Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Pumpi: teljesen átérzem a problémádat :) Gondolom nálatok is minden rajz tegnapra kellett volna, meg gondolom diplomamunka, álomvizsga, meg ami kell az uccsó évre :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts
Kulima László vagyok (nem röhögni a nevemen,ez jutott ... :D )
Félig Szlovák vagyok. (ezt nem rég közölték velem szüleim,de sikerrel túl vagyok a problémán) :D
Tótkomlósról jöttem ,ami legrövidebb úton is 180km-re Debrecentõl.
23 éves végzõs Építészmérnök hallgató.Suli mellett már régóta dolgozok egy építész irodában és amerikai terveket dolgozunk fel 3D-ben,amiben megkeressük az építés közben fellépõ hibákat...(ezzel is sok pénzt megspórolva kedves külföldi "barátainknak")
Már múlt péntek óra faszán becsípõdött a hátam és ezzel szenvedek (meg persze a nyelvtanulással folyamatosan,mert kell a diplomához)
Remélem hamar túl leszek ezeken a dolgokon és komolyan el tudok kezdeni edzeni.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
No, hát felriadtunk. Én már korábban, Zsuzsi most. Szóval a mai tekerés kuka. De holnap délelõtt mehetünk. Ha van rá igény, persze. Vagy még ma? Olyan bizonytalan vagyok. Vagy mégse?

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

Kolléga! :) Én szintén építõmérnöki irodában tolom a Civil 3D-t immáron 6. éve :)

Akkor te közlekedés tervezõ(utász:D ) vagy ha jól tévedek, azt hiszem õk használnak Civil 3D-t. Én igazából építészeti vonalon "nyomulok" fõleg, építõ csak bónuszgrátisz :)

tittyman: azt kihagytad: és minden százezerkéccázba kerül :D

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Boldogh Tibor vagyok idén már 34.......
Bicikliket szerelek immáron 8 éve..
Nõs vagyok...
105kg...
Hébe hóba sztárkodok a dobjaim mögött... (eztet nagyon szeretem. :D )
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

;828510']
Nagy Viktor vagyok, 28 éves, építész- és építõmérnökként ténykedek egy tervezõirodában.

Kolléga! :) Én szintén építõmérnöki irodában tolom a Civil 3D-t immáron 6. éve :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Este 6-tól alleycat.

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Egyébként üdv mindenkinek a fórumon!

Idén szerintem gyakrabban megfordulok majd itt. Ha jobb idõ lesz szívesen mennék majd el túrázgatni a fórumozókkal.

Önéletrajzom még nem készítettem el :D, de tömören a bemutatkozásom( aki még nem ismer, szerintem jópáran vannak):

Nagy Viktor vagyok, 28 éves, építész- és építõmérnökként ténykedek egy tervezõirodában.

Komolyabban a MTB-al 1995-96 tájékán kezdtem el foglalkozni, akkor építettem össze elsõ "komolyabb" bicajom. Az eltelt évek során volt hogy kevésbé voltam aktív tekerésügyileg, de most újra kedvet kaptam a bringázáshoz.

Múlt hétvégén sikerült is kb 80km-t beletenni a bringába fõleg terepen.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

Nekem is jelenleg egy Dual Core-os, kisebb házi erõmû csodám van, amit még év elején szereztem be egyrészt a meló, másrészt a gépváltás, harmadrészt pedig az olcsósága miatt :) Ezt a Win7-et megnézném. Érdemes leszedni, vagy még nagyon béta?

Szerintem nagyon jól sikerült, kb január elején tettem fel a bétát próbából második rendszernek. Megéri kipróbálni, de én egyelõre maradok az XP-nél :)
Kevésbé gépigényes mint a vista ( amit kb 1 hétig használtam, de elegem lett belõle) és stabilabbnak is tûnik.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Ezt a Win7-et megnézném. Érdemes leszedni, vagy még nagyon béta?

Igazából a Win7 az nem más mint az eredetileg elképzelt Vista, így lett a Vista a Win7 bétája, tehát Win7 béta alatt nem a klasszikusként értelmezett bétát kell érteni hanem dúrván fogalmazva egy kiadás elõtti Vista SP3-at. Én egy teljes hónapig teszteltem, kaptam hozzá kódot is MS-tõl. Nagyon szépen fut, sokkal jobb a VistaSP1-nél, minden drájvert telepített alapból a gépemhez. Viszont nem szeretem ha valami nem az ékes anyanyelvemen szól hozzám, még akkor se ha megértem idegenül is, ezért inkább XPSP3.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Röfi énnnekem milyen szerepet szántál a film alapján? Láncfûrész az van,gyakorlatom is megvan hozzá! :D
Havazni én legfeljebb a jó meleg mozdonyból fogok mindkét nap,remélem ti meg szétfagytok!! ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Nekem is jelenleg egy Dual Core-os, kisebb házi erõmû csodám van, amit még év elején szereztem be egyrészt a meló, másrészt a gépváltás, harmadrészt pedig az olcsósága miatt :) Ezt a Win7-et megnézném. Érdemes leszedni, vagy még nagyon béta?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Coldi: ZX Spectrum? Ne tégy a sírba, az infos "karrieremet" Enterprise 128-on kezdtem,

Nekem Spectrumra már nem tellett mikor megvettem a ZX81-et, csak álmodoztam róla a gépem 1KB-os memóriája mellett, szemben a Spec 48K-jával.
Megváltás volt a C-64, de akkor már Amiga kellett volna :-) Bezárhatatlan ördögi kör ez, jelenleg egy T7250-nél tartok ez most megint tartósnak tûnik a Win7 béta tesztje alapján, szerencsére a Vista után most egy kicsit visszafejlõdünk a gépigényt illetõen.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Mikor tekerünk már közösen egyet Coldi?

Én inkább nem tandemmel mennék :-)
De azt továbbra is tartom, hogyha erõsen lejt a pálya akkor én csak kolonc vagyok. Nyáron tekertünk MZ-vel a Zemplénben, na az olyannak a látványától is szédülök amit Õ csinál, szó szerint leesik a hegyrõl, de ezt Ti is tudjátok jól.
Egyébként Röfi, ha Ti voltatok a nyár elején Hejcén barlangászni, akkor veletek találkoztunk Ö. Csaba barátommal a Zemplénben, de ezt csak az itteni képek alapján feltételezem.

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Köszi a tegnapi/mai partyt!:tank:
Ynga örülök, hogy részese lehettem elsõ hóangyalodnak! :) Szép lett!

Akkor a mai tekeréssel kapcsolatosakat majd írjátok ide, hogy igazodhassak.

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Titty: negyed olyan teljesítõképességû és tized olyan memóriájú vasakon játszottunk, programoztunk, mint ami most a telefonomban van. Durva módon elszaladt a technika. De ez látszik a rendesen megírt operációs rendszereken is. Pl. a Linux sokkal brutálisabban teljesít olyan vason, amin a Windows Vista el sem indul. Nagyon kötik a fejlesztõket (leginkább az M$), hogy újabbnál újabb hardware erõforrásokat vonjanak be (optimalizálatlan forráskódok, stb.), így a felhasználó kénytelen megvenni nem kevés pénzért az új hardware-t, hogy a legújabb játék fusson rajta. Régebben még kbyte-ban számoltuk a memóriát, ma már a giga a menõ :) De a helyzet az, hogy az új generációs konzolok létrejöttével már a PC-s játékipar is egyre inkább ki fog halni. Az emberek újra csak melóra és netezésre fogják használni a PC-ket, míg játékra ott lesznek/vannak a konzolok.

Node, ez egy bringás fórum :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Edi; Soma: Ezt ígértem nektek. http://www.zapiks.co...n-vs-chain.html

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Epic azt tudtad, hogy az ericson T10 telefonban ugyan az a csip volt mint a zxspectrumban?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

lunática

lunática

törzsvendég

• fórumtag
  • 517 posts
[quote name='nagybub']Halihó

Röfi szokta ilyenkor írni,hogy kellene egy önéletrajz+ egy egészalakos fénykép :D ,de megelõzöm.

ha jól emlékszem, nekem izomhod írta annak idején :)

Dani, te szervezõ leszel az eliketen vagy tekersz?

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 posts
Embörök! Holnap Eliket! http://alleycat.hu/b...ballon-alleycat