Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts
Változott az avatar alatti szöveg, "tartózkodási hely"-bõl lakhely lett.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
E! ;)

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Fiúk,figyeljetek oda,mert a lányok lassan többen vannak,mint mi :)

Érlelõdik nyárra a vízespóló verseny! :-)

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
Szia Orsi!

Én én vagyok, lusta vagyok most írni,mindent elhihetsz a többieknek,amit rolam irnak,mert az ugy is van:)

Fiúk,figyeljetek oda,mert a lányok lassan többen vannak,mint mi :)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Kösz Dani az infót. Holnap benézek.

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Coldi: engem elijeszteni? Nem vagyok én olyan félõs, falusi gyerek volnék eredetileg.

Csak poén-kriminalisztikailag gondoltam :-)

lámpás

lámpás

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Megi hozok neked ütõt, találtam 2õt, az egyiket neked adom. Mi újak tartsunk már össze:) A futkosást meg megbeszéljük ott. sztem biztos nem ismerjük egymást, én csak 10 hónapja lakom az országnak ebben a részében, futni meg úgy tavaly nyár óta.

Coldi: engem elijeszteni? Nem vagyok én olyan félõs, falusi gyerek volnék eredetileg. Ha jó pálinkát akartok, majd legközelebb hozok (na nem holnap). Ahhoz elõbb haza kell látogatni nagyszülõkhöz szomszédországba.

Nitr-O

Nitr-O

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,122 posts
Valóban elírtam. a Románkör szombaton lesz, köszi a kiigazítást!
És a Jägert természetesen csak a benne lévõ gyógynyövények jótékony hatása miatt fogyasztom, a sört pedig a magas S-vitamin tartalma teszi egy kiegyensúlyozott étrend kihagyhatatlan elemévé.

Szóval Kriszt ez fogta vissza, hogy ne érje el a fénysebességet...

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Krisz, a Chilibe meghozta "buzi"Dávid a javított(kicserélt )csapágyas váltógörgõd!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
www.doodle.ch volt az enyem

Mobilon nem latom a kulonbseget,de hatha jol jon meg.

Marc16tol nagyjabol jo,hetkoznap is akar nekem.

Udv

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Olvasom hogy holnap lesz pinyó, de valszeg nem tudok most menni, az asszony nem enged :) Még holnap majd teszek egy kísérletet arra hogy meggyõzzem, de ha nem sikerül akkor majd legközelebb.

Lámpás: Szia! :)

Jenes Sándor vagyok, 1. éves orvostanhallgató. Több más emberrel karöltve én is versenyzek a legpuhányabb címéért, talán nyáron tudok majd ezen változtatni :)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Ha még beférek,akkor pénteken én is elnézek hozzátok a máltaiba,de mit vigyek még magammal?

Még vagy 4 dögös barátnõdet :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 posts

Szia Lámpás!

ha lehet csak Borsodit és pálinkát iszom, de azt Korcshoz hasonlóan elég szép mennyiségben.... :(

Teljesen elijesztitek egyetlen Lámpásunkat! Nyugi Orsi, itt csak olyan alkoholisták vannak akik azért szeretik az alkoholt mert a belsõ égésû robbanómotorok elvén üzemelnek. Nekem jó az alma is......kifõzve, 52 fokosan :-)

Lakcímkártyailag én sem vagyok debreceni, de legalább már nem kivételként erõsítem a topik-szabályt :-)

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Nagy II. Zoli üzeni, hogy vasárnap ha nem esik, román kör lesz. csatlakozhattok 9-kor a Vezér utcánál, 9:15-kor a dohánygyárnál. Személyit ne hagyjátok otthon![/quote]

SZOMBATON!!!! NEM VASÁRNAP!!!
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,950 posts
Tomtomtom miért nincs féked ?
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts

Nekem nem jó a 20-22. és a 29. a többi napot pedig még nem tudom.

Azt nem lehet elfelejteni! 29-én a Bringaexpó lesz.
Ha minden igaz idén nagyon beidul Debrecenben az amúgy sem lapos virsligumis élet is ;) Edi: Lehet majd pasizni! ;)

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
És ha van saját ütõt. Nincs túl nagy felhozatal. Lehet, hogy holnap lenézek a Hervisbe és ha van valami gagyi veszek belõle, hogy ne Zolitól (MZ/X) kelljen kunyerálnom. Lesz itt még pinyó a jövõben is.
Röfi: Nekem bármikor jó ha ráérek.:-)
20-22-én nem Merkapt hétvége? Elfelejtetted? Megmondlak elnökünknek, leszkapsz!

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts
piát, meg sok sok gyilkos macit... az kell az ovisoknak, meg vérnyuszit

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
Na halihó mindenkinek!
Épp 2 fejfájás között vagyok,úgyhogy jól sikerült tegnap a buli:)

Krisz:még egyszer köszi mindent,ja még ha megoldható lenne akkor azt a zenét amit az elején beszéltünk azt kérdezd már meg,és majd adok Cd-t vagy ami kell...:)

Orsi:Üdv itt a fórumon,én is új vagyok még,és tök véletlenül én is futok(futottam) ,úgyhogy lehet még ismerjük is egymást.:)
Egyébként Pásti Edinának hívnak,és nem is mesélnék magamról...majd kérdezz bátran:)vagy ha más nem pénteken talizok veled is.

Ha még beférek,akkor pénteken én is elnézek hozzátok a máltaiba,de mit vigyek még magammal?

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
http://www.doodle.co...z7qky3np7xa55py
Az Izomé másként mûködött, de ez sem rossz. Nekem nem jó a 20-22. és a 29. a többi napot pedig még nem tudom.