Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

...

Ha még olvasod ma: Jó lett a bicó, mehetünk reggel :)

A hétvégérõl 1-2 szóban: Szombaton rendezték Pesten a Liget Criterium SS-fixi versenyt. Volt egy helyben állás, Skid (csíkhúzó) verseny, footdown(mentek körbe-körbe(a közönség alkotja a kört) és nem lehet letenni a lábad, mert kiesel.) és a fõverseny, a kritérium. A Hõsök tere melletti Városligetben volt a rendezvény, a kritérium éjfélkor rajtolt (a többi versenyszám is 11 után). 10 kör volt a verseny, közben nem volt pontozás, a 10. körben való beérkezési sorrend számított. Nem hittem volna, hogy ilyen kemény lesz, de a fixikkel és ss-ekkel is tartották a 40-es átlagot. Betegeskedek is, meg a formám se a régi, ennek megfelelõen le is szakadtam a 8. körben, a 7. hely környékén érhettem be. Alapvetõen jó buli volt :)

Más: odafelé úton kellemes meglepetés ért. A Nyugatiba érkeztem, így Zúglóban már elkezdtem készülõdni (összeraktam a bringát, elpakoltam), és a bringa körül sertepertélek, amikor odajön a kalauz és láthatóan megkönnyebbül. "Jaj, azt hittem már mások babrálják a bringád, ne haragudj" Ne haragudjak?? Inkább én köszöntem meg, hogy ilyen figyelmes volt. :)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

(Érmihályfalván láttam egy Kazinczi utcanévtáblát...)
Nem gyenge! :)

Ez a 19C, legalább nincs annyira szem elõtt :-)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Ha véletlenül hétvégére húzódik, vevõ vagyok!

Nem húzódhat, jó idõ várható. :)

Kazinczy-túra (Érmihályfalván láttam egy Kazinczi utcanévtáblát...)
Nem gyenge! :)

Ezúton emlékeztetek mindenkit, h a Kazinczy-túrára a nevezéseket (a bográcsos ebéd miatt) mielõbb adjátok le!
Twelve times ironman

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Csütörtökön délelõtt megyek egy Db - Nagyvárad - Bihardiószeg - Db kört.
Ha marad a jó idõ.

Ha véletlenül hétvégére húzódik, vevõ vagyok!

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Röfinek, Cannondale.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Holnap is megyek, 11 körül.

Bocsánat, módosítom: holnap román (részben terep) kör lesz a mûsor, mert egyeztetnem kell a Kazinczy-túrát az emlékház gondnokával.

Ha valaki jönne Nagyvárad felé valamikor, legyen szíves, és dobjon elõtte egy privát üzenetet. Köszönöm elõre is!

Csütörtökön délelõtt megyek egy Db - Nagyvárad - Bihardiószeg - Db kört.
Ha marad a jó idõ.
Privi jöhet.
Twelve times ironman

EMBER

EMBER

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,032 posts

2350 gram "nehéz" fixie (Bikemotion kiállításról)
Facebook

Facebook

Csak nekem nem kûködik?

Korcs: Csak simán mert jó olvasgatni, meg 1-2 érdekes dolgot is látok rajta. Némelyik jó más agyzsibbasztó... Szóval fasza.
Ja pont most regeltem a fenti link miatt hogy láthassam, de most már tudlak majd lájkolni :D
Just for fun.
Öregen szenilis és süket akarok lenni, hogy ezzel aztán mindenkinek az agyára menjek. (bár ez már most is sikerül) :) Ne szólj szád nem fáj fejed.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts
Ha valaki jönne Nagyvárad felé valamikor, legyen szíves, és dobjon elõtte egy privát üzenetet. Köszönöm elõre is!

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Hánytól?

Holnap is megyek, 11 körül.
Twelve times ironman

mazsola

mazsola

törzsvendég

• fórumtag
  • 611 posts
2350 gram "nehéz" fixie (Bikemotion kiállításról)
Facebook

http://www.facebook....&type=3

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts

Holnap délután lõtér.

Jelentkezõk?

Hánytól?

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Az még hagyján, de nyelvtanból is 1-es :D

Akkor hozom, a gimis a formám;-) Majd felveszek egy lektort. Hannibál Lektort;-)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
Holnap délután lõtér.

Jelentkezõk?
Twelve times ironman

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Azon kívül, hogy hülyeségeket írok...

Az még hagyján, de nyelvtanból is 1-es :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

zozoba

zozoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 575 posts
Ha valaki még mindig vágyik a "királyhegyre" akkor jelzem , hogy most 23-án hétvégén ha minden jól megy, elgurulunk és meghóditjuk!
Ugyanis most hétvégén a Szlovákokhoz ruccantunk át ! Igaz itt is volt emelkedõ, de ez amolyan bemelegités a királyheghez.

Képeket ne kérjetek mert nem tudom hogyan kell felrakni!:(

Csontos 110mm-es olasz monoblokkot találsz a "kis "chiliben . A hajtómûvet meg megnézem odahaza.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

Korcs75,
Ezer hála a blogodért. Ha regelve lennék a faszbúkra lájkolnám :D

Úristen, mit követtem már el?! Azon kívül, hogy hülyeségeket írok...

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Térdproblémával küzd itt egykét ember..... :(

Merxi,te egy igazi lovag vagy :)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,086 posts

Ha nem boldogulsz..... 0630 371 99 18 a telefonszámom.... felhívsz és én elviszek egy szál virágot az ismerõsödnek,
és majd te is elviszel az én ismerõsömnek ha Tatán bekerül a kórházba.....ez nem kerül neked semmibe.

köszönöm bikerek, sikerült
inkább ne kelljen segítenem nektek :) de Tatán van egy spéci klínika ahol mesterien oldják meg a térd problémákat
Kastélypark Klinika
volt már rá eset , hogy ismerõsöm megkért hogy menjek be és segítsek
volt olyan messzirõl valaki az 1-Vértes monti maratonon egy hete ?

merxi

merxi

vendég

• fórumtag
  • 68 posts

Sziasztok helyi riderek! Kellene nekem egy kis segítség. Van a Nagyerdei körút 98 szám alatt egy virágbolt. Netrõl néztem ki. Ez egyben az Idegsebészeti klinika címe is. Szeretnék egy szál virágot egy ismerõsömnek küldeni szerda reggel mert ott betegeskedik. Szóval ennek a boltnak a telszáma kellene, hogy megbeszéljem vele a dolgot.Remélem tudok innen kártyával fizetni. Holnap felhívom a klinikát , hogy ha leadnak egy szál virágot (megbeszélem hova, mikor) akkor felviszik-e az asztalkájára.
köszi elõre is
:)

Ha nem boldogulsz..... 0630 371 99 18 a telefonszámom.... felhívsz és én elviszek egy szál virágot az ismerõsödnek,
és majd te is elviszel az én ismerõsömnek ha Tatán bekerül a kórházba.....ez nem kerül neked semmibe.
Segíts a rendõröknek....verd össze magad!!

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Virágbolt: 52/411717 55972mellék