Kkrisz: április 14 Tibor nap, Április 15 Niki és Tittyman a Loviban! Készülj!
Voltunk ma az Aldiban, nagyon jó a bringás cucc felhozatal: rövid-cuppanós, nem cuppanós, bélelt alsónemû, szélmellény, esõdzseki, szemüveg, pólók. Minden óccsó!!! Még a választék is fasza.
Megi: Részemrõl már most is jöhetsz. A 24 órással kapcsolatban meg Jucival már szövögetünk mindenféle terveket. Nyár vége felé majd meglátjuk ki hogy áll erõvel, kedvvel, ki kivel van meg ilyesmi. Ha tavaly lett volna egy Dinánk (de lecsúsztunk róla) még lehet a 2. helyet is megcsíphettük volna. Úgyhogy idén nagyon kedves leszek végig Dinával, magamhoz édesgetem és megpróbálom átcsábítani a nõi csapatba.:aniolek_n
Halihó.... akkor már csak gyenge lehetek??
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Kulluz: Csak vicc volt, de ezek szerint csak te gondolkoztál el rajta.
Zsu: Edi, Soma, Kkrisz nevezi magát csajoknak, azért írtam. Tudom, hgy te (ti) azért hegyekbe is jártok.
Nincs valakinek egy kölcsön váza a részemre?
Nagyon megköszönném.
Izomtéridõninja-geológus!
Halihó
Na a sztori:
Röfi Danival sprintelt egy nagyot,majd mögüle "kirobbantott" és belépett a sebességmámorosok táborába boldogan...
http://szaguldas.deb...k.fotoalbum.hu/
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Azt néztem én is,nem volt nagyon nylonos a mez anyaga??