Filmezést támogatom, várom az idõpontot

HalihóAkit érdekelnek az országútis legendák:
www.cyclinghalloffame.com
Ha nyilvános vetítés lesz és vmi digitális formátumban sikerül a filmet elhozni, tudok hozni projektort.
Epyc: Mikor volt ez a Tool szám? Nem ismertem rá, de így klippel együtt nagyon tetszik, olyan Pink Floyd-os egy kicsit.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Soma: Én is szivesen megnézném a filmet. Lehet csinálni kéne egy vetítést?
Biking may be hard, but it's easier than growing up!
A pálya a tv-bõl nézve nem tûnt túl technikásnak(bár Tisza Z. azt nyilatkozta, hogy nagyon kemény), egyszer egy lépcsõnél kellett leszállni a bringáról, a pálya többi részét bringán ülve lehetett teljesíteni.
Hello!
Ma 15:00-tól az Eurosporton CX VB.
Szintén 15:00-tól az HBO-n A skót kerékpáros
Dani.
Hát, ha felveszed és utána kölcsön adod nagyon megköszönöm, nekünk sajna nincs HBO-nk, viszont érdekelne a film. Megnéztem a CX Vb-t, nem volt nagy szám, már az 5. körben Niels Albert az élre állt, utána 16 másodperccel jött Zdenek Stybar, utána Sven Nys szintén vagy 15 mp-el 3. helyen. A mezõny is messzebb volt, nem volt túl izgalmas. Volt egy nagy esés az egyik lejtõn, meg egy-két perecelés.. A pálya a tv-bõl nézve nem tûnt túl technikásnak(bár Tisza Z. azt nyilatkozta, hogy nagyon kemény), egyszer egy lépcsõnél kellett leszállni a bringáról, a pálya többi részét bringán ülve lehetett teljesíteni.Reggel felvegyem ezt a skótot? (VHS)
HalihóHello!
Ma 15:00-tól az Eurosporton CX VB.
Szintén 15:00-tól az HBO-n A skót kerékpáros
Dani.