Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Nem az eredményeit vonom kétségbe (bár az olimpia inkább tûnt egy nagy hisztinek, mint tisztes helytállásnak), hanem a hozzáállását. Már az olimpia elõtt elkezdte a francia állampolgárságát intézni és már akkor pedzegetve volt, hogy nem indul magyar színekben. Ennek ellenére elvállalta a kerettagságot és nem mondta azt, hogy bocs srácok, de engem ez az egész már nem érdekel valójában, mert a jövõben a magyar mezt sem vagyok hajlandó felvenni. Számomra ez volt az egészben a csalódás. Az meg hogy neki most feltétlenül francia állampolgárnak kellett lennie inkább tûnik annak, hogy "le vagytok ti szarva, hülye magyarok", mint pusztán anyagi elõnynek. Ez azért nem szép.

Én is átmentem volna a helyében, mert itt az ilyen ember nincs megbecsülve...

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Nem az eredményeit vonom kétségbe (bár az olimpia inkább tûnt egy nagy hisztinek, mint tisztes helytállásnak), hanem a hozzáállását. Már az olimpia elõtt elkezdte a francia állampolgárságát intézni és már akkor pedzegetve volt, hogy nem indul magyar színekben. Ennek ellenére elvállalta a kerettagságot és nem mondta azt, hogy bocs srácok, de engem ez az egész már nem érdekel valójában, mert a jövõben a magyar mezt sem vagyok hajlandó felvenni. Számomra ez volt az egészben a csalódás. Az meg hogy neki most feltétlenül francia állampolgárnak kellett lennie inkább tûnik annak, hogy "le vagytok ti szarva, hülye magyarok", mint pusztán anyagi elõnynek. Ez azért nem szép.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Norbee

Norbee

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Ha tetszik, ha nem Bodrogi neve kihagyhatatlan, ha magyar országúti kerékpározásról beszélünk, az elsõ magyar Tour induló (háromszor is a dobogón végzett), U23 VB bronz, VB ezüst az elit kategóriában, amiket szintén hazánknak szerzett. Ezek egyelõre a magyar országúti kerékpársport legnagyobb sikerei. Az elõzõ olimpiai szereplését a honi szövetség vaxolta el, idén ott volt és helyt állt, igaz nem úgy, ahogy szerette, szerettük volna, de ilyen a kerékpársport. Csak egy példa, hogy a TDF-on mind a két crono-t megnyerõ Stefan Schumacher az olimpiai egyenkéntin csak a 13. lett, s a nagy „fejreállásokat” hosszasan lehetne még sorolni.
Arról nem olvastam, hogy Bodrogi lemondott volna a magyar állampolgárságáról, csak arról, hogy a továbbiakban nem magyar színekben versenyez. Legutóbbi VB szereplése számomra örök sportélmény marad, remélem, a fiatalok méltó utódai tudnak majd lenni.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Menjen, jól teszi. Remélem végre nem csak az õ neve fog szerepelni a magyar kerékpárosok élvonalában, hanem a többieké, akik szintén tettek annyit, ha nem többet, mint Laci. Igazából azt nem értem, hogy miért vállalta el az olimpiai kerettagságot, ahol aztán gyakorlatilag nem csinált szart se. Kusztorra és Partira inkább lehetünk büszkék, mint erre a nyöszörgõ, kifogásokból élõ emberkére, aki eladja a származását is pusztán a pénz miatt...

Hát menjen és sok sikert neki.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts

index hír:

Bodrogi László elment franciának

2008. december 9., kedd 15:44:
A jövõben franciaként versenyez tovább Bodrogi László, a legsikeresebb magyar kerékpáros. A magyar szövetség tájékoztatása szerint az idõfutam világbajnoki ezüstérmes levélben jelezte: megkapta a francia állampolgárságot, a 2009-es idényben az orosz Katyusa csapatában franciaként szerepel, és lemond a magyar válogatottságról.

Nincs ez így jól, nagyon nincs... személy szerint csalódás...:confused:

menjen csak, én is mennék a helyében

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Halihó

A "nagy" focistáink is elmennek külhonba,igaz ott nem elsõosztályban játszanak,oda nem igazán jók :D
Más nemzet élteti a sportolóit(nem csak az adott szakágra gondolok),nállunk még ha valaki netalán arannyal tér haza,akkor is az a hír,hogy mit és mennyit fizetnek/nem fizetnek neki.
Lásd paraolimpia sztori...
Itt vér kell,meg bulvárújság! :D

Hát ez az, még jó hogy elmennek, de ezt csinálják nem csak a sportolók hanem az orvosok meg mindenki más, ezt szaknyelven Agyelszívásnak hívják(amikor egy másik ország csalogatja kis hazánkból az ilyen embereket)

A monti
A városi

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts

Ez nagyon szomorú, de nekünk tovább kell támogatnunk a magyar focit mert az a nyerõ...
pfuj.:mad:

Halihó

A "nagy" focistáink is elmennek külhonba,igaz ott nem elsõosztályban játszanak,oda nem igazán jók :D
Más nemzet élteti a sportolóit(nem csak az adott szakágra gondolok),nállunk még ha valaki netalán arannyal tér haza,akkor is az a hír,hogy mit és mennyit fizetnek/nem fizetnek neki.
Lásd paraolimpia sztori...
Itt vér kell,meg bulvárújság! :D

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

index hír:

A jövõben franciaként versenyez tovább Bodrogi László, a legsikeresebb magyar kerékpáros. A magyar szövetség tájékoztatása szerint az idõfutam világbajnoki ezüstérmes levélben jelezte: megkapta a francia állampolgárságot, a 2009-es idényben az orosz Katyusa csapatában franciaként szerepel, és lemond a magyar válogatottságról.

Ez nagyon szomorú, de nekünk tovább kell támogatnunk a magyar focit mert az a nyerõ...
pfuj.:mad:

A monti
A városi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
index hír:

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Na! Ne légy ilyen pesszimista vénember!!! :D

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Nekem a gyaloglás nem adja. Bár tartok tõle, ha keróval megyünk is lesz abban gyaloglás bõven.:)

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Én már a múlt héten mondtam, h. szívesen mennék a tortúrára, ha nem szakad az esõ! Akár gyalog is! :D

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ha rossz az idõ akkor gyalogosan kéne. (Aki szeret gyalagolni is).

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
4..
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Tortúra idõjárás függõ. Ha megyek 3 embert tudok vinni. Jövõ hét közepén meglátom.

Ofmega

Ofmega

vendég

• fórumtag
  • 23 posts

Ákos harmadik hozzászólása volt.
Van 9.0 váltókarunk H-s 9ért

oszt :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
20-án a Tortúrára ki jönne? Jó lenne kezdeni szervezni a szállítást...
Vasárnap, ha nem esik akkor megyünk Gabi!

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

Szombaton, vagy vasárnap valaki tekerni a hegyekbe? Vasárnapra jobb idõt jósolnak. (www.eumet.hu)

Nekem eddig a vasárnap szabadnak néz ki! Ha elõtte nem szakad 2 napig, akkor egy laza gurulás belefér valahol!

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Ákos harmadik hozzászólása volt.
Van 9.0 váltókarunk H-s 9ért
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

három....

Mi három?

A monti
A városi