Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Lampasnak es csapatanak hatalmas gratula a 24h n elert eredmenyukert. Nagyok vagytok csajok! Gusztiek meg kategoriajukban 2.ok, abszolutban 8.ok lettek. A szegedi csapat verte meg oket 3 korrel.

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
ÉÉÉsss , tudsz is adni valamit vagy csak követelõdzõl?! Mert ha nem belõled lesz kolbász a kutyáknak!:D

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Sziasztok!

Kellene egy kis segitség, van valakinek egy nem használt (mondjuk mert nagyobbat használ) SD kártyája fényképezõbe? Ugyanis az enyém a 2 GB-s meghalt, azt irja ki állandóan, hogy kártyahiba. Valószinüleg a mobil nyirhatta ki. Igy a hétvégi gyalogtúrán a belsõ memóriával VGA-ra állitva max. 28 db fényképet tudtam késziteni.
Tehát jó pénzért is, vagy sör, vagy bor, vagy csoki ill. más fizetési eszköz is jöhet számitásba :D vásárolnék SD kártyát az sem baj ha nem Gigás csak KB-os! :)

Pénz,sör,bor és csoki.Hagyjuk.Vaddisznókolbászba kell fizetni. :D :D :D

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts
Majd adidenekem, megnézem, menthetõ-i.

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Sziasztok!

Kellene egy kis segitség, van valakinek egy nem használt (mondjuk mert nagyobbat használ) SD kártyája fényképezõbe? Ugyanis az enyém a 2 GB-s meghalt, azt irja ki állandóan, hogy kártyahiba. Valószinüleg a mobil nyirhatta ki. Igy a hétvégi gyalogtúrán a belsõ memóriával VGA-ra állitva max. 28 db fényképet tudtam késziteni.
Tehát jó pénzért is, vagy sör, vagy bor, vagy csoki ill. más fizetési eszköz is jöhet számitásba :D vásárolnék SD kártyát az sem baj ha nem Gigás csak KB-os! :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Röfinek van Lámpása, de sokszor a világ nem elég :-)

:D :D :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Lámpa legyen és utána már mind1 nem? :D

Röfinek van Lámpása, de sokszor a világ nem elég :-)

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

na ez az éjszakai engem is érdekelne
és milyen terepen? széles utakon, vagy kövek közt hegyrõl fel-le ezerrel, vagy vegyesen?

Lámpa legyen és utána már mind1 nem? :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
na ez az éjszakai engem is érdekelne
és milyen terepen? széles utakon, vagy kövek közt hegyrõl fel-le ezerrel, vagy vegyesen?

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Minden nyáron felvetem, remélem idén már összejönne pár ember egy éjszakai Bükki tekerésre...
Este fel, reggel (hajnalban) haza.

Simán. :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Még veled is beszéltünk errõl, de mindegy. Jönnél, vagy nem?

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Nem emlékszem a tavalyi felvetésre... ;)

Istvánék hazajöttek Máriacellbõl,a királyi tv is kint volt,ma délben a híradóban,vagy holnap du. a Dunán a Kárpát expresszben láthatóak lesznek a székelyekkel együtt.
Szép az a templom..

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Minden nyáron felvetem, remélem idén már összejönne pár ember egy éjszakai Bükki tekerésre...
Este fel, reggel (hajnalban) haza.

Ofmega

Ofmega

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
Tsá

Milyen rendszer?

Hali
Baj van!
Valaki segitsen

A geprol latszolag minden eltunt, de a C meghajton meg mindig keves hely van. plusz nem tudok ekezeteket irni az yt znek irja es a tobbi. A @ ot is a 2es gombbal tudom irni. ezek igy eleg idegesitoek. Az asztalon csak 5 ikon van a hatter kek, es minden dokumentum, kep, meg minden eltunt.

bes.optam, vagy vissza tudom hozni a dolgaimat kerdojel
valami szaki nem ert itt hozza
a gep ket reszre van osztva, a tesomeval semmi baj nincs

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

Oahu, Hawaii.

Köszi.Közbe a leírást alatta elolvasva rájöttem hogy Hawaii, de akkor is nagyon nagy!

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Hali
Baj van!
Valaki segitsen

A geprol latszolag minden eltunt, de a C meghajton meg mindig keves hely van. plusz nem tudok ekezeteket irni az yt znek irja es a tobbi. A @ ot is a 2es gombbal tudom irni. ezek igy eleg idegesitoek. Az asztalon csak 5 ikon van a hatter kek, es minden dokumentum, kep, meg minden eltunt.

bes.optam, vagy vissza tudom hozni a dolgaimat kerdojel
valami szaki nem ert itt hozza
a gep ket reszre van osztva, a tesomeval semmi baj nincs

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Ez kurva jó!Nem tudom hol van, de elmegyek! :D

Oahu, Hawaii.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Blazser

Blazser

vendég

• fórumtag
  • 38 posts

"Mint egy hullámvasút a pokolból!" ‪Pali Puka to Lanihuli - Pali Ridge (GoPro POV)‬‏ - YouTube

Ez kurva jó!Nem tudom hol van, de elmegyek! :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
"Mint egy hullámvasút a pokolból!" ‪Pali Puka to Lanihuli - Pali Ridge (GoPro POV)‬‏ - YouTube

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Dani ha még van a Sámsoni uti boltban( Pennyvel majdnem átellenben ) 29.- Ft-ért Csokis Túró Rudi Gurut lehet kapni ma jár le a szavi, ne hagyd ki! Tegnap 2 24db-os dobozzal vettem, persze nem csak magamnak! :D

Szólhattál vón, he! Nekem is kellett volna egy 24-es csomag :)