Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Na a sztori:
Röfi Danival sprintelt egy nagyot,majd mögüle "kirobbantott" és belépett a sebességmámorosok táborába boldogan... :D
http://szaguldas.deb...k.fotoalbum.hu/

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Röfi, március 1. van , nem április1.;)

Aldiban vettem én is egy mezt és egy nadrágot.

Azt néztem én is,nem volt nagyon nylonos a mez anyaga??

Dina

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Én is vettem:) + egy kesztyût is, de nem bringázáshoz.

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Nincs valakinek egy kölcsön váza a részemre?
Nagyon megköszönném.

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Simán megdöntöttem a "rekordodat".

Röfi, március 1. van , nem április1.;)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Dina: Tudom, csak mire te már beálltál a fiúkhoz, a mi csapat kapink akkorra szerveztette meg velem a lánycsapatot és úgy sajnálom!!![/quote]

Semmi gond,én így is remekül éreztem magam! :)

Dina

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Coldi: Minden évben szeptember közepén van egy 24 órás verseny, Csillebércen. Elég nagy élmény, komoly felhajtás, rengeteg csapat, jó hangulat. Ezért van az, hogy sokat emlegetjük.

Megi:Mi kedd-csüt-vas. járunk spinningre, én néha lógok, de Juci mindig ott van fél8-tól. + nekem a szerda délelõtt szabad lesz, úh menni fogok országútizni, kivéve ezen a 7en, mert azt mondja az eumet, hogy esni fog.

Dina: Tudom, csak mire te már beálltál a fiúkhoz, a mi csapat kapink akkorra szerveztette meg velem a lánycsapatot és úgy sajnálom!!!
:muah1:

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Én tavaly feldobtam a témát,hogy lánycsapat,de nem volt jelentkezõ senki,ezért pártoltam a srácokhoz.De rengeteg idõ van még addig,ki tudja mi lesz!!!!Nekem a tavalyi csapat tökéletes,de már vannak ilyen kóbor duó ötletek..... Messze van még,ráérünk! Az egyetlen biztos dolog a bográcsban fõzés és lélekmelegítõ házi rettenetes! :)

Dina

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 hozzászólás

Voltunk ma az Aldiban, nagyon jó a bringás cucc felhozatal: rövid-cuppanós, nem cuppanós, bélelt alsónemû, szélmellény, esõdzseki, szemüveg, pólók. Minden óccsó!!! Még a választék is fasza.

Megi: Részemrõl már most is jöhetsz. A 24 órással kapcsolatban meg Jucival már szövögetünk mindenféle terveket. Nyár vége felé majd meglátjuk ki hogy áll erõvel, kedvvel, ki kivel van meg ilyesmi. Ha tavaly lett volna egy Dinánk (de lecsúsztunk róla) még lehet a 2. helyet is megcsíphettük volna. Úgyhogy idén nagyon kedves leszek végig Dinával, magamhoz édesgetem és megpróbálom átcsábítani a nõi csapatba.:aniolek_n

Szia Zs...:)
Na és vettél valamit?Én is gondolkoztam,hogy benézek az aldiba,itt van úgyis a közelben.Ja,egy hét múlva meg a Lidl-ben lesznek jó kis akciók.

Már beszéltem Dinával is,úgyhogy majd nyárig még úgyis megismerjük egymást...stb...aztán majd meglátjuk,hogy beférek-e a csapatba:)
Ja még annyi,hogy péntek-szombaton spinningre jössztök?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Mi ez a 24hás megmozdulás? Komolyan kérdezem, mert már olvastam itt róla de még mindig nem tudom.

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 hozzászólás
Voltunk ma az Aldiban, nagyon jó a bringás cucc felhozatal: rövid-cuppanós, nem cuppanós, bélelt alsónemû, szélmellény, esõdzseki, szemüveg, pólók. Minden óccsó!!! Még a választék is fasza.

Megi: Részemrõl már most is jöhetsz. A 24 órással kapcsolatban meg Jucival már szövögetünk mindenféle terveket. Nyár vége felé majd meglátjuk ki hogy áll erõvel, kedvvel, ki kivel van meg ilyesmi. Ha tavaly lett volna egy Dinánk (de lecsúsztunk róla) még lehet a 2. helyet is megcsíphettük volna. Úgyhogy idén nagyon kedves leszek végig Dinával, magamhoz édesgetem és megpróbálom átcsábítani a nõi csapatba.:aniolek_n
:muah1:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

hajrá fiuk!

:wtf: How are you?

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 hozzászólás

Tekertünk mais egy jót, Danival nyomtunk egy sprintet, és amikor éreztem, hogy lassul próbáltam leelõzni. Meg is lett az eredménye. (Képet majd Soma lesz szíves feltenni)

Akkor volt hátcsapkodás gondolom ... (:

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Nincs valakinek valami ismerõse, akinek van köze autótuning céghez, akik hegesztenek meg illesztenek karbont?

A monti
A városi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Simán megdöntöttem a "rekordodat".

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás

Tekertünk mais egy jót, Danival nyomtunk egy sprintet, és amikor éreztem, hogy lassul próbáltam leelõzni. Meg is lett az eredménye. (Képet majd Soma lesz szíves feltenni)

Elestél? Szétszakitottad a láncot? Megdöntötted a rekordomat?:scared:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás

9:30-ra jön ide Soma
http://www.lidl.hu/h....20090308.index
Ennyiért... http://www.lidl.hu/h...r_javitokeszlet

A defektszalag meg az óra sem lehet rossz.

A monti
A városi

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
9:30-ra jön ide Soma
http://www.lidl.hu/h....20090308.index
Ennyiért... http://www.lidl.hu/h...r_javitokeszlet

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Holnap valaki tekerés? Jön Gréta Gardrób is!

Mikor, merre?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]