Én a klinkán dolgozok (nem az idegseben). Holnap megnézem a virágbolt mellékét és beírom neked ide. Ha intenzíven fekszik, akkor virággal ne is kísérletezz, mert nem szivesen látják.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Indította
Lord_Leslie
, 2006. január 10. 23:27
Írta 2011. október 16. - 22:36

Írta 2011. október 16. - 21:58

Sziasztok helyi riderek! Kellene nekem egy kis segítség. Van a Nagyerdei körút 98 szám alatt egy virágbolt. Netrõl néztem ki. Ez egyben az Idegsebészeti klinika címe is. Szeretnék egy szál virágot egy ismerõsömnek küldeni szerda reggel mert ott betegeskedik. Szóval ennek a boltnak a telszáma kellene, hogy megbeszéljem vele a dolgot.Remélem tudok innen kártyával fizetni. Holnap felhívom a klinikát , hogy ha leadnak egy szál virágot (megbeszélem hova, mikor) akkor felviszik-e az asztalkájára.
köszi elõre is
köszi elõre is

Írta 2011. október 16. - 15:56

winterfixed jeligére megvételre keresek
170es jobb oldali hajtókart (lehetõség szerint 46-os tányérral)
108-as olaszos monoblokkot
Canti-s fékkart
elsõ kereket (nem kell, hogy valami karboncsoda legyen, csak forogjon

esetleg sárvédõt
Termelõi méz eladó! Érd. nálam

Írta 2011. október 15. - 21:05

Írta 2011. október 15. - 18:11

Korcs75,
Ezer hála a blogodért. Ha regelve lennék a faszbúkra lájkolnám
Ezer hála a blogodért. Ha regelve lennék a faszbúkra lájkolnám

Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)
Ne szólj szád nem fáj fejed.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül)

Írta 2011. október 15. - 14:56

Írta 2011. október 14. - 22:11

Én megyek már holnap is.
Reggel, a szokott idõben és helyen.
Én még taknyolok és köhögök, inkább kipihenem és jövõ héttõl mehetünk.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Írta 2011. október 14. - 21:41

Lõûtér engem is érdekelne jövõhéttõl!
Én megyek már holnap is.
Reggel, a szokott idõben és helyen.
Twelve times ironman
Írta 2011. október 14. - 20:37

Lõûtér engem is érdekelne jövõhéttõl!
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2011. október 14. - 19:43

A jövõ héten szabin leszek, hétköznap is mehetünk.
Holnap megnézem a beosztásom és megbeszéljük.
1,75 körül 26-os külsõt párban vennék! Esetleg 1.9-es Schwalbe (Skinny) Jimmyt.
/Fabian Cancellara/
Írta 2011. október 14. - 19:30

Írta 2011. október 14. - 19:27

Mackó, ennek örömére jövõ héttõl kezdhetnénk a lõtéri köröket!
Az akrobatikus spinninget vasárnap kipróbáljuk!
A jobbra-balra nézegetés már megy.
Az akrobatikus spinninget vasárnap kipróbáljuk!

/Fabian Cancellara/
Írta 2011. október 14. - 19:16

Igaz, hogy nem kerékpáros téma, de kabarénak elmegy!
Mottó: Más hülyeségén szívesebben röhög az ember, mint a sajátján (ezt Moldovától vettem kölcsön).
A múlt szombati Oxigén Kupán az idõmérõk összekeverték az egyszerre indított 5000m és 10000m befutóinak idõeredményeit.
Szerencsére volt videó is, most a felvételt elemezgetik és sorra hívogatják telefonon a versenyzõket – köztük engem is - ki mennyit futott? Vazzz
Komoly versenyjegyzõkönyv lesz, az már biztos!
Olyan hiteles lesz, mint amikor napjainkban juhszámlálók járják a falvakat, jószágot számolnak. (Egy barátom is ezzel foglalkozik, ha igény van rá.)
Megállnak mittudomén Poklosteleken egy porta elõtt, de a juhász nincs otthon, nyílván legeltet.
A juhszámláló bekiabál a szomszédba: Mari néném! (hogy is hívhatnának másképp falun egy öregasszonyt… ) Megvan még Jóska bácsinak az a 73 birkája?
Mire Mari néni (akit nem biztos, h így hívnak, de az mindegy):
hááááát, ott körül van!
Mottó: Más hülyeségén szívesebben röhög az ember, mint a sajátján (ezt Moldovától vettem kölcsön).
A múlt szombati Oxigén Kupán az idõmérõk összekeverték az egyszerre indított 5000m és 10000m befutóinak idõeredményeit.
Szerencsére volt videó is, most a felvételt elemezgetik és sorra hívogatják telefonon a versenyzõket – köztük engem is - ki mennyit futott? Vazzz

Komoly versenyjegyzõkönyv lesz, az már biztos!
Olyan hiteles lesz, mint amikor napjainkban juhszámlálók járják a falvakat, jószágot számolnak. (Egy barátom is ezzel foglalkozik, ha igény van rá.)
Megállnak mittudomén Poklosteleken egy porta elõtt, de a juhász nincs otthon, nyílván legeltet.
A juhszámláló bekiabál a szomszédba: Mari néném! (hogy is hívhatnának másképp falun egy öregasszonyt… ) Megvan még Jóska bácsinak az a 73 birkája?
Mire Mari néni (akit nem biztos, h így hívnak, de az mindegy):
hááááát, ott körül van!
Twelve times ironman
Írta 2011. október 14. - 10:49

2011. október 14, 15, 16! 3 napos cruiser találkozó, majd az Egyetem Térnél petanque jam! Találkozó minden nap 15 órakor a halköznél onnan együtt tekerhettek végig a Nagyerdõ felé, csillogtatva járgányaitokat! Az egyetem elõtti téren ezeken a napokon kerül megrendezésre a Zamat Fesztivál ahol a legfinomabb pálinkákkal és párosokkal tölthetitek fel magatokat a petanque jam-re!
Ha esetleg olvassa cruiseres is a fórumot!
http://www.facebook....121737081266143
Ha esetleg olvassa cruiseres is a fórumot!

http://www.facebook....121737081266143
Írta 2011. október 14. - 10:43

Bocsi Coldi, de akikkel mentem volna vasárnap, azok lemondták, igy ezt választottam, viszont ha senki sem jön akkor még mindig a 23-a marad bringázásra!
Végre van vizem! Nem kell efektive emiatt görcsölnöm!
Aki jelezte hogy kér carbon kulacstartót 3490.- Ft-ért azok gyorsan jöjjenek, mert a maradékot hamar elkapkodják ! ! !
Hoppá ha már Zamat fesztivál van akkor jelzem , hogy jövõ hét szombaton Szarvaskõ csipkebogyó fesztivál!
Végre van vizem! Nem kell efektive emiatt görcsölnöm!
Aki jelezte hogy kér carbon kulacstartót 3490.- Ft-ért azok gyorsan jöjjenek, mert a maradékot hamar elkapkodják ! ! !
Hoppá ha már Zamat fesztivál van akkor jelzem , hogy jövõ hét szombaton Szarvaskõ csipkebogyó fesztivál!
Írta 2011. október 13. - 21:31

Írta 2011. október 12. - 22:44

Írta 2011. október 12. - 22:27

Halihó
Jó cigány vagy,én úgy tudtam a kormánycsapágynak már lett gazdája..(a fene a zsidó vííred)
Ezek a ferdeszemûek mindenhova betörnek,ne hagyd Sanyi,gyakorolj,ennél te jobb vagy,alkatra is
Jó cigány vagy,én úgy tudtam a kormánycsapágynak már lett gazdája..(a fene a zsidó vííred)
Ezek a ferdeszemûek mindenhova betörnek,ne hagyd Sanyi,gyakorolj,ennél te jobb vagy,alkatra is

Írta 2011. október 12. - 21:10

18-as Kona Muni Mula váz (1997), Crossland kerékszett (tárcsás), BBB kormánycsapi (hagyományos) jóárasítva eladó. 
Írj privit és megbesz.

Írj privit és megbesz.