Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2008. December 12. - 09:11

Posted 2008. December 12. - 08:44

És akkor engem is elkönyvelnél ilyennek mint Lacit? Igazad van. Lényegében ha van lehetõsége az embernek máshol szerencsét próbálni, és megélni(ami itt nagy szó) akkor az már "hazaáruló"?Akkor inkább megyek ki, és leszek ilyen ember, mint hogy itt keljen élnem napról napra, a bizonytalanságba.
Laci sem azt mondta, hogy a magyar állampolgárságáról mond le, hanem a magyar válogatottságról, nem ugyan az.
Megélni a Katyusa pénzébõl fog...
A cikk feldobásával én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy a nemzeti színek viselése, válogatottság nem a pénzrõl kéne szólnia, légyen bármilyen is az adott sport szakvezetése...
Posted 2008. December 11. - 23:57

Akkor inkább ez Mucsitól:
"...ezért nem veszek én fáziskeresõt, mert Zolibátyád
mindig megtalálja!"
Jaaaaj, ezen a kis videón egyszer (2-3szor) vinnyogva röhögtünk
órákig a kedves barátaimmal. Igaz kicsit ittas állapotban...

Posted 2008. December 11. - 22:44

Posted 2008. December 11. - 22:44

Sándor: ezt ismered e?
Akkor inkább ez Mucsitól:
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2008. December 11. - 22:38

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2008. December 11. - 22:34

Vartop ( http://www.ski-in-ro...esort.php?id=36 ), ide mennénk.
Posted 2008. December 11. - 22:31

De hogy kik énekelnek mellette és adták hozzá a nevüket... az a borzalom
És emiatt nem egy ember ellenszenvét vívta ki országunkkal szemben

Hasonló magasröptû videókból pedig szinte kifogyhatatlan vagyok.

/Fabian Cancellara/
Posted 2008. December 11. - 22:23

Hû de szar:)
Nitro, te hol találsz ilyeneket?
Bár nem érdekel.
De hogy kik énekelnek mellette és adták hozzá a nevüket... az a borzalom

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2008. December 11. - 22:11

Posted 2008. December 11. - 21:56

I don't wanna war, I just wanna Pisz!
/Fabian Cancellara/
Posted 2008. December 11. - 21:19

De legyünk vidámabbak! Készûltök már a Sörügyminisztériumi fogadóórára?
Visszaszámolnánk a perceket, ha tudnánk mikor megyünk!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!
Posted 2008. December 11. - 20:37

Posted 2008. December 11. - 18:26

Aza saját véleményem, hogy ahányszor ez az ország és a kerékpáros szövettség szemenköpte a Bodrogit, nem csodálom, hogy még az állampolgárságáról is lemondott.
Errõl beszélek én is, részemrõl lezárva. PÍSZ ahogy mondani szokták a O-k
Posted 2008. December 11. - 16:57

De legyünk vidámabbak! Készûltök már a Sörügyminisztériumi fogadóórára?

Posted 2008. December 11. - 16:42

És akkor engem is elkönyvelnél ilyennek mint Lacit? Igazad van. Lényegében ha van lehetõsége az embernek máshol szerencsét próbálni, és megélni(ami itt nagy szó) akkor az már "hazaáruló"?Akkor inkább megyek ki, és leszek ilyen ember, mint hogy itt keljen élnem napról napra, a bizonytalanságba.
Laci sem azt mondta, hogy a magyar állampolgárságáról mond le, hanem a magyar válogatottságról, nem ugyan az.
Nocsak, nem is tudtam, hogy te is magyar válogatott tag vagy, hogy el lehessen téged könyvelni ilyennek:) Látom sikerült a lényeget leszûrnöd...
Én senkit nem könyvelek el, mert külföldre megy élni/dolgozni (én sem akarok itt maradni). Azt viszont el tudom könyvelni, ha valaki szemen köpi a saját hazáját, legyen szó akár sportról, akár politikáról, akármirõl.
Posted 2008. December 11. - 16:29

És akkor engem is elkönyvelnél ilyennek mint Lacit? Igazad van. Lényegében ha van lehetõsége az embernek máshol szerencsét próbálni, és megélni(ami itt nagy szó) akkor az már "hazaáruló"?Akkor inkább megyek ki, és leszek ilyen ember, mint hogy itt keljen élnem napról napra, a bizonytalanságba.nefraz: akár MÁR MOST megteheted, hogy franszoá állampolgár legyél. Elõtted a lehetõség!
Posted 2008. December 11. - 15:40

nefraz: akár MÁR MOST megteheted, hogy franszoá állampolgár legyél. Elõtted a lehetõség!
Posted 2008. December 11. - 15:27

S nem csak anyagi megbecsülésre gondolok. Hogyan értékelnek itthon egy bringást? Gondoljunk csak arra, ha kimegy az ember amatõrként edzeni egyet. Ny-Európával ellentétben, itthon nem értünk szól a duda, hanem ellenünk, kedves szûklátókörû autós társaink jóvoltából. Csak azért mert nem ismerik ezt a gyönyörû sportot, ami ráadásul kitartásra is nevel. Egyetlenegy bringásra (sem honi sem külföldi) nem mondanám azt, hogy hisztis, sz@rt se tesz stb, ezek a srácok évi 30000-50000km-t tekernek, ami ember feletti megpróbáltatás.
Bodrogi nem a magyar szövetség pénzébõl lett az, aki, hanem mert állt mögötte egy orvos apuka, a maga hátterével és kikerülhetett Fro-ba. Nem véletlen, hogy hozzá hasonló netán nagyobb tehetségek tûnnek el a süllyesztõben (volt ilyen nem egy akár itt Debrecenben is), megfelelõ támogatás híján.
Õszintén sajnálom, hogy nem láthatom többet Bodrogit magyar színekben versenyezni, valószínûleg másként döntöttem volna a helyében, de nem vagyok a helyében így az összes részlet ismerete nélkül kellene ítélkeznem valaki felett, ami sem hiteles sem sportszerû dolog nem lenne részemrõl.
A témáról a továbbiakban is szívesen cserélek eszmét bárkivel, de már csak egy jó sör vagy bor mellett.
PEACE
Posted 2008. December 11. - 13:05

Ha tetszik, ha nem Bodrogi neve kihagyhatatlan, ha magyar országúti kerékpározásról beszélünk, az elsõ magyar Tour induló (háromszor is a dobogón végzett), U23 VB bronz, VB ezüst az elit kategóriában, amiket szintén hazánknak szerzett. Ezek egyelõre a magyar országúti kerékpársport legnagyobb sikerei. Az elõzõ olimpiai szereplését a honi szövetség vaxolta el, idén ott volt és helyt állt, igaz nem úgy, ahogy szerette, szerettük volna, de ilyen a kerékpársport. Csak egy példa, hogy a TDF-on mind a két crono-t megnyerõ Stefan Schumacher az olimpiai egyenkéntin csak a 13. lett, s a nagy „fejreállásokat” hosszasan lehetne még sorolni.
Arról nem olvastam, hogy Bodrogi lemondott volna a magyar állampolgárságáról, csak arról, hogy a továbbiakban nem magyar színekben versenyez. Legutóbbi VB szereplése számomra örök sportélmény marad, remélem, a fiatalok méltó utódai tudnak majd lenni.
Tudjuk miért tette.. a pénzért.. nem hiszem, hogy pénzért lenne olyan helyzet, hogy a magyar címeres mezt egy másik országéra cserélném, hogy azt képviseljem... A pénz jön a csapattól is, de a hazádat képviselni az más tészta... bérválogatott lesz, hát drukkoljanak neki a franciák... A szövetség meg olyan amilyen... ha megtehetném, márpedig õ megtehetné, saját pénzbõl is képviselném a hazám, bármennyire balfasz a szövetség... tudom pénz az isten és megélni is kell valamibõl, de a válogatottságon való nyerészkedést már nem veszi be gyomrom...ez a véleményem.