Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Kész a vázad.... KOMOLYAN! :D

Holnap bemegyek érte, nem tudod véletlenül megírni hogy mi píz lesz? csak hogy vigyem e a bankot is?(10ezer200?:D)

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts

A cég ahol dolgozom(NI) kiírt egy pályázatot, "Írd le, hogy miként használnátok fel 500 000 forintot a kerékpárosok helyzetének javítására cégünknél?"

Aki akar segíthet ötlereket gyûjteni.
Komolyan gondoltam!

fúj de nem szeretem az NI-osokat!!! :lol1:

én is elkezdtem gondolkozni már rajta, mit lehetne ennyi pénzbõl a kerékpárosok helyzetének javítására kitalálni... 1.számú kérdés: kit számítunk kerékpárosnak? 2.kérdés: milyen szempontból szeretnénk javítani a helyzetüket?? :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

A cég ahol dolgozom(NI) kiírt egy pályázatot, "Írd le, hogy miként használnátok fel 500 000 forintot a kerékpárosok helyzetének javítására cégünknél?"

Abból már vehetsz egy rendes bringát. :D

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Kész a vázad.... KOMOLYAN! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Aki akar segíthet ötlereket gyûjteni.
Komolyan gondoltam!

A monti
A városi

földlakó

földlakó

vendég

• fórumtag
  • 182 posts
Én Hegedüs Erikáékat láttam, Józsán jöttek szembe. Debrecen-Hajdúvid-Debrecen "kört" toltam, persze kicsit késõ is volt, 7 körül indultam el.

Dani: nekem meg Molnár Csabi mondta hogy maj mennyek vmikor kedd és csütörtök, de mintha a Böszörményi úton lenne Seat szalon, nem?
Amúgy kemény vagy, H.szovát-Db az durva! Az az útszakasz garantáltan lerázza a vesét. Azóta hogy voltunk nincs is kedvem arra menni.

Sajnos az idõ kissé szemét, bár tegnap kifelé jólesett a hátszél, csakhát hazafelé volt szxr egy kicsit.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
Egyébként meg vegye már feljebb valaki ennek a nyomorult robotnak az ülését, ezt a helytelen testtartást.... cöcöcöcö , még a végén fájni fog a térde;-)
http://www.indavideo...Biciklizo_robot

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Mostanában olyan nagy divat, ki-kit látott... XD
Én is láttalak Dani Debrecenbõl kifelé a felüljáró elõtt. Dudáli akartam, de nem akartalak felizgatni ;-)

Reggel a tükör elõtt láttam magam, intettem is neki;-) Aztán visszaintettem, mert nem vok bunkó, erre õ megint vissza.....
egy idõ után bunkó voltam, mert meguntam:-D

Icevandergreeg

Icevandergreeg

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Dani, mi negyed 6kor mentunk ki Nagy Norbival, visszafele lattuk elhuzni a "gyorsvonatot". Szep nagy csoport jott össze.
Az emberekbõl általában nem az erõ hiányzik, hanem az akarat.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Hello!
Mentem egy Db-Balmaz-Hajdúszoboszló-H.Szovát-Db kört Csak egy paraszt centizett ki, a vége 90km lett.

Mostanában olyan nagy divat, ki-kit látott... XD
Én is láttalak Dani Debrecenbõl kifelé a felüljáró elõtt. Dudáli akartam, de nem akartalak felizgatni ;-)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Hello!
Mackófelsõ! Találkoztam Nagy II. Zolival vasárnap, és bár õ nem ismert meg, megpróbáltam elmondani ki is vagyok, na mind1, nem ez a lényeg. Mondta, hogy kedden lesz tekerés fél 6tol a SEAT szalonnál lesz a találkozo. Most én vagyok a béna, vagy tényleg nincs a 33as uton SEAT szalon? Volt egy karambol a füredin, meg a forgalom miatt nem nagyon értem oda fél 6ra, és ahogy mentem tovább nem is láttalak Titeket, úgyhogy végül egyedül mentem tovább. Légyszi mond már meg, hogy akkor hol van pontosan a találkozó. Mentem egy Db-Balmaz-Hajdúszoboszló-H.Szovát-Db kört, Balmaz és H.Szoboszló között elkapott az esõ, és bár csábított a körforgalom, inkább tovább mentem. Csak egy paraszt centizett ki, a vége 90km lett.

Nem Seat, hanem Fiat szalon Dani! FIAT!!! Minden kedden fél 6-tól, a laktanyával szemben. De én sem arra mentem ma.
Engem meg H.sámson és Nyíradony között takart be, de Balkányig megszáradtam. Konrád jött velem szemben a Panorámán 6 óra körül?
Twelve times ironman

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Hello!
Mackófelsõ! Találkoztam Nagy II. Zolival vasárnap, és bár õ nem ismert meg, megpróbáltam elmondani ki is vagyok, na mind1, nem ez a lényeg. Mondta, hogy kedden lesz tekerés fél 6tol a SEAT szalonnál lesz a találkozo. Most én vagyok a béna, vagy tényleg nincs a 33as uton SEAT szalon? Volt egy karambol a füredin, meg a forgalom miatt nem nagyon értem oda fél 6ra, és ahogy mentem tovább nem is láttalak Titeket, úgyhogy végül egyedül mentem tovább. Légyszi mond már meg, hogy akkor hol van pontosan a találkozó. Mentem egy Db-Balmaz-Hajdúszoboszló-H.Szovát-Db kört, Balmaz és H.Szoboszló között elkapott az esõ, és bár csábított a körforgalom, inkább tovább mentem. Csak egy paraszt centizett ki, a vége 90km lett.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
;-)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Hali!
Tekertünk egy jót Röfivel meg Somával a Bükkben.
Kár hogy nem jöttél Enté a vizes cipõddel, ugyanis 5 km után a miénk is vizes lett:)

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Lenne egy személyes kérdésem. A fórumon ki itt a Molnár Zoli? Valszleg közös barátunk által leszervezve tekerünk egy jót hó végén a Zemplénben.
Lehet priviben is.

Zoli jelenleg nem elérhetõ a fórumon.
A Chiliben tudsz vele személyes is találkozni.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Lenne egy személyes kérdésem. A fórumon ki itt a Molnár Zoli? Valszleg közös barátunk által leszervezve tekerünk egy jót hó végén a Zemplénben.
Lehet priviben is.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

Hát a Woody cangájával külön élmény lehetett, fõleg lefele! ;-) Ügyesen jött, ez a lényeg.

Hello! Tényleg jó volt, élveztem, köszi jöhet máskor is! : ) Ma is remélem jót tekertek!
cruxos: :D

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Dehát amit használnak az el is kopik...

Ehhez csak ennyit fûznék hozzá :D

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
Nem mindig, csak most beteg.
Dehát amit használnak az el is kopik...

A monti
A városi

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Sziasztok!
Nincs valakinek a hétvégére kölcsönbe nõi vázas bringához vázadaptere? A kocsi hátsó ajtajára szerelhetõ bringatartóra történõ rögzítéshez kellene.