Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Annak aki meg mindig nem tudja mit is muvelt Soma:

Igen, ebbõl valóban kiderült......

Ezt én is láttam, nem kell pirossal kiemelni. Talán le lehetne írni, hogy: milyen maratont, milyen eredménnyel. Ha már pirosozunk.

De persze könnyebb idézgetni, aláhúzni pirossal és oltogatni az embert, mint értelmesen választ adni........

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Annak aki meg mindig nem tudja mit is muvelt Soma:

Soma, lefutottad tegnap nálunk a félmaratont s mi észre se vettünk? :)

Gratula Soma! Mar most az Ironbike-ra keszulsz? :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Ugyan már epyc....azt ne mond már hogy nem hallottál róla, benne volt a tévébe is egy csomó adón...a fél város errõl beszél.

Egyrészt nem voltam "otthon", másik meg, hogy jelenleg költözés alatt vagyunk (egyik helyrõl kiköltöztünk, de a másik helyre még nem költöztünk be, így az otthon sem otthon, emiatt az idézõjel), és bár van tévém, de az egy csinos dobozban pihen. Szóval nem, nem láttam és pont a város másik felével beszélgettem, akinek fogalma sem volt az egészrõl (meg arról sem, hogy ki az a Somogyi Sándor:D).

Én kérek elnézést és hajrá Soma! Csak így tovább! Még pár ilyen és a hegyek közé is mehetsz bringázni!! ;)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Na jóóóó!

Én is gratulálok SOMÁMAK! Fogalmam sincs hogy milyen sport teljesitményhez , mert szõrös vagyok, ad 1 ellopták a TV-m (tehát nincs), ad 2 még szõrösebb vagyok mert rádióm sincs! Ad 3 egy jetinek érzem magam a tudatlanság miatt, és a borotva hiánya miatt! Mivelhogy infókat b.sztok átadni!
Ha tippelni lehet, akkor valami féltávos triatlonos mókát nyomott le terep körülmények között, LEVI féle VB kategóriában(azaz elpicsázott egy csomó nagymenõt), vagy 1 órán belül több nõt termékenyitett meg mint azt bárki is gondolná! :)
Vagy valóban fél kézzel állitotta meg a vonatot!
Ha most vasárnap megyek Marosra, akkor következõ héten (azaz a Dragan túrán ) kell még túrnom a földet! Ha most vasárnap túrom ,akkor meg a Maros marciról maradok le, és még mindig választhatok, hogy Dragan, vagy Barlangászat!

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts

Kíméljétek meg a tudatlanokat, mert egy "Gratula Sanyi!"-ból nem nagyon derül ki a dolog. Persze gratulálok én is, de MIHEZ?:) Futott/úszott/ivott/távolbahugyozott/énekeltazikszfaktorba'? ;)
Ugyan már epyc!!....azt ne mond már, hogy nem hallottál róla, benne volt a tévébe is egy csomó adón...a fél város errõl beszél.
És természetesen, nothing wrong Sanyi ;)

Ugyan már epyc....azt ne mond már hogy nem hallottál róla, benne volt a tévébe is egy csomó adón...a fél város errõl beszél.
Segíts a rendõröknek....verd össze magad!!

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Program:Esti Biciklis Piknik zenével, filmekkel...

Darts

Darts

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
VB. közvetítés a Eurosporton!

Idõfutamok:

Szeptember 19., Hétfõ
10:00-12:00 Junior nõk, 13,9 km
13:00-17:30 U23 férfiak, 35,2 km (2x17,6 km), Fejes Gábor 14.52-kor rajtol

Szeptember 20., Kedd
9:30-13:15 Junior férfiak, 27,8 km (2x13,9 km)
14:00-17:10 Nõi elit kategória, 27,8 km (2x13,9 km)

Szeptember 21., Szerda
12:30-17:05 Férfi elit kategória, 46,4 km (2x23,2 km)

Mezõnyversenyek

Szeptember 23., Péntek
9:00-12:30 Junior nõk, 70 km (5 x 14km)
13:30-17:15 U23 férfiak, 168 km (12 x 14km)

Szeptember 24., Szombat
9:00-12:30 Junior férfiak, 126 km (9 x 14km)
13:30-17:15 Nõi elit kategória, 140 km (10 x 14km)

Szeptember 25., Vasárnap
10:00-17:05 Férfi elit kategória, 266 km (17 x 14km + 28 km), Lovassy Krisztián

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Eszter: Holnap du. elmennék értük.
Itózs: Innen (ha minden ideális) ~ 4 óra autóval a Dragan. Tibi itteni idõ szerint 9-kor rajtol. Amúgy lehet én is megyek, de még melóhely függõ.

Csipisz_

Csipisz_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,517 posts

De jó lehet ez a maraton. Idén nem megy, reméljük a Dragan-ra el tudunk szabadulni. Valakit érdekel, reggeli korai indulással a Dragan?

Minket, minket!

http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts

SOS! 10-15 befõttesüveget keresek! Akkora kéne, mint amiben a céklát, csemege uborkát lehet kapni. Köszi!

Nekem van, nemtom hány, de szerintem 10-15 akad.
Az ökörszem egy kismadár. Azért ökörszem, mert akkora, mint a szemünk és belefér az ökrünkbe. :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Halihó

Köszönöm a gratulációkat ;)
Marosra,ha megy valaki szivesen vele tartok.

Kíméljétek meg a tudatlanokat, mert egy "Gratula Sanyi!"-ból nem nagyon derül ki a dolog. Persze gratulálok én is, de MIHEZ?:) Futott/úszott/ivott/távolbahugyozott/énekeltazikszfaktorba'? ;)

És természetesen, nothing wrong Sanyi ;)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
:D Zsoci, nekem üveg kéne...

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Chiliben kapsz dögivel befõttes gumit.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
SOS! 10-15 befõttesüveget keresek! Akkora kéne, mint amiben a céklát, csemege uborkát lehet kapni. Köszi!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Köszönöm a gratulációkat ;)
Marosra,ha megy valaki szivesen vele tartok.

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

De jó lehet ez a maraton. Idén nem megy, reméljük a Dragan-ra el tudunk szabadulni. Valakit érdekel, reggeli korai indulással a Dragan?

Engem érdekel, ha a költözés nem szól bele :)

Jut eszembe, most hétvégén voltunk Ruzomberokben ugyebár és ami a nagyon meglepõ volt, hogy Kassától Szepesváraljáig kész az autópálya. Átfúrták a hegyeket, így jelentõsen lerövidült az útvonal és építik tovább masszívan a szlovák kollégák (remélem elmennek Poprádig;))! Jövõre remélhetõleg már laza 3-3,5 óra alatt Poprádon lehetünk!

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts

Hétvégi Maros maratonra jönne valaki Debrecenbõl?

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Azt kell, hogy mondjam õsszel is olyan sok, sûrû program van, hogy azt sem tudja az ember hova menjen! (Leszámitva a vizes bekötést!)
Most volt az idõfutam, valamint a Bükki TT. Jövõ héten a nagykárolyi, marosi marci , Tisza -tavi rendezvény. Azt követõen elvileg a Dragan túra , valamint egyéb gyalog és barlangász túrák!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Hétvégi Maros maratonra jönne valaki Debrecenbõl?

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mackófelsõ: El lett írva a honlapon egy név. Ora Hotels-Carrera-nal Cziráki István az egyik tag.)

Javítva
(köszönöm!)

Szeptember 24-25 Nagykároly- Érmindszent kerékpártúra
Jelentkezés: keden 24:00-ig!
Twelve times ironman