Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2008. November 06. - 14:06

Posted 2008. November 06. - 13:17

Beszarás ez a két fotó!
Korai fotósoppos munkásságom gyöngyszemei... lehetne még õket csiszolni, de így autentikus;-)
Ja és mûkedvelõknek megsúgom, igen az ott a képen egy pzIV-es, mert abba vagyunk belebuzulva, na meg a pzIII-as annak a ritka változatába, minek a tornyában 2db szinkrongépuska van, a végére meg ideírom, hogy bicikli, hogy legyen valami köze a bringához is!
Posted 2008. November 06. - 13:10

Várjuk a kedves fórumtásakat!

Yngának kötelezõ a megjelenés!!!!!
Tulajdonképpen a basszusgitárosunknak lesz szüli és névnapja egyben és aztat ünnepeljük.
úgyhogy én is maradok utánna.

Posted 2008. November 06. - 11:48

De reggel még világos van
Mostanában 11 körül szoktak menni, akik ráérnek (sajnos én nem). Viszont szervez Viktor spinninget, közösen, ha érdekel. Esetleg szólok, ha lesz infó, csak még nem dõlt el hogy mikor, hol.
Hétvégeken is van gurulás, bár én 2 hete nem mentem, úgyhogy nem tudom a részleteket, maj megkérdezem.
Áhh.. nekem 7.30 tól 16.00 ig munkaidõ van :|
Múlt szombaton voltam én is 10 órától mentünk, de csak 5en voltunk.. igaz szerintem azért mert mindenki aktívan temetõzött

spinning lehet érdekel, kérdés mikor és milyen áron

Elõre is köszönöm, hogy szólsz, ha van konkrétum!
Posted 2008. November 06. - 11:28

Asszem amíg darabokra nem hullik, addig meg is tartom ezt a vázat, annyira a szivemhez nõtt
Sajna kedd csütörtökön már tök sötét van mostmár mire végzek a munkahelyen
De reggel még világos van

Mostanában 11 körül szoktak menni, akik ráérnek (sajnos én nem). Viszont szervez Viktor spinninget, közösen, ha érdekel. Esetleg szólok, ha lesz infó, csak még nem dõlt el hogy mikor, hol.
Hétvégeken is van gurulás, bár én 2 hete nem mentem, úgyhogy nem tudom a részleteket, maj megkérdezem.
---
Más:
üdv a fórumon, Báddzsó :guitar:!
Posted 2008. November 06. - 11:21

Szombat: Sokfelé borult égbolt, leginkább nyugaton záporokkal.
Vasárnap: Eleinte több, délutántól kevesebb felhõ várható.
Posted 2008. November 06. - 10:01

Posted 2008. November 06. - 09:43

Üdv a fórumon!Ja! Megszólalásom oka: vasárnap délelõtt/kora délután szívesen csatlakoznék a környéken(Józsa/Bodaszõlõ vagy Hármashegyalja) gurulókhoz, már ha lesznek ilyenek!
Hétvégére tervezünk tekerést a hadházi lõtér környékére, Bodaszõlõ, Bocskaikert érintésével. Reméljük az idõjárás kegyes lesz hozzánk.
Kocka (Zoli)
Posted 2008. November 06. - 08:40

Posted 2008. November 06. - 00:09

na így már leesett (hogy megnéztem a brinyót), bár elég lett volna az avatar-ra nézni... ilyen érdekes támvillát nem mindennap látni, jó esetben keddi és csütörtöki napokon, a vaskereskedés elõtt...
Bringáról ismerszik meg az ember!

Asszem amíg darabokra nem hullik, addig meg is tartom ezt a vázat, annyira a szivemhez nõtt

Sajna kedd csütörtökön már tök sötét van mostmár mire végzek a munkahelyen

Posted 2008. November 06. - 00:02

Naszépjónapot!
Mivel Nitró a múltkor oly szépen kiosztotta illembõl az egyik újoncot, ezért én nem követem el ezt a hibát, és elsõ bejelentkezésre bemutatkozom!
Név: Márton Gábor
Bicikli: Kisebb módosításokkal a képen is látható Magellan Serpens
Egyéb fontos infó rólam: Profin tájékozódom
Ja! Megszólalásom oka: vasárnap délelõtt/kora délután szívesen csatlakoznék a környéken(Józsa/Bodaszõlõ vagy Hármashegyalja) gurulókhoz, már ha lesznek ilyenek!
További szép napot!
csõ itt is, Geri vagyok, csak hogy tudd

Posted 2008. November 05. - 23:37

Posted 2008. November 05. - 20:47

Jó idõ esetén én is mennék vasárnap a Zermplénbe, természetesen éjszakából. (aki illetékes tudja mire gondolok)
Posted 2008. November 05. - 19:58

(Lehetne a neved Baggio mer én úgy ismerlek..)
FIGYELEM!!! MÉG EGY ZENÉSZ!!!!!

Posted 2008. November 05. - 19:01

És egy szlovák kiskocsma sörcsapjából csorgó sör csobogása is rögtön semmissé teszi a pályajelzéseket.

Üdv a fórumon!
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2008. November 05. - 17:51

Mivel Nitró a múltkor oly szépen kiosztotta illembõl az egyik újoncot, ezért én nem követem el ezt a hibát, és elsõ bejelentkezésre bemutatkozom!
Név: Márton Gábor
Bicikli: Kisebb módosításokkal a képen is látható Magellan Serpens

Ja! Megszólalásom oka: vasárnap délelõtt/kora délután szívesen csatlakoznék a környéken(Józsa/Bodaszõlõ vagy Hármashegyalja) gurulókhoz, már ha lesznek ilyenek!
További szép napot!
Posted 2008. November 05. - 16:54

Vezetéknév: Gecsó
Keresztnév: Zoltán
Keresztnév2: Bálint
Keresztnév3: <najó, két keresztnév is bõven elég..>
Bringa
A másikrõl nincs kép.. de majd lesz ha miután átépült
na így már leesett (hogy megnéztem a brinyót), bár elég lett volna az avatar-ra nézni... ilyen érdekes támvillát nem mindennap látni, jó esetben keddi és csütörtöki napokon, a vaskereskedés elõtt...
Bringáról ismerszik meg az ember!

Posted 2008. November 05. - 16:54

Posted 2008. November 05. - 16:07

http://www.ize.hu/cl...=29629&attach=1
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Posted 2008. November 05. - 15:10