Ha még olvasod ma: Jó lett a bicó, mehetünk reggel...

A hétvégérõl 1-2 szóban: Szombaton rendezték Pesten a Liget Criterium SS-fixi versenyt. Volt egy helyben állás, Skid (csíkhúzó) verseny, footdown(mentek körbe-körbe(a közönség alkotja a kört) és nem lehet letenni a lábad, mert kiesel.) és a fõverseny, a kritérium. A Hõsök tere melletti Városligetben volt a rendezvény, a kritérium éjfélkor rajtolt (a többi versenyszám is 11 után). 10 kör volt a verseny, közben nem volt pontozás, a 10. körben való beérkezési sorrend számított. Nem hittem volna, hogy ilyen kemény lesz, de a fixikkel és ss-ekkel is tartották a 40-es átlagot. Betegeskedek is, meg a formám se a régi, ennek megfelelõen le is szakadtam a 8. körben, a 7. hely környékén érhettem be. Alapvetõen jó buli volt

Más: odafelé úton kellemes meglepetés ért. A Nyugatiba érkeztem, így Zúglóban már elkezdtem készülõdni (összeraktam a bringát, elpakoltam), és a bringa körül sertepertélek, amikor odajön a kalauz és láthatóan megkönnyebbül. "Jaj, azt hittem már mások babrálják a bringád, ne haragudj" Ne haragudjak?? Inkább én köszöntem meg, hogy ilyen figyelmes volt.