Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,353 posts
3 pont mint post? Kicsit bõvebben is megfogalmahattad volna :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
...

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Megcsináltam ma a kissebbik ROM-án kört (Vércsorog-Dobresti-Tomnatic-Vércsorog) Nagyon jó út volt, hasonló mint a Hór völgye, de volt király mászás és macskaköves út is. Láttunk mókust, bivalyt, tehenet, Malacot és még a kutyák is megkergettek. Ez így 65km lett, van egy nagyobb kör is, arra is keresek vállalkozó szellemû jelentkezõket! Képek késõbb.

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts

Volt anno 2 hete a Nitr-O vs. BMW eset amibõl rendõrségi ügy lett. Ma kikértem a jegyzõkönyv másolatát és tudatták velem, hogy én vagyok eljárás alatt (engem ütött el a fickó). Ráadásul a vallomásomat meghamisították, vagyis hozzácsatoltak utólag egy bekezdést, miszerint részben felelõsnek érzem magam, pedig ilyet egy árva szóval nem mondtam. Ráadásul a fószer vallomása is totál ellent mond az enyémnek, mivel azt állítja, hogy nem ütött el senkit és valaki neki dobta a keróját. Ha gondoljátok a vallomásokat majd bemásolom.

Ha bárkinek van valami tipTYe, hogy mit tudok tenni ezügyben, -ügyvéden kívül- annak tessék szólni, vagy kézzel inteni és az autónál helyben átvételre kerül a sor, szóval ha valamit érdemben tudtok segíteni, légyszi szóljatok! Elég sok múlik ezen.

Én is hasonlóképpen jártam kb. 1 éve.
Nem tudsz mit csinálni, a bíróságon kell okosnak (nem okoskodónak) lenni.
Attól függetlenül engem elítéltek.

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

A tiedéje?:)

áááááááá, én nem adnék el fixit!!:D

Gonzo haveromé

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

újabb eladó fixi debrecenben

http://piacter.bikem...t=155804&cat=56

A tiedéje?:)

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
újabb eladó fixi debrecenben

http://piacter.bikem...t=155804&cat=56

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Így szerintem nem is kell az a támogatás. Így fejenként mindenkienk 3500 Ft, amúgy meg durván 4700 Ft lenne. Akkor inkább mi is találjunk ki egy jó nevet, vagy ilyesmi. De azért nagyon köszi az utánnajárást, nefri!
Mi a csapat véleménye ezügyben?

Azért nem adnak többet, mert csak NI-osoknak jár ilyen támogatás, és csak azt a pénzt adnák ide ami az én részem lenne, azért csak 7000 a támogatás, de ha nem akarjátok, ne legyen, nekem teljesen mindegy.Döntsünk kézfeltartással. :)

Ha kell akkor csak számla kell róla.

A monti
A városi

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

"A" csapat lesz támogatás, de csak 7ezer forint.....

Így szerintem nem is kell az a támogatás. Így fejenként mindenkienk 3500 Ft, amúgy meg durván 4700 Ft lenne. Akkor inkább mi is találjunk ki egy jó nevet, vagy ilyesmi. De azért nagyon köszi az utánnajárást, nefri!
Mi a csapat véleménye ezügyben?

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Kkrisz nyaralni van !
De itt a mobilszáma! :06 20 988 13 53

Nitr-O mindkettõ hivatalos!
Csak az elsõ az igaz.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

hétfõn befizetem, aztán majd összegyûlünk és odaadjátok, vagy a chiliben hagyjátok.

Utolsó figyelmeztetés Kockának is Krisznek az adatokkal kapcsolatban!:D

Szia!

Elküldtem priviben.

Üdv,
Kocka

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
"A" csapat lesz támogatás, de csak 7ezer forint, és így kellene számlát kérni 7ezer forintról a cég nevére és a megnevezés nevezési díjnak kell hogy legyen. Arra gondoltam, hogy vagy részszámla, vagy esetleg a csili benevezne minket(ha beleegyeznek) és akkor õ állít ki számlát a nevezési díjról, vagy csak 7ezer forintról kérünk számlát.Akinek van ötlete szóljon, a lényeg hogy a számla 7ezer forintról szóljon és akkor annyit állnak.

A monti
A városi

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts

és a mani

azt hogy csináljuk? 28rongy/csapat

hétfõn befizetem, aztán majd összegyûlünk és odaadjátok, vagy a chiliben hagyjátok.

Utolsó figyelmeztetés Kockának is Krisznek az adatokkal kapcsolatban!:D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Kaptam másolatot, de ez már a hivatalos jegyzpkönyv amit rendõrségi elõadó vizsgál vagy mi a szösz. Mackó jobban tudja.

És akkor amit kaptál, azt nem lehet lobogtatni, hogy heló a hivatalosnak semmi a köze a helyszínen felvetthez? Azért számomra kicsit furcsa lenne, hogy a helyszíni jegyzõkönyv gyakorlatilag tök felesleges, mert a hivatalosba azt írnak, amit akarnak. Valamit azért próbálj meg tenni (vannak tanúid, van a helyszínen kiállított jegyzõkönyved), ez mégse járja így.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts

A jegyzõkönyvrõl helyben akkor kellet volna másolatot kapnod az aáírásoddal.
anélkül tán nem is érvényes.

Kaptam másolatot, de ez már a hivatalos jegyzpkönyv amit rendõrségi elõadó vizsgál vagy mi a szösz. Mackó jobban tudja.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
A jegyzõkönyvrõl helyben akkor kellet volna másolatot kapnod az aáírásoddal.
anélkül tán nem is érvényes.
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Tanúid vannak nem? Õket hogy lehet bevonni? Nem vagyok hál istennek jártas a témában.
Nem tudom kihagyni: http://napirajz.hu/a...7/31/SEB_FOSOD/

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Volt anno 2 hete a Nitr-O vs. BMW eset amibõl rendõrségi ügy lett. Ma kikértem a jegyzõkönyv másolatát és tudatták velem, hogy én vagyok eljárás alatt (engem ütött el a fickó). Ráadásul a vallomásomat meghamisították, vagyis hozzácsatoltak utólag egy bekezdést, miszerint részben felelõsnek érzem magam, pedig ilyet egy árva szóval nem mondtam. Ráadásul a fószer vallomása is totál ellent mond az enyémnek, mivel azt állítja, hogy nem ütött el senkit és valaki neki dobta a keróját. Ha gondoljátok a vallomásokat majd bemásolom.

Ha bárkinek van valami tipTYe, hogy mit tudok tenni ezügyben, -ügyvéden kívül- annak tessék szólni, vagy kézzel inteni és az autónál helyben átvételre kerül a sor, szóval ha valamit érdemben tudtok segíteni, légyszi szóljatok! Elég sok múlik ezen.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

és a mani

Egyszerû: te kifizeted, mi meg megköszönjük:)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
és a mani