Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
Sziasztok!

Én is köszönöm szépen a sok-sok nõnapi köszöntést:)puszi érte!!!!!

Orsi:remélem tetszett a kalapom,mindenki megdícsérte:)
Jövõhéten szerintem összehozhatunk egy futást,csak addigra gyógyuljak meg,mert nagyon fáj a hátam...addigra megmasszíroztatom valakivel..:)
Iwiwen akkor majd vegyél fel,és megbeszéljük a részleteket!

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

A héten lehet veszek egyet.

Gondolom újabb szóvicceket fogsz faragni Kkrisz. csak rajta, bontakozz ki nyugodtan.

Hapek, én egy nagyon rendes ember ember vagyok, csak nem látszik rajtam.

Indulj el a versenyen, én kölcsönadom neked a bukóm!
60 km csak nem fog ki rajtad, aki évi 6000-8000 km-t teker;) Cica nadrágod van, vagy mackóban indulnál? Mert azt is adok.

Rajtad áll a dolog.

Sporttársi tisztelettel: Krisz

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Na, egyszer majd megfelelõen illuminált állapotban elõadok nektek egy szép Zámbó Jimmy számot (talán a "Szeress úgy is, ha rossz vagyok!"-ot), latinos stílusban! Remélem titty majd kísér perkával :)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Epyc: Egy ilyen aláírással ("Énekeltem kórusban, aztán rájöttek honnan jön a zaj.") elég merész az éneklõs kijelentésed! :D De nagyon várom én is!
Üdv a kopaszoknak!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Hát ezért választottam én a világbékét életcélnak az énekhangom megszerettetése helyett Feltöltött kép
Eljön majd a mi idõnk...amikor a botfülûeknek középfülgyulladásuk lesz és nem hallják mit énekelünk.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Úgy érzem fel kell túrjam azokat a kottákat, amit annak idején annyira "szerettem"... Õszinte és mély utálatom a klasszikus zene iránt mostanra tûnt csak el.

Az a baj, hogy mi szívbõl elõadnánk, de ezek a népek nincsenek még felkészülve arra mûvészetre, amit mit tudunk nyújtani :) Nem értenék a dolgot és csak az ellenséget látnák bennünk :D

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Epyc, összeállhatnánk egy rövid Gaudeamus bemutatóra a következõ ping-pong rangadó alkalmával Feltöltött kép
Garantáltan még a fórumról is kitiltanának minket....
Mindamellett a szóló nótádat izgatottan várom, lehetne esetleg egy Kocsár Miklós örökzöld? Vagy valami Kodálytól a Biciliumokból (lassan visszatérnek a mélyen letemetett kórista emlékek)?

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Hy!!!!!

Nos, a nem papírkutyáknak üzenem, h. több sarat láttam a Péterfián, mint a Nagyerdõtõl Józsáig! :D

Tökéletesen tekerhetõ mindenhol annak, aki nem fél utána egy nem túl komoly bicajmosástól!

További szép napot! :D

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Köszi a nõnapi köszöntést, micsoda globális öröm nemzetközileg ünnepelni! Feltöltött kép

Ha gondolod éneklek neked egy szép Gaudeamus dalt e-mollban, csak a régi szép idõk emlékére :D

(asszem a környéken masszívan leesnének a telek árak, ha én itt "rá gyújtanék" egy nótára)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Köszönjük szépen a kedves köszöntéseket, legközelebbi összeröffenésen honoráljuk egy kis sütikével.:)

Fogadjunk, hogy MÉZESSEL :D

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
30 év,akkor nem sok van hátra:)

Nemtom mar kovetni ki mennyi,majd csinalok egy táblázatot:)

dr.juci

dr.juci

vendég

• fórumtag
  • 137 posts
Köszi a nõnapi köszöntést, micsoda globális öröm nemzetközileg ünnepelni! Feltöltött kép

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,124 posts
Hali!
Sok boldog nõnapot minden hölgynek.A panoráma úton minden évben 3 verseny van: évadnyitó, Hajdú-fõnix kupa, évadzáró. Ezek országúti versenyek, mtb nincs külön értékelve. Dina, sztem neked nem 60 lesz, Mariann is mindig velünk indul el, sztem Te is. Üdv az újaknak. Akit érdekel, az xc-sek és maratonisták ide topikba beraktak egy versenynaptárat.

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Boldog nõnapot a leányzóknak, sok virágot nektek! :)

Zoomstag

Zoomstag

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,046 posts
Boldog Nõnapot mindenkinek!
Különösen a lányoknak, nõknek.:)

Izomtéridõninja-geológus!

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 posts

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

úgylegyen...:) a számom ha esetleg mennél:0620/775-85-67 elég ha csörgecc visszahílak.
esni szerintem már nemfog... hétfõ reggelre se mondja az esõt.

Ok! Szólok ha megyek:

Pumpi: Írtam privit a tudod mivel kapcsolatban:)

pumpikutya

pumpikutya

törzsvendég

• fórumtag
  • 384 posts

Pumpi: 14alatt kiskoru,18 alatt fiatalkoru.

Irtad mar asszem,csak nem emlekszem, hogy hol dolgozol.

Akkor sajnos nem lehet beperelni õket,mert túl vagyok a 18on (:
Nem felejtem el,mikor elõször együtt keróztam nefrivel és beszélgettünk közben...
arról volt éppen szó ,hogy azt hittem idõsebb mint amennyi...utána megkérdeztem mennyinek nézek ki (tiszta szór volt az arcom)
õ azt mondta,hogy 30. :D
(gondoltam magamban:lerúglak a keróról bé+) (:

kulluz

kulluz

vendég

• fórumtag
  • 228 posts

;837811']Nekem meg pont fixim és országútim nincsen :)
Nem jó az idõ sajna, szerintem kihagyom, esetleg ha késõbb mégiscsak jobbra fordul az idõ egy aszfaltos tekerés beleférne.

úgylegyen...:) a számom ha esetleg mennél:0620/775-85-67 elég ha csörgecc visszahílak.
esni szerintem már nemfog... hétfõ reggelre se mondja az esõt.

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

én benne lennék, de sajna nincs montim, csak fixim+országútim:S

Nekem meg pont fixim és országútim nincsen :)
Nem jó az idõ sajna, szerintem kihagyom, esetleg ha késõbb mégiscsak jobbra fordul az idõ egy aszfaltos tekerés beleférne.