Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Márciusban is kéne nyomni legalább egy közös tekerést a Bükkben. Kinek melyik nap lenne jó?
Izom: Betennéd ismét azt az naptár programot amivel lehet ezeket jól tervezni?

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Rum helyett Jäger. Amúgy stimmel. :)

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás

A segítõk mászkáltak a sorok közt és hozták amit kértél.

Ez téged ismerve, babgulyás és körömpörkölt, sörrel és 2 deci rum, meg egy szelet csokitorta :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Röfi: Mert jó idõk jönnek?? Jöhetsz az enyémre,ha akarsz,ezen nem múlik!

Dina

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
Jó volt, hatalmas nagy élmény volt bent tekerni. A barlangból adódóan a hangosítás nem volt a legjobb (és természetesen azért, mert nem KKrisz volt a hangmérnök), de a zenét lehetett hallani, inkább az oktatót nem.
Maguk az órák jók voltak, kivéve az utolsó 2-t. A végére rakták ezt a Budapest TV-s relaxáló zenét, alatta pedig Gyurcsók úr világigazságaira emlékeztetõ prédikációt adtak elõ az oktatók. Kész szekta hangulata lett nagy hirtelen. "Érezd amint a lábad egyre mélyebbre süpped a tengerpart homokjában..."
Itt én le is szálltam és inkább lenyújtottam. Amúgy a 4000 forintos nevezésért innivalót kaptunk(vizet, poweradet, ice teát), csokit, mûzlit és banánt is osztogattak. A segítõk mászkáltak a sorok közt és hozták amit kértél.

/Fabian Cancellara/

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
korcs: jahogyja! :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Korcs: Nekem van még egy kis mezõgazdasági lánc spray-m. Ezzel elég évente! egyszer befújni, olyan mint a méz, az életbe le nem jön róla (a kosz sem). A városin ezt használom...
Edi: Lejárt a bérletem, de újat nem igazán akarok venni, mert jó idõben úgysem járnék.
Nitr-O: Milyen volt az aggteleki bicózás?
Titty: Nem jött SMS.

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás

Tittyman vagy Titty a helyes megszólítás. Köszi! :)

Oké, oké. Bocsánat (de csak mert rajtad múlik a bicó:))

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Lámpás: Tittyman vagy Titty a helyes megszólítás. Köszi! :)

Halihó

Pedig elég bohóc tudsz lenni ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

korcs: motorex. nem kibírhatatlanul drága egy flakonnal (ezeöccá' kb.) és nekem már egy éve megvan úgy, hogy minden megmozdulás után mosom, felkenem a bringát kompletten, szal használva van rendesen. ne menj el egy hétvégin a bohémba és ott van az olaj ára :D

amúgy nem privit írtam, hanem a fokkra, te béndzsa :)

Nem engem priviztél hanem lámpást:-DDD Láma!
"egyébként epyc már megelõzött, priviben már megírta a címet olyan 10 körül"

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Korcs: Bandázs mellett van oly spray-nk is amit szeretnél 1590ért.
Lámpás: Tittyman vagy Titty a helyes megszólítás. Köszi! :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.317 hozzászólás
korcs: motorex. nem kibírhatatlanul drága egy flakonnal (ezeöccá' kb.) és nekem már egy éve megvan úgy, hogy minden megmozdulás után mosom, felkenem a bringát kompletten, szal használva van rendesen. ne menj el egy hétvégin a bohémba és ott van az olaj ára :D

amúgy nem privit írtam, hanem a fokkra, te béndzsa :)

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Láncra én nem szeretem a mûszerolajat,nagyon híg,elsõ esõs,latyakos idõ elmossa.
Ami éppen kimarad az autóból,innen onnan,kicsit sûrûbb és nem is olyan drága a literje mint a Rohloffnak.

Krisz mentetek tekerni? :D

Nitró téged láttalak ázni a Segner téren,de nem sikerült a kocsival lecsapni.. ;)

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.122 hozzászólás
WD40-et nehogy fújj a láncra! Occsón jót... mûszerolajjal próbálkozz, nekem a városin jól szuperál, bár ha igazán tartós kell, az a Rohloff.

Nagy II. Zoli üzeni, hogy vasárnap ha nem esik, román kör lesz. csatlakozhattok 9-kor a Vezér utcánál, 9:15-kor a dohánygyárnál. Személyit ne hagyjátok otthon!

/Fabian Cancellara/

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.246 hozzászólás

Korcs: azt nem mondtam h pesti vagyok, felõlem nyugodtan szidhatod õket. Kicsit odébb, Esztergom (de születésileg még onnan is messzebb)

Nem is feltételeztem, ha már a Debrecen topic-ba írsz.
Epyc a kis huncut rögtön megprivizett... :love1: titkos szerelem soha nem ér véget:lol1:
Mester14: jaja azt jelenti... jó lenne az is, ha nem kéne szinte napi szinten fújkálni... hát igen a teflon átka:-D

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Üdv mégegyszer mindenkinek!

Helyileg megvan a játszi, ott szoktunk keresztülfutni néha. (egyébként epyc már megelõzött, priviben már megírta a címet olyan 10 körül) Bizti megtalálom. ha nem majd sikítok.
Ja, kb. 10 évesen volt a kezemben utoljára pingpong ütõ.

Ha valakinek kell a számom tõlem kérje, nem kell érte egy sört fizetni a Bohócnak :)

Zs: Táncikálni is mehetünk felõlem.
Korcs: azt nem mondtam h pesti vagyok, felõlem nyugodtan szidhatod õket. Kicsit odébb, Esztergom (de születésileg még onnan is messzebb)

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Üdv a fórumon minden új tagnak!

Én nem mutatkozom be,velem élõben lehet találkozni ma a 18.30-as spinningen,akit érdekel!!!

Dina

Mester14

Mester14

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.353 hozzászólás

Ajánljon már valaki valami nem kõdrága láncspray-t, ami tényleg jó (nem csak rá van írva, hogy portaszító, bár ezt sose értettem, hogy lehet egy kenõanyag portaszító) és nem kell naponta fújkálni mint a <reklám> 2-t...
lehetõleg addig ajánljatok, amíg van pénzem rá.

Korcs: Szerintem a TF-2 jó. Nagy zöld flakonban árulják. én 900Ft-ért vettem. Remélem ez nem számít kõdrágának ;)
Most figyelem a <reklám>2 a 'tf2' t jelenti? Akkor mondjuk wd40? ;) Ezen kívül van valami még de a nevét nem tudom. A targoncákhoz használják errefelé.

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Hali Orsi. Üdv a fórumon.
Epyc: Sziporkázol mámma. A labambáson és az tanárbácsison is igen jót derültem. Vizuális típus vagyok.
Jó kis tömeg lesz. Kíváncsi leszek egy forgóra ennyi emberrel. Lehet, hogy gyúrhatnók giniszre.:hehe:

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Szia Soma!

Pingpongozni lehet hogy én is benézek, úgy is rég dumáltunk..
Üdv az új fórumozóknak!