A közös mez tetszene, ha egy Debrecenhez kötõdõ, önállóan tervezett embléma/grafika lenne rajta.Egyébként neked tetszik a mez?
De igen.enté ez nem te vagy? http://bikemag.hu/im...09/03/4xc_3.jpg
A közös mez tetszene, ha egy Debrecenhez kötõdõ, önállóan tervezett embléma/grafika lenne rajta.Egyébként neked tetszik a mez?
De igen.enté ez nem te vagy? http://bikemag.hu/im...09/03/4xc_3.jpg
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Jövõhét szombaton jönne valaki a hegyekbe tekerni?
Olvastam az sms-t
Mar csak a kormanyon tuliak tagsag hianyzik, es lassan teljes erteku bringas leszel
Azert figyelj az spd-re...
Lassan tobb km. lesz a gepedben, mint az enyemben iden
Hát ja, volt egy sarok, megálltunk, én meg majd leteszem a lábam.... aztán dõltem mind egy zsák
de csak egyszer sikerült a mutatvány!
Azt írta, hogy megrajzolja ugyanazt vektorosan. Kösz, de így nem kell...Enté: Nem fikázni kell. A többségnek ez tetszik, de ha figyelmesen elolvastad volna a levelezést, akkor tudnád, hogy átrajzolja a srác. Ha nem akarod, nem kötelezõ hordani, ebben ez a jó!
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A jobbaknál tanítási szünet lesz.
Szombat délután egy hosszabb vaddisznókergetés?
igen...nefri: Debreceninek érzed magad?
Ebbõl a mezbõl kaphatok/vehetek én is?Felvettem a kapcsolatot egy fórumos taggal aki megtervezné nekünk a mezt és most itt jár a dolog: Belinkeltem a levelezésünket.
Kíváncsi vagyok véleményetekre, Soma kérnél konkrét árajánlatot az Elastictól?
Röfi
Tehát a külföldi csapattól csórt embléma lenne rajta? :wtf:Kíváncsi vagyok véleményetekre, Soma kérnél konkrét árajánlatot az Elastictól?
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Orsival lett ma egy 50-es (Józsa-Zelemér-Bocskaikert-Hadház-Sámson) felavattuk az új SPD cipellõjét. Csak 1-et borult! (eddig)
Egy Debrecen felírat a hátán bõven elég. Különbözõ városjelképeket enm gondoltunk,
Kulluz, én is találkoztam velük. Negyed kettõkor Sámson és Db közt voltak.