Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Ahogy mást sem...

Izom: Megsugom: Lány és szerintem tuti Edinának hívják! ;)

Röfi idén arra gyurok, hogy a régi keródnak csak a seggéd tudd maximum nézni:D

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Krisszt még én sem érem utol.

Ahogy mást sem...

Izom: Megsugom: Lány és szerintem tuti Edinának hívják! ;)

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

Ha már bemutatkozásnál tartunk, én a magam részérõl Dankó Gábor vagyok, 28 éves építõmérnök hallgató és bár nem tudok olyan sebességgel száguldozni mint a pl. KKrisz, de ellenben én vagyok a leglassabb itt és zömében engem kell mindig megvárni :D

Epyc:Lehet hogy lassú vagy, de nálad van a finom kávés csoki:D

Am részemrõl is üdv Megi!
Habár én már csak félig vagyok debreceni.

Ja és követem az új hullámot:Nefraz vagyok, de mindenki csak nefrinek hív, 21éves hivatásos árambanyúló

és biztosítékleverõ, és aljas gonosz módon elhagytam a civis várost hogy szerencsét próbáljak a hegyek környékén, ja és Krisszt még én sem érem utol.Sõt még a szeme is jobb amivel észre vegyek a hajlott nyeregcsövet is:D meg még sok mást.:)

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
helo megi!

ÉN vagyok, emúltam 7 éves, van biciklim is, csak nem használom, mostanában a 2 lábam használom, ha sportról van szó.

ha lány vagy, biztos foglak késõbb molesztálni is.

hirtelen ennyi, most mennem kell, vár a SÖR!

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
Sziasztok!

hívtatok engem is ,de nem hiszem,hogy ebben az idõben bevállalom...elsõre kicsit durva lenne szerintem:)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Röfi vagyok. XXX+2 éves. Én is lassabban megyek mint Kkrisz, de lefelé talán ügyesebb vagyok.;) Ha ingyen szívmasszázs kell, engem kell keresned. :)
Privi ment!
Kkrisz: Rajtam kivülálló okok miatt nem tudok menni 19-én. :( de máris nézhetünk másik idõpontot.

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 posts
szijja megi, üdv itt a fórumon!:) nem kell fosni, örülünk az új arcoknak, a fiúk duplán, ha hölgy az illetõ.:D mivel már két fiú is úriember volt, és magára vállalta, h õ a legpapírabb, nekem ezt már nem is kell beírnom.:) a többit majd személyesen. METÁL!
Ride 'n' roll

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Szia megi, én is üdvözöllek a csapatban, bár én is eléggé új vagyok! :)

Jenes Sándor vagyok (ki gondolta volna a nevembõl :) ), 19 éves elsõ éves orvostanhallgató. Ezzel én vagyok itt az egyik legfiatalabb, legpuhányabb, és még epycnél is lassabb! :) 2 éve bringázok lassan, de azt csak városban. Most van egy rondán kinézõ, de jól mûködõ olcsó keróm, ami már alkalmas lesz lazább tekerésre, úgyhogy én jó potenciális tekerõpartner vagyok. Abból kiindulva hogy futó vagy, az állóképességed bõven az enyém fölött van, de majd próbálkozok :)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Látod montam,hogy nem kell fosni! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
Szia Krisz!

Tök rendes tõletek,hogy így üdvözöltök:)Jó a "csapat":)

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Grétsy László sem írhatta volna szebben!

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Wodynak:

Enté: 500
Röfi: 500+10db. Zewa Papírzsepi (Ez csak csajok használnak.) ezért inkább +Zselé
Soma: 500+Zselé
Tittyman: 500+1db tarcsi belsõ
Krisz: 500
Nitr-O: 500+ a célban eccsör
Lecsa:500 és egy baráti kézrázás a célba éréskor!
Dina: 500 és célba éréskor házi süti ( persze csak ha megvársz míg én is bekullogok! :)

Dina

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Szia megi!

Én vagyok "a" hirhedt Kkrisz. Többet nem is kell mondanom magamról:)

Egy-két pofont ki kell oszatnom a fiuknak, úgy érzem:D

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
Pontosan ez mit takar?:)a trocskolódnira gondoltam....és ha ilyen térdig érõ hó lesz?

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
megi: gyere vasárnap te is trocskolódni kicsit hadházra! ha nagyon hideg lesz, akkor beülünk egy kocsmába és a kilométer órákba bele rángatjuk a kilométereket, lefotózzuk és majd kitesszük ide, hogy mekkorák voltunk :D

Sándor: jó már?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Vasárnap reggel 9-tõl Hadházi lõtér?

Jah és Levi sokat és balesetmenteset az új géppel!

/Fabian Cancellara/

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Halóó megi! Üdv minálunk!

A hétvégi havazás nekem is tetszik!

Wodynak:
Enté: 500
Röfi: 500+10db. Zewa Papírzsepi (Ez csak csajok használnak.) ezért inkább +Zselé
Soma: 500+Zselé
Tittyman: 500+1db tarcsi belsõ
Krisz: 500
Nitr-O: 500+ a célban eccsör
Lecsa:500 és egy baráti kézrázás a célba éréskor!:siema:

Wody:szerintem itt az ideje elkéreszkedned! ;) Elfogadod meghívásunkat valamely TOPmaratonra?

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Nah akkor mutatkozzunk: Csire Sándor vagyok, 20 éves és 30 napos közgazdász hallgató vagyok. És szintén nem tudom megközelíteni KKrisz tempóját. Emellett szeretem a kolbászt és a bodzaszörpöt, kedvenc söröm a Stella Artois és irodalom érettségin Varró Dánielt húztam.

/Fabian Cancellara/

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
epyc: Bocsi,elfelejtettem bemutatkozni,engem Pásti Edinának hívnak,és 24 leszek nemsokára...:)ja,és mint már említettem júniusban ha minden igaz tesi-biosz tanár leszek...

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
megi: Mackófelsõ az :) Bár nem tesitanárként dolgozik :) Itt senkitõl nem kell félni, mert bár vita az van mindig valamin, de kb. addig is tart :) Kivétel a Puzsi-akta, ugye Röfi? :D

Ha már bemutatkozásnál tartunk, én a magam részérõl Dankó Gábor vagyok, 28 éves építõmérnök hallgató és bár nem tudok olyan sebességgel száguldozni mint a pl. KKrisz, de ellenben én vagyok a leglassabb itt és zömében engem kell mindig megvárni :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"