Kész a vázad.... KOMOLYAN!
Holnap bemegyek érte, nem tudod véletlenül megírni hogy mi píz lesz? csak hogy vigyem e a bankot is?(10ezer200?

Kész a vázad.... KOMOLYAN!
A cég ahol dolgozom(NI) kiírt egy pályázatot, "Írd le, hogy miként használnátok fel 500 000 forintot a kerékpárosok helyzetének javítására cégünknél?"
Aki akar segíthet ötlereket gyûjteni.
Komolyan gondoltam!
Abból már vehetsz egy rendes bringát.A cég ahol dolgozom(NI) kiírt egy pályázatot, "Írd le, hogy miként használnátok fel 500 000 forintot a kerékpárosok helyzetének javítására cégünknél?"
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Mostanában olyan nagy divat, ki-kit látott... XD
Én is láttalak Dani Debrecenbõl kifelé a felüljáró elõtt. Dudáli akartam, de nem akartalak felizgatni ;-)
Hello!
Mentem egy Db-Balmaz-Hajdúszoboszló-H.Szovát-Db kört Csak egy paraszt centizett ki, a vége 90km lett.
Hello!
Mackófelsõ! Találkoztam Nagy II. Zolival vasárnap, és bár õ nem ismert meg, megpróbáltam elmondani ki is vagyok, na mind1, nem ez a lényeg. Mondta, hogy kedden lesz tekerés fél 6tol a SEAT szalonnál lesz a találkozo. Most én vagyok a béna, vagy tényleg nincs a 33as uton SEAT szalon? Volt egy karambol a füredin, meg a forgalom miatt nem nagyon értem oda fél 6ra, és ahogy mentem tovább nem is láttalak Titeket, úgyhogy végül egyedül mentem tovább. Légyszi mond már meg, hogy akkor hol van pontosan a találkozó. Mentem egy Db-Balmaz-Hajdúszoboszló-H.Szovát-Db kört, Balmaz és H.Szoboszló között elkapott az esõ, és bár csábított a körforgalom, inkább tovább mentem. Csak egy paraszt centizett ki, a vége 90km lett.
Zoli jelenleg nem elérhetõ a fórumon.Lenne egy személyes kérdésem. A fórumon ki itt a Molnár Zoli? Valszleg közös barátunk által leszervezve tekerünk egy jót hó végén a Zemplénben.
Lehet priviben is.
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Hello! Tényleg jó volt, élveztem, köszi jöhet máskor is! : ) Ma is remélem jót tekertek!Hát a Woody cangájával külön élmény lehetett, fõleg lefele! ;-) Ügyesen jött, ez a lényeg.
Ehhez csak ennyit fûznék hozzáDehát amit használnak az el is kopik...
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]