Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

A tegnapi balmaz kör elég érdekesen sikerült...
6 elõtt valamivel elindultunk Józsáról, simán kitaláltunk, a Keleti melett a szúnyogok és a mindent elvágó útra elég erõteljesen belógó nád csak edzette amúgy is vas keménységû szabadon lévõ testrészeinket. 8:30 körül már sötétbe beértünk böszörménybe, persze hogy szigorún lámpa csak pár darab volt nálunk az is csak mutatóba, de mi neki vágtunk a Bodaszõlõ felé vezetõ útnak, de még idõben eszébe jutott Kockának hogy lesz egy kis bibi mert a korom sötétbe nehezen fogunk átvágni azon a csöppnyi árkon amit a gázvezeték(ha jól tudom a méltán híres Barátság az) miatt ástak.Így vissza fordultunk Böszörménybe és hívtuk a segítséget. Ezennel kijelentem hogy egy kombi Fábia elég nagy autó:D

A hátuljára felment két keró bele kettõ meg 5 ember.(de lehet legközelebb belepróbálunk még egyet mert ez már nem kihívás:D)

A kesztyütartóba talán még befért volna valaki :D Kockának köszönet a mentõ fuvarért.:)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

http://www.eurovisio...ts.tv/olympics/

live 2-n megy

m2 is bele-belekap

Halihó

Ahoz képest hogy live,a királyi 1-esen vagy 30mp-el hamarabb rajtoltak a párosok a vízben :D
Röfi:te mit csinálsz délután?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts
A tegnapi balmaz kör elég érdekesen sikerült...
6 elõtt valamivel elindultunk Józsáról, simán kitaláltunk, a Keleti melett a szúnyogok és a mindent elvágó útra elég erõteljesen belógó nád csak edzette amúgy is vas keménységû szabadon lévõ testrészeinket. 8:30 körül már sötétbe beértünk böszörménybe, persze hogy szigorún lámpa csak pár darab volt nálunk az is csak mutatóba, de mi neki vágtunk a Bodaszõlõ felé vezetõ útnak, de még idõben eszébe jutott Kockának hogy lesz egy kis bibi mert a korom sötétbe nehezen fogunk átvágni azon a csöppnyi árkon amit a gázvezeték(ha jól tudom a méltán híres Barátság az) miatt ástak.Így vissza fordultunk Böszörménybe és hívtuk a segítséget. Ezennel kijelentem hogy egy kombi Fábia elég nagy autó:D

A hátuljára felment két keró bele kettõ meg 5 ember.(de lehet legközelebb belepróbálunk még egyet mert ez már nem kihívás:D)

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Nekem nem müxik...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
http://www.eurovisio...ts.tv/olympics/

live 2-n megy

m2 is bele-belekap

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Most van a monti az olimpián!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Rendberaktam a Királyerdõi túra után a cangát, egy csinos kis kupac tüskét szedtem ki két gumiból. (két új belsõ)
Tanulság: Járt utat járatlanért.....
Nem baj az ha a málnásban nem te töröd az utat.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Nyugtasson az, hogy aki komolyan veszi a dolgot az hord bukót és általában köszön is... Aki meg nem az csak kijött egy hónapban egyszer tekerni és úgy viselkedik mint bent a nagy faluban. Nem szabad haragudni rájuk e miatt.

Budapesten viszont minden bringás köszönt, még a futárok is, pedig õk egy teljesen más szubkultura tagjai. Én pont ott nem gondoltam, hogy a nagyképû fõvárosiak tudnak köszönni. Pozitivan csalodtam bennük.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Azért nehogy belebetegedjél;)

Miért van az, hogy az országutisok nem köszönnek SOHA????
Biciklis paraszt bácsi köszön, biciklis horgászfiu köszön. Csak a köcsög o.utisok nem birnak még biccenteni sem.

Nyugtasson az, hogy aki komolyan veszi a dolgot az hord bukót és általában köszön is... Aki meg nem az csak kijött egy hónapban egyszer tekerni és úgy viselkedik mint bent a nagy faluban. Nem szabad haragudni rájuk e miatt.

Icevandergreeg

Icevandergreeg

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
montisok között is van aki nem köszön, tanyabájkosok között is, campingesek között is :)
Az emberekbõl általában nem az erõ hiányzik, hanem az akarat.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Csak bosszant a dolog....

Icevandergreeg

Icevandergreeg

vendég

• fórumtag
  • 71 posts
Azért ne általánosítsunk kérem szépen :)
Az emberekbõl általában nem az erõ hiányzik, hanem az akarat.

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Azért nehogy belebetegedjél;)

Miért van az, hogy az országutisok nem köszönnek SOHA????
Biciklis paraszt bácsi köszön, biciklis horgászfiu köszön. Csak a köcsög o.utisok nem birnak még biccenteni sem.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Hálásan köszönöm a sok köszöntést!!!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Boldog szülinapot Tamás!

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,226 posts
Boldog Születésnapot Tamás!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Nno ha visszaértek és van kedv, fél nyolctól Sörügyminisztériumi megbeszélés lészen a fürediben!
Az invitálás mindenkinek szól! :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Ok. Nekem jó. A tescot tudom hol van józsán, az lenne a józsapark?:scared: :)
Telefonszámod azért elmentettem, a biztonság kedvéért.
Egy sárga specialized fullyval leszek, majd sikítsatok, ha nem vennélek észre benneteket.

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

;761224']Akkor mikor és hol lesz a találkozó? Én mondjuk pontosan nem tudom hol van a józsa park, úgyhogy pumpikutya én mehetek veled józsa fele, feltéve, ha te tudod hol lesz a találkozó, meg persze ha nem bánjátok, hogy veletek tartok.

Röfi: Úgy is mondhatjuk:)

Legyen 5:30 Józsa park, Ha tudod hol van józsa megtalálod a józsaparkot ismert a fõúton van és ki van írva hogy TESCO:D Ha nektek ez nem jó hívjatok máér fel a 06303317956os számon mert elindultam hazafele.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Akkor mikor és hol lesz a találkozó? Én mondjuk pontosan nem tudom hol van a józsa park, úgyhogy pumpikutya én mehetek veled józsa fele, feltéve, ha te tudod hol lesz a találkozó, meg persze ha nem bánjátok, hogy veletek tartok.

Röfi: Úgy is mondhatjuk:)