Hello!Így hirtelen azt tudom mondani, hogy részemrõl jó lenne a szombat! De a héten pontosítunk még:)
Gratula Nektek!
Szombat nekem is ok!
Üdv Zoli : )
Hello!Így hirtelen azt tudom mondani, hogy részemrõl jó lenne a szombat! De a héten pontosítunk még:)
Mackófelsõ! U23-as kategóriát nem csináltok a Balmaz nagydíjon? Légysziiii
"Kettes csapatok esetében az összéletkor nem haladhatja meg a 28 évet és meg kell haladja a 120 évet!" - Ez most hogy van a páros versenynél?
Most még nem is volt combos. Ha végig olyan, mint a gázvezetékig volt most, az már szétrágja a láncot.
Mondtam, h májustól októberig nem bringázható a Lõtér - Bököny hurok. De még 1x talán belefér. Szombat délután?
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Látod ezzel én is így vagyok!Csak valaki porszívózza fel a lõtér környékét elõtte
Kösz a fényképeket a fotósoknak.
Csak valaki porszívózza fel a lõtér környékét elõtte
Kösz a fényképeket a fotósoknak.
Na majd legközelebb bemérjük újra!
Holnap gyertek kritériumra!!!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Ha esetleg úgy alakul, remélem te is tudni fogod hol és hogy kell majd bocsánatot kérni...Ha sok volt a homok, akkor nem is bánom hogy nem mentem.
Erõs mint a bivaly? Tudja õ, hol kell majd bizonyítani! :prosze:
Holnap gyertek kritériumra!!!
Ha jól emlékszem 25,4-es csövek vannak az olcsó biciklikben.Hello!
És véletlenül valakinek 25mm átmérõjü nyeregcsöve (kb 20 centi hosszu elég lenne..) Üdv Zoli