Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Started by
Lord_Leslie
, 2006. January 10. 23:27
Posted 2009. March 05. - 21:37

Posted 2009. March 05. - 20:57

Posted 2009. March 05. - 20:46

Fiúk,figyeljetek oda,mert a lányok lassan többen vannak,mint mi
Érlelõdik nyárra a vízespóló verseny! :-)
Posted 2009. March 05. - 20:30

Szia Orsi!
Én én vagyok, lusta vagyok most írni,mindent elhihetsz a többieknek,amit rolam irnak,mert az ugy is van:)
Én én vagyok, lusta vagyok most írni,mindent elhihetsz a többieknek,amit rolam irnak,mert az ugy is van:)

Posted 2009. March 05. - 20:24

Posted 2009. March 05. - 19:45

Coldi: engem elijeszteni? Nem vagyok én olyan félõs, falusi gyerek volnék eredetileg.
Csak poén-kriminalisztikailag gondoltam :-)
Posted 2009. March 05. - 19:42

Megi hozok neked ütõt, találtam 2õt, az egyiket neked adom. Mi újak tartsunk már össze:) A futkosást meg megbeszéljük ott. sztem biztos nem ismerjük egymást, én csak 10 hónapja lakom az országnak ebben a részében, futni meg úgy tavaly nyár óta.
Coldi: engem elijeszteni? Nem vagyok én olyan félõs, falusi gyerek volnék eredetileg. Ha jó pálinkát akartok, majd legközelebb hozok (na nem holnap). Ahhoz elõbb haza kell látogatni nagyszülõkhöz szomszédországba.
Coldi: engem elijeszteni? Nem vagyok én olyan félõs, falusi gyerek volnék eredetileg. Ha jó pálinkát akartok, majd legközelebb hozok (na nem holnap). Ahhoz elõbb haza kell látogatni nagyszülõkhöz szomszédországba.
Posted 2009. March 05. - 19:05

Valóban elírtam. a Románkör szombaton lesz, köszi a kiigazítást!
És a Jägert természetesen csak a benne lévõ gyógynyövények jótékony hatása miatt fogyasztom, a sört pedig a magas S-vitamin tartalma teszi egy kiegyensúlyozott étrend kihagyhatatlan elemévé.
Szóval Kriszt ez fogta vissza, hogy ne érje el a fénysebességet...
És a Jägert természetesen csak a benne lévõ gyógynyövények jótékony hatása miatt fogyasztom, a sört pedig a magas S-vitamin tartalma teszi egy kiegyensúlyozott étrend kihagyhatatlan elemévé.
Szóval Kriszt ez fogta vissza, hogy ne érje el a fénysebességet...
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2009. March 05. - 19:03

Posted 2009. March 05. - 18:21

www.doodle.ch volt az enyem
Mobilon nem latom a kulonbseget,de hatha jol jon meg.
Marc16tol nagyjabol jo,hetkoznap is akar nekem.
Udv
Mobilon nem latom a kulonbseget,de hatha jol jon meg.
Marc16tol nagyjabol jo,hetkoznap is akar nekem.
Udv
Posted 2009. March 05. - 18:09

Olvasom hogy holnap lesz pinyó, de valszeg nem tudok most menni, az asszony nem enged
Még holnap majd teszek egy kísérletet arra hogy meggyõzzem, de ha nem sikerül akkor majd legközelebb.
Lámpás: Szia!
Jenes Sándor vagyok, 1. éves orvostanhallgató. Több más emberrel karöltve én is versenyzek a legpuhányabb címéért, talán nyáron tudok majd ezen változtatni

Lámpás: Szia!

Jenes Sándor vagyok, 1. éves orvostanhallgató. Több más emberrel karöltve én is versenyzek a legpuhányabb címéért, talán nyáron tudok majd ezen változtatni

Posted 2009. March 05. - 18:08

Ha még beférek,akkor pénteken én is elnézek hozzátok a máltaiba,de mit vigyek még magammal?
Még vagy 4 dögös barátnõdet

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Posted 2009. March 05. - 18:05

Szia Lámpás!
ha lehet csak Borsodit és pálinkát iszom, de azt Korcshoz hasonlóan elég szép mennyiségben....
Teljesen elijesztitek egyetlen Lámpásunkat! Nyugi Orsi, itt csak olyan alkoholisták vannak akik azért szeretik az alkoholt mert a belsõ égésû robbanómotorok elvén üzemelnek. Nekem jó az alma is......kifõzve, 52 fokosan :-)
Lakcímkártyailag én sem vagyok debreceni, de legalább már nem kivételként erõsítem a topik-szabályt :-)
Posted 2009. March 05. - 17:58

Nagy II. Zoli üzeni, hogy vasárnap ha nem esik, román kör lesz. csatlakozhattok 9-kor a Vezér utcánál, 9:15-kor a dohánygyárnál. Személyit ne hagyjátok otthon![/quote]
SZOMBATON!!!! NEM VASÁRNAP!!!
SZOMBATON!!!! NEM VASÁRNAP!!!

Posted 2009. March 05. - 17:49

Posted 2009. March 05. - 17:16

Nekem nem jó a 20-22. és a 29. a többi napot pedig még nem tudom.
Azt nem lehet elfelejteni! 29-én a Bringaexpó lesz.
Ha minden igaz idén nagyon beidul Debrecenben az amúgy sem lapos virsligumis élet is

Posted 2009. March 05. - 16:54

És ha van saját ütõt. Nincs túl nagy felhozatal. Lehet, hogy holnap lenézek a Hervisbe és ha van valami gagyi veszek belõle, hogy ne Zolitól (MZ/X) kelljen kunyerálnom. Lesz itt még pinyó a jövõben is.
Röfi: Nekem bármikor jó ha ráérek.:-)
20-22-én nem Merkapt hétvége? Elfelejtetted? Megmondlak elnökünknek, leszkapsz!
Röfi: Nekem bármikor jó ha ráérek.:-)
20-22-én nem Merkapt hétvége? Elfelejtetted? Megmondlak elnökünknek, leszkapsz!
Posted 2009. March 05. - 16:31

piát, meg sok sok gyilkos macit... az kell az ovisoknak, meg vérnyuszit
Posted 2009. March 05. - 16:26

Na halihó mindenkinek!
Épp 2 fejfájás között vagyok,úgyhogy jól sikerült tegnap a buli:)
Krisz:még egyszer köszi mindent,ja még ha megoldható lenne akkor azt a zenét amit az elején beszéltünk azt kérdezd már meg,és majd adok Cd-t vagy ami kell...
Orsi:Üdv itt a fórumon,én is új vagyok még,és tök véletlenül én is futok(futottam) ,úgyhogy lehet még ismerjük is egymást.
Egyébként Pásti Edinának hívnak,és nem is mesélnék magamról...majd kérdezz bátran:)vagy ha más nem pénteken talizok veled is.
Ha még beférek,akkor pénteken én is elnézek hozzátok a máltaiba,de mit vigyek még magammal?
Épp 2 fejfájás között vagyok,úgyhogy jól sikerült tegnap a buli:)
Krisz:még egyszer köszi mindent,ja még ha megoldható lenne akkor azt a zenét amit az elején beszéltünk azt kérdezd már meg,és majd adok Cd-t vagy ami kell...

Orsi:Üdv itt a fórumon,én is új vagyok még,és tök véletlenül én is futok(futottam) ,úgyhogy lehet még ismerjük is egymást.

Egyébként Pásti Edinának hívnak,és nem is mesélnék magamról...majd kérdezz bátran:)vagy ha más nem pénteken talizok veled is.
Posted 2009. March 05. - 16:23

http://www.doodle.co...z7qky3np7xa55py
Az Izomé másként mûködött, de ez sem rossz. Nekem nem jó a 20-22. és a 29. a többi napot pedig még nem tudom.
Az Izomé másként mûködött, de ez sem rossz. Nekem nem jó a 20-22. és a 29. a többi napot pedig még nem tudom.