Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Epyc ne is keresd a hullámvasutat, az nekünk kimaradt:D, hát igen az elsõ vátlóm hagyott kívánni valót maga után, de ha megszámolod Röfi igazából egyszer vártatok rám pedig a végén már nehezemre esett tekerni,akárhogy KLEIN is a KLEIN. :P

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Szerintem Nitta arra a részre gondol ahol lejöttél (volna:-) a sátorhegyrõl a PK+-n és rámentél a Kék(OKT) jelzésre Makkoshotyka felé.Ott van egy nagyon szép szakasz fel-le tekerõs egygyomsávos ösvény.Nekem is az egyik kedvencem a Zemplénebn.Így sem ismerõs?Sajnálhatod Röfi ha pont az maradt ki.És ott is van egy nagyon szép egynyomos,ahol mi elkavartunk Nagyhuta után,Vágáshuta felé.Majd jövõre beadjuk.

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
kit láttam én tegnap azaz hétfõn fél 5 tájban Józsán, kék-fehér pyxis-sel Debrecen felé kanyarodni?

én piros-feketében H.böszörmény felé kerekeztem a moserral.

(aztán Hb-ben visszafordulásra késztetett az esõ, ígyhát irány sáránd, aztán hosszúpályiban persze így is szarrááztam...)

amúgy: lesz a Tátrában országúti maraton is. Valakit esetleg érdekel??

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
A hullamvasut szerü rész közvetlen egy nagy kiszáradt patakmeder utan volt, egy kis egynyomos ösvény, ami úgy kanyargott barla-jobbra fel-le mint egy hullamvasut. Rajttól kb 14km korul lehetett, még Makkoshotyka elõtt a kék jelzésen.

De biztos nem mondtunk marhaságot, mert MZ/x rögtön tudta melyik részre gondolunk :)
Ha végképp nem tudjuk beazonsítani õ biztos megmondja hol van.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
A hullámvasúton én is gondolkodok, hogy hol lehetett:) Csak nem az iskola elõtti, single trackes (bár inkább single wheel-es:D) , kis ösvénykére gondolsz? (az mondjuk nekem nagyon tetszett:))

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Most nézem,hogy kedves Puzsár kartárs sem a várólistán,sem a nevezettek között nincs fent.....
Kérlek Puzsi magyarázkodj! :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Hullámvasút? Nekünk az Somával valahogy kimaradt...

Nitta

Nitta

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Talán csak nem rólam van szó? :-)
Egyébként nekem is tetszett a túra :-)
Fõleg a hullámvasutas szakasz!

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Nem, csak hangyagirl-t :)

Fekete ruhában, Cheyenne-nel tekert ugye? ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 posts

Nagy-Hallgató elõtti felfelén láttátok a hangyabolyt?:)
Nekünk 60 km. lett a vége.

Nem, csak hangyagirl-t :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Nagy-Hallgató elõtti felfelén láttátok a hangyabolyt?:)
Nekünk 60 km. lett a vége.

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 posts

Ott voltak azok a jelek csak szét kellett volna nézni.És persze nem megbízni senkiben bármilyen határozottan tolja elöl:)
Mivel ez nem egy maraton,ezért a megfelelõ térkép alap követelmény.A teljesítmény túráknak ez is az egyik lényege,hogy tájékozódni is kell,nem csak menni ahogy a csövön kifér.

Igazad van nem maraton, hanem túra ezert,
nem is szidom a szervezõket, csak megjegyeztem hogy nehol igen tökölõs volt hogy merre tovább. Egy ket Z betu jo lett volna.
Makkoshotyka elõtt pl fogalmunk sem volt hol van a jelzes. Odaertunk vegul, igaz nem ott ahol kellet volna, de odaertunk. Es ilyenkor nem nyomtuk, ahogy a csövön kifér, mindenhol ahol necces volt a dolog inkabb betekertunk par szaz metert mindket utra ahol nem volt jelszes hogy eldontsduk melyiken kell menni, ezert lett csak 6 km el több :D
De egyebkent nem volt gaz, ha tehetem jövõre is megyek, csak addig beszerzek egy zemplen turistaterkepet :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Én még kaptam jelvényt, éppen megvolt a szintidõ.

:chin:

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Hát a sárga romboló a felétõl valóban kínszenvedés volt, de legalább edzésnek jó volt. Egyénként térkép nélkül is simán végig lehet menni az útvnalon, csak 4-5 jelzést kell követni. A végén mi is már csak a kis papírból tájákozódtunk. Én még kaptam jelvényt, éppen megvolt a szintidõ.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Ott voltak azok a jelek csak szét kellett volna nézni.És persze nem megbízni senkiben bármilyen határozottan tolja elöl:)
Mivel ez nem egy maraton,ezért a megfelelõ térkép alap követelmény.A teljesítmény túráknak ez is az egyik lényege,hogy tájékozódni is kell,nem csak menni ahogy a csövön kifér.Ez egy montisbarát túra ,mert a szervezõ fia is montizik és így ránk is gondolva vagyon.Szóval köszi EKG-nak.(Egri Kiss Gábor)Igen jó kis túra volt és nagy szerencsénk volt az idõvel,nem úgy mint 2007,2006-ban.Szóval gratula mindenkinek a lenyomta és viszketõs heggesedést azoknak akik sebesültek.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Van egy eladósorban lévõ Manitou R7 Super Lockout 80mm-es villám. Nyakhosszt nem tudok, de ha komoly az érdeklõdõ, akkor szétszedem és megmérem:) Tavaly decemberben vásároltam, de kb. 1 hónapja lett beépítve. Keveset futott, jó állapotú. Ha valakit érdekel, szóljon:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Somának és nekem 65km lett a vége, de tudtommal BCI-nek 53 lett! ;-)
A szervezõk mondták, hogy egyébként nekik 52km-re jött ki pontosan.

hyperr

hyperr

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Akkor mindenki leírja, hogy hany kilometert ment es akinek legkozelebb van a teljesített táv az 50 hez azzal megyünk legközelebb :)
Mert nagyon rossz volt minden elagazasnal talagatni hogy merre tovabb, majd 500m utan visszafordulni mert nincs jelzes. :(

De lehet az 58-al mi közelebb vagyunk az öreg által megálmodott túrautvonalhoz...

Azert nem volt semmi az öreg, mikor beneveztünk szóban elmondta az utvonalat! :scared: Ja, ott ledarálta hogy nem erre hanem arra, stb stb. kb 5 percig folyamatosan darálta, hogy merre kell menni.
Szerintem senki sem volt ott aki 15 masodpercnel tovabb tudta követni.
Persze ez õt nem zavarta meg abban hogy útbaigazítson minket.

Az eredmeny alább olvasható :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Akkor te vagy a hétvége egyik hõse Titty, aki ismer tudja milyen nagy szó ez 46-16. Bevizsgáltad az új vázat!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Látom, már kipihentétek magatokat.
Persze hogy van! Ennyit sem néztél ki belõlem?:wallbange

http://kepfeltoltes.hu/080512/Dorka___M_rti_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Azért kérdeztem, mert én mindenkibõl kinézek mindent, illetve senkibõl sem nézek kisemmit.