Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
34283 hozzászólás a témában

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Jövõhét szombat munkanap, de nekem talán kötelezõ szabadság. Ha korán indulnánk, lehet 80-100 Km-nek neki mernék vágni. Mit szólsz, mit szóltok hozzá?

Én is valami hasonlóra gondoltam, hosszabb pihenõvel egy nyársalás vagy szalonnasütés keretében, "rejtett" tartalékok mozgósításával :-)

labidani

labidani

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.124 hozzászólás
Titty: mikor vihetem vissza a gumikat?
Lunática: Hogy sikerült a pesti bringások fogadása?

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Az a jó, ha az embernek kertje is van, itt Debrecenben ez sajnos adatott meg nekünk. Falun nõttem fel, hiányzik is néha...

Jó kertészkedést!

Jövõhét szombat munkanap, de nekem talán kötelezõ szabadság. Ha korán indulnánk, lehet 80-100 Km-nek neki mernék vágni. Mit szólsz, mit szóltok hozzá?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás

Coldi: Jó hogy tegnap nem mentem veled. Szép teljesítmény volt a 180 km, gratulálok! Akkor ma tekernél vagy kertészkedsz? Vagy mindkettõ?

Igen, ma tekernék :-) de itt falun a parasztoknak ilyenkor tavasz elején bõven van tennivaló a kertben.
Mire Hortobágyra értem 98Km-nél volt a napi számláló ez sétagalopp volt sok 45-ös tempóval. Visszafelé 78 km volt Adonyig fal keménységû szélben 20-22 között kínoztam. Na de a kerékpáros barátja az erõs szél, rövidebb távon lehet nagyobbat nyomni :-)
Remélem kövi hétvégén össze tudunk valamit hozni fórumosok!

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.538 hozzászólás
délben megyek hortobágyra, megnézem, hogy mikor hova lehet kimenni túra jelleggel keróval is a pusztára ide-oda, mert nem csak a híd, meg a csárda van arrafele

ha szeretnétek arrafele szétnézni, szóljatok, kerítünk rá egy napot

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Jó reggelt! :-)

Gyerekek, vasárnapra már 20°C lesz ha minden igaz! Jó lenne valami fórumkovácsoló tekerést összehozni! Minden megoldás érdekel!
További szép napot mindenkinek! Én ma kertészkedéssel töltöm a napot.

!C!oldi

Coldi: Jó hogy tegnap nem mentem veled. Szép teljesítmény volt a 180 km, gratulálok! Akkor ma tekernél vagy kertészkedsz? Vagy mindkettõ?

István74

István74

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás
Kiváló tekerõs idõ van. Valaki indul délután (fél kettõ) körül a város egyetem felõli végérõl?
Hapek, Wodi21?

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Jó reggelt! :-)

Ynga, csak nem metáll nagykövetként voltál az EP házatáján? :-)

Megi, remélem nem volt égés a tegnapi nap és voltak néhányan a vendégek érkezésénél?!

Gyerekek, vasárnapra már 20°C lesz ha minden igaz! Jó lenne valami fórumkovácsoló tekerést összehozni! Minden megoldás érdekel!
További szép napot mindenkinek! Én ma kertészkedéssel töltöm a napot.

!C!oldi

ynga

ynga

törzsvendég

• fórumtag
  • 541 hozzászólás
Lunática, most értem haza. Szégyen, nem szégyen, már nem megyek bandázni az Incoba, bocsi. Amúgy Brüsszelben szerda óta 15 fok és ragyogó napsütés volt, úh csak hírbõl hallottam a hóesést, meg a Gyurcsány mizériát is. De jó volt.:)

Fentieknek megfelelõen Kölyökgólya üzeni Baggionak, h de, jól emlékeztél, de csak most olvastam bocsé.:)

Földlakónak utólagosan boldog szülinapot, szenozosoknak gratula. Akinek ynga...:)
Ride 'n' roll

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 hozzászólás
Sajnos én sem értem ki idõben, hisz 13-ig dolgoztam. Utána azért a Panoráma-Bánk-Létavértes-Hosszúpályi-Vekeri tó-Debrecen útvonalon én is küzdöttem egyedül a széllel. Sajnos ez csak 60 km volt mára. Ebben a korban ez is szép :-)
Red Bull4ever

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás

Utsó lettem az elit kategóriában.:clap:

Halihó

De azért szerintem holnap az utolsókból lesz az elsõ! ;)
Néztük,hogy nagyon leszakadtál... :( Mi volt?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

nefraz

nefraz

törzsvendég

• fórumtag
  • 821 hozzászólás
Gratula a szezonnyitósoknak.Sanyi nem túl kurta ez a hajviselet ilyen hideg idõben?:D

A tapasztalat az az iskola, ahol megtanuljuk, hogy milyen hülyék vagyunk .
A monti
A városi

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Feltöltött kép

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Mackó, hol végeztél?
!C!oldi :-)

Utsó lettem az elit kategóriában.:clap:
Twelve times ironman

Coldi

Coldi

törzsvendég

• fórumtag
  • 795 hozzászólás
Sziasztok!
Gratu Dinának a helyezésért! Meg persze ezer bocs a gõzmozdonyért! :-)
Kicsit meglógtam a versenyrõl és még csak most érkeztem haza, meglátogattam a vén lyukast Hortobágyon, 180Km-t gyûjtöttem. Olyan szél volt visszafelé egészen hazáig, hogy azt hittem ott pusztulok el, szinte visított a hideg ukrán import áldás. Alex, a holnapi futamot elhalasztom :-(
Örülök, hogy találkoztam néhányótokkal a fórumról élõben is! Ebbõl még rendszer lesz! :-)
Mackó, hol végeztél? Kicsit visszaolvastam de nem leltem rá.
Jó nap volt.

!C!oldi :-)

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
tegnap és ma éni s Debrecenben voltam,olasz fesztiválon,meglepetésemre nagyon sok bicajost láttam.évadnyitó versenyre készültem,hogy mindenféle csoportos program helyett inkább elmegyek oda,de sajnos nem úgy alakult...gratulálok a helyezéseknek!aki a Csokonai gimnáziumba jár,találkozhat elvétve bicajos matricákkal :)

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 hozzászólás

Helló!
9:15 Józsapark-nál találka?
Kocka

9.00-kor Vezér sarok, utána Józsapark.
Kicsit elfáradtam, ezért holnap jó gyerek leszek...:D
Twelve times ironman

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.236 hozzászólás
Dani, benned tényleg egy nõ veszett el!:D Ez a beállás nem gyenge:http://picasaweb.goo...690696045535074

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
Egy pár kép a mai témázásról. Anyumat még tanítani kell zumolni :)

http://picasaweb.goo...brecen20090321#

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 hozzászólás

Soma, köszönjük a képeket!:prosze:

Holnap 9-kor lõtéri dombozás.
Eddigi jelentkezõ: Lecsa

Helló!
9:15 Józsapark-nál találka?
Kocka