Majd a kocsikkal is beállunk a sátrak alá, nehogy megázzanak véletlen.
Vagy viszünk egy nagy sátrat a pálya fölé, nehogy megázzatok véletlen...

Majd a kocsikkal is beállunk a sátrak alá, nehogy megázzanak véletlen.
Sok jó ember sok sátor alatt is elfér!Nem baj, legalább címlapra kerülünk, Debrecen falu kitelepült a 24órásra.
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
próbáljátok a hobby IV kategóriát megcélozni
ha valakinek van nagy sátra, ilyen katonai , ami alá be is lehet állni, csinálhatunk egy közös headquaters-t, ott tudjuk egymást segíteni
Nekem van hagyományos is, meg talán ilyen nyitott sátor szerûség, ami olyan, mint a csapatsátrak (nem tudom mi a neve:D).
ha valakinek van nagy sátra, ilyen katonai , ami alá be is lehet állni, csinálhatunk egy közös headquaters-t, ott tudjuk egymást segíteni
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
Ami azt jelenti hogy 4 és 6 fõ között, nem pedig 4 vagy 6 fõ, már van öt fõs nevezés. Jó ha jössz Dinamit, mert akkor mindjárt vegyes kategóriába számítana a csapat, és nem hiszem, hogy bárkit is visszahúznál. Tiszta lány csapatra szerintem már kevés az esély, sajnos.A versenyben 4-6 fõs csapatok, párosok (duo) és egyéni indulók (solo) vehetnek részt. Én ebbõl azt hámozom ki, hogy 5 fõs nem lehet. Még annyi, hogy Dina-Mit is jelezte, hogy csatlakozna a 24h galerihez, így õt is számoljátok:)
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]