Eltévedni is tudni kell:) .
De Te ezt már mûvészeti szintre emelted:) 24 órás elõtt még jó lenne tekerni terepen. Csütörtökön és pénteken délután szabad vagyok.
Eltévedni is tudni kell:) .
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
pl. Vekeri-tó-Hármas hegyalja a piros jelzésen
Attól függ hogy egyedül vagy baráttal/barátnõvel, kirándulni vagy sportolni, cuccal vagy nélküle, aszfalton vagy terepen. Mielõtt bármit is ajánlanék.szevasztok! Debrecen környékén hova érdemes keróval elmenni? Vekeri tó és társai, ilyen helyekre gondolok, 20-40 km-es kiruccanásokra.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
...hála szabike kiválú túravezetõi képességének:) ...
Olcsón megszabadulnék a zoggie light stucnimtól. 110mm 6fok emelkedés 127gramm.
Halihó
Maradj inkább a bicónál,azzal is rombolsz eleget!
Sikerült a rutinvizsgám. :brum: Max egy hónap és találkozunk az utakon:)
Biztos most jön ki a bele!Egyenlõre nem érzek semmi változást, csak gondoltam szólok, hogy könnyen felválhat a nikkelezés.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Nyilván ez nekem szólt, kedves Nagybub. De nem a te gyereked kezébõl vették ki a kekszet az utcán, és még örüljek hogy nem köpködtek le. Nyilván az sem veled történt meg, hogy villa nélkül kellett enned a pizzát, amit fel sem szeleteltek! Mellesleg 1 órát kellett várni rá ugy hogy a többi román KÖCSÖGÖT kiszolgálták 10 percen belül. Ez Nagyváradon történt. Ja és ebben az étteremben pénzt kértek a wc használatáért, pedig nem volt se viz, se papir, sem szappan. Volt olyan barátnõm aki Kolozsvárról költözött Debrecenbe, mert õ sem birta a bunkókat. Szabad az ország, bárki jöhet aki akar, csak hát hõbörögni egyszerûbb. Továbbra is tartom a véleményemet.Halihó
Na megnéztem a vidiót,az hogy nagy a gyûlölet körülöttünk azt nem mi szítjuk hanem a kedves drága politikusaink,illetve a média no meg mi is egy kicsit mert foglalkozunk vele(fõleg a román köcsög meg hasonló beszólások....)
(