. Kár, hogy kihagytad, a bozótos meg a sok visszafordító feküdt volna. :P

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Az oké hogy ez a Vigyázó hegység, de miért nem mentetek fel a névadó csúcsra? :)

Most nem kaptál defektet a Jád-völgyében Tamás( nem úgy mint õsszel! ) ?

Az õzet biztosan az Alföldi Jetik szedték szét! :D

Kutya, behoztam a " rossz" váltókat!

És milyen volt a macskakergetés? Csipisz és társai! Eltévedtetek Józsán?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Norbi: Az õzet ott hagytuk, nem tudtam volna vele mit kezdeni, de másnap reggelre már nem volt ott.

Mackó, Enté: Jobb lett volna, ha veletek megyek, Lajossal úgyis rég tekertem már. Enté képek lesznek? Oszi mesélt egy pár dolgot. ;)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

A Jád-völgy nekünk is megvolt szombaton! :D

Vlegyásza-hegység, vagyis Vigyázó-hegység, az említett helyek ott vannak.

Így van.
A Királyerdõ és a Vlegyásza között a Jád patak völgye a határ. Ami innen K-re, DK-re terül el, az a Vlegyásza.
Twelve times ironman

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Vlegyásza2011-06-04 - vlegyasza.debrecenibringasok.fotoalbum.hu

A Jád-völgy nekünk is megvolt szombaton! :D

Mackó, hol van ezen a "vlegyásza" ? Mert a Lesu tó és a Dragan, rajta van az egyszer biztos, Biharfüreddel egyetemben. Ezt a kört mi is megcsaptuk 2éve , csak Biharfüredi indulással, és aztán Lesu, majd Dragan, és vissza a startra.

Vlegyásza-hegység, vagyis Vigyázó-hegység, az említett helyek ott vannak.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
keresek egy pár slick gumit, vagy minimális mintásat (nem elkopott mountain kinget meg ilyeneket :) )
ha itt nincs, megveszem a boltBA, csak ne porosodjon, ha valakinek már nem kell

Röfi te egyben vagy az a lényeg, az egyik ismerõsömnek egy szarvas köszönt be a szélvédõn a vezetõ és anyósülés közé. ott sem lett komolyabb baj, de ezeknek durva vége is lehet ...

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Mackó, hol van ezen a "vlegyásza" ? Mert a Lesu tó és a Dragan, rajta van az egyszer biztos, Biharfüreddel egyetemben. Ezt a kört mi is megcsaptuk 2éve , csak Biharfüredi indulással, és aztán Lesu, majd Dragan, és vissza a startra.
Ma este nagyon ügyes voltam! Lusta voltam bekapcsolni a szülõk keróján a dinamós világitást, és békésen álldogáló 2embert sem vettem komolyan az út szélén. Így 3000.- ropim bánja!

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Zsoci: Keddre jöhet:D

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Ma elõttünk csapott el egy nõt bringástól egy utcából kihajtó taxis. Mindketten hibásak voltak, a nõ nem sérült meg komolyabban, látszólag a bringa se. Lett egy 8-as a kerekében, a sárvédõt úgy hajlítottam, hogy ne érjen bele a kerékbe, aztán felült és továbbment. A nõ a járdán ment, nem is olyan lassan, szét se nézett mielõtt átment az úton, de a taxis reflexei se voltak 100%-osak.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ma délután vissza került hozzám a másik DH-s kerekem is. Így jelenlegi állás szerint 2 keró, 2 kerék-bõl meglett egy váz és a két kerék. Már nem fáj annyira, de a Patai Szabó azért rosszul esik. Köszi Csipisznek és Tittynek a nagyon eredményes fellépést. Csipisz, szólj mikor nem viszel magaddal ebédet és küldöm a szalámis pizzát. :-)

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
Jézusom, mi lett ebbõl a békés faluból?! :o
Aranykezû mestereink lassan bringák és alkatrészeik körözési listájával tapétázhatják ki mûhelyeiket... :(
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Vlegyásza2011-06-04 - vlegyasza.debrecenibringasok.fotoalbum.hu
Twelve times ironman

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
YouTube - ‪Debreceni Goldsprint‬‏
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Köszi Izom, de nincs olyan szerencsétek, én egyben maradtam. Az õzike is, csak a feje szakadt le. :(

Az autód is megúszta javítható sérülésekkel? Az õzzel mi lett? Kinek a konyhájában végzi pörköltként, nálad vagy az erdészet üstjében? :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Köszi Izom, de nincs olyan szerencsétek, én egyben maradtam. Az õzike is, csak a feje szakadt le. :(

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Röfi: te egyben vagy?

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
másolom:

"ELTÛNT! A képen látható Merida Matts SE kerékpár eltûnt a Kolónia utcáról (Debrecen; Faraktár utca-MÁV jármûjavító közelében) 2011. május 31.-i napon (10 óra körül)!

Leírás:
32 lyukas fekete Mavic felni, bal hátsó száron Heavy Tools matrica, Alivio fék és váltószett amelyeken már nem mûkõdik a finombeállítás, kormánynál törött bowdenház, Shimano M520 SPD pedál külsõ oldalál kopott helyenként rozsdás, Manitou Six alig mozgó teleszkóp, Continental Explorer Pro hajtogatható külsõ, a hátsó ki van szakadva, az elsõ majdnem Slickre kopott; ezüst színû IKE kormány felül lakattól kopott, bal elején roncsolodás és némi piros festék (utánfutóval való találkozás eredménye), Alivio hajtómû: középsõ tányér tekerhetlen, tûhegyesre kopva, fekete hajtókarok mindkét oldalon nagy felületen kikopva.

Bárkinek bármi infója lenne róla, vagy ha látná, hívja:
Fazekas Miklós
+36 20 280 2448 "

képek