Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2009. March 05. - 12:37

Szia Lámpás!
Zsuzsi vagyok és pénteken menni akarok táncolni. Gyere te is!:bananadan
(most mondja Zsoci, hogy elvisz minket a Sikkbe)
Posted 2009. March 05. - 11:58

Szia Lámpás!
Soma vagyok és elintéztem neked is,hogy jöhetsz a Máltai játszótérre egy kis pingpongcsatára!

Ez mindenkinek szól akkor:kigyulladt a zöld lámpa,lehet jönni akkor pénteken,ütõt meg ha gondoljátok egy kis aprót hozzatok,megköszönik. :uklon:
Mozirajongóknak:március 19-én csütörtökön 20.00 Apolló mozi:Frankofón filméjszaka.
Belépõjegy egész éjszakára:690 huf!
Posted 2009. March 05. - 11:55

Most már magyarázhatod a bizonyítványodat, te hitvány lélek
Epyc bazz lehidalok, ha azt mondod, te is írsz a a lángoló gitárok blogba! Mert ha igen, akkor: stílusosan németül, hogy adjak a sz*rnak egy pofont:-D
Posted 2009. March 05. - 11:51

Egyszer vagyok jópofa, akkor is leugatsz, de mit várhat az ember egy közlekedési rendõr arcú sráctól?! :lol1::lol1::lol1::kissmyassEgyébként se én mondom azt, hanem a Burzsoá Nyugdíjasok és nem is most mondtak, hanem amikor én még kis punk/srác voltam ... azóta nagy lettem és nõ (a hajam, de küzdök ellene)!
Most már magyarázhatod a bizonyítványodat, te hitvány lélek

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. March 05. - 11:47

korcs: ez igazán szép volt... leülhetsz, 1-es.
Egyszer vagyok jópofa, akkor is leugatsz, de mit várhat az ember egy közlekedési rendõr arcú sráctól?! :lol1::lol1::lol1::kissmyassEgyébként se én mondom azt, hanem a Burzsoá Nyugdíjasok és nem is most mondtak, hanem amikor én még kis punk/srác voltam ... azóta nagy lettem és nõ (a hajam, de küzdök ellene)!
Posted 2009. March 05. - 11:38

(Nekem megvan a telefonszáma sörér mindent!!!

Boldogh Tibor vagyok én. Mindenkitõl kevesebbet kerózok, nem is bírom úgy a piát sem, (én Soproni és mogyoró fan vagyok

Hát a vége kétértelmûre sikerült,
de nem szeretnéd te sem ha állandóan csinálni kellene a keródat!

Várunk a Campus partyn Kkrisszel 04.15-én ott is lehet vidámkodni!
A ping-pong a Thomass Mann utcai dombnál a játszin van fedett és kultúrált körülmények között. Érdemes eljönni!!
Üdv itt.

Posted 2009. March 05. - 11:21

A lakcímkártyám szerint a tartózkodási hely és az állandó lakcím is Debrecenben van, de ha zavarok egy szavatokba kerül...
Nefri, ne hisztizzél. Tegnap emelkedett volt a hangulat és vicceltem.
Szia Lámpás, Kkrisz vagyok a leggyorsabb;)
Posted 2009. March 05. - 11:18

korcs: ez igazán szép volt... leülhetsz, 1-es.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. March 05. - 11:04

Lakcímkártyailag viszont nem vagyok Debreceni. Akkor ez most kizáró ok?
Hát nem akarok általánosítani, de azért: http://www.zeneszove...ics.php?lc=5960
Na jó mindenhol élnek jó emberek.... (tényleg?)
Posted 2009. March 05. - 10:53

Epychez hasonlóan én is Gábor vagyok, ha lehet csak Borsodit és pálinkát iszom, de azt Korcshoz hasonlóan elég szép mennyiségben....

Más:
Ma 4-tõl egy Méliusz térrõl induló könnyed sarazás? Debrecen-Pallag-Józsa-Bicajút vissza
Posted 2009. March 05. - 10:38

Posted 2009. March 05. - 10:27

A bringa egy Kellys Oxigén lesz "gyerekméretben", és a Bohócorrúéknál rendeltem.
Az Ors után van egy I-betû is:)
Bocs a tudatlanságomért, nem vágom ezt a fórum-szlenget, hová mentek pénteken? (a pinyó az mit takar?)
Lakcímkártyailag viszont nem vagyok Debreceni. Akkor ez most kizáró ok?

Posted 2009. March 05. - 10:02

Posted 2009. March 05. - 09:51

A lakcímkártyám szerint a tartózkodási hely és az állandó lakcím is Debrecenben van, de ha zavarok egy szavatokba kerül...
Nefri nehogy szívedre vedd már! Semmi komolyság nem volt abban amit írtam.
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2009. March 05. - 09:42

Nekem is rengetegszer van ilyen, amikor kimegyünk utat szintezni villogós mellényben. Szidták már az anyámat rengetegszer, de akartak már megvesztegetni is
epyc: Mert neked nincs olyan értelmes fejed, így simán beillesz közlekedésinek:-D
lámpáááááás: egy korcs vagyok, alkoholista (háttérbõl taps), de csak azért mert józanul félnék a bringán a zúzósabb lejtõkön. Én nem válogatok, mindent megiszok, még ynga csipporóját is...
Ajánljon már valaki valami nem kõdrága láncspray-t, ami tényleg jó (nem csak rá van írva, hogy portaszító, bár ezt sose értettem, hogy lehet egy kenõanyag portaszító) és nem kell naponta fújkálni mint a <reklám> 2-t...
lehetõleg addig ajánljatok, amíg van pénzem rá.
Posted 2009. March 05. - 09:19

Esetleges jó hír a holnapiakhoz, elutazásom napolva egy héttel.

Posted 2009. March 05. - 08:48

Füredi Tibor vagyok, 38 éves, teszkó-áru-mozgató-menedzser, jelenleg 3 gyermekem van, négy éve dolgozok az áruházban, nagyon elégedettek velem a fõnökeim, vörksopokon jól szerepelek, nagy perspektívát látok a munkahelyemen, fejlõdési és elõrelépési lehetõséget, '87-ben érettségiztem 3,4-es átlaggal, és a legkisebb is számít, teszkó

Tudom, más tollával ékeskedni nem szabad, de ezennel bocsánatot is kérek Kulluztól!
Ors, viccet félretéve, pénteken megismerhetsz, ha jössz pinyózni.

Kkrisz: Ne báncsátok már szegény nefrit, van elég baja így is. (Nem tudja mi legyen a következõ bringája) XD Majdnem haláli éjszakám volt, ezért a mai tekerésen hulla leszek. De ha jön N.T. is akkor összekapom magam.
Az apróban láttátok azt a 95-ös Trek 9800 Carbon vázat? Kész lettem tõle azonnal.
Posted 2009. March 05. - 07:17

Nitro részeg, nem tudja mit beszél. Megi is kezd leépülni:)
Nefri: ne vedd a szivedre. Dehát Pestre költöztél:D
Posted 2009. March 05. - 07:10

Posted 2009. March 05. - 03:26