Jelentkezz be Regisztrálj

Debreceniek ide! #2
Posted 2009. March 28. - 12:32

István? Izom lemondta! Hapek! Márton Szellõzéstechnika boltnál van a gyülekezõ!
Lámpás! 30-637-17-41 ha valami közbejönne!
Posted 2009. March 28. - 12:27

Mivel nincs esõ, akkor dél?
Lányok a 14.00. milyen körülményekig jó nektek?
Még reggelizek

s igyekszem délre ott lenni a Cegléd utcánál a Méliusz téren
Posted 2009. March 28. - 12:15

Mivel nincs esõ, akkor dél?
Ha nem fog szakadni az esõ, én mennék. Hideg nincs, már voltam futni egy laza 11 kmt.
Posted 2009. March 28. - 11:54

Posted 2009. March 28. - 11:14

Nem garantálom, hogy tudok menni holnap Romániába, mert a ma reggelit is kihagytam. Vacakol a térdem...
"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2009. March 28. - 10:46

Szinte mindig Pesten vagyok, ugyhogy szervezhetunk kozos tekerest. Amugy montizom en is.
A vasarnap nem jo, eppen egy betegsegbol probalok kilabalni, es most nagyon gyenge vagyok, nem akarom sulyosbitani.
Jovo het valamikor? Vasarnap akkor sem jo, mert Bekas Kupara kigurulok Tahitotfalura, de mondjuk a szombatom elvileg szabad.
Eddig a jövõhét szombat ok! adj egy msn vagy skype címet és megbeszéljük.
Posted 2009. March 28. - 09:53

BAGGIO, délben a bótnál, ott leszek, ha üt a nap. süt
Nekem az is elég, ha nem esik! A nap meg ne üssön, mert akkor már baj van!

Posted 2009. March 28. - 08:03

Komoly verseny, vagy inkább olyan critical mass -os stílus?
Csak hogy asszonyt is hozhatom, vagy csak én menjek?

Egyetemi Kerékpárnap
Indulás: 2009.04.04. (szombat) 9.00-kor a Both-Dega elõl.
Célállomás: Hármashegy
Jelentkezés: http://sport.egyetemter.hu illetve a helyszínen.
Részvételi feltétel: 1 db. megfelelõ állapotban lévõ kerékpár (a KRESZ-nek megfelelõ
felszerelés)
A részvétel testnevelés órának számít Testnevelés Ügyrendnek megfelelõen.
A kerékpárnap az Egyetemi Hattusa versenyébe beleszámít.
Érdeklõdni: Czóbel Levente testnevelõ tanárnál (czobel@sport.unideb.hu)
Sarkadi-Nagy Ágnes (snagic@freemail.hu)
Posted 2009. March 28. - 02:52

Posted 2009. March 28. - 00:02

Van amire nem lehet felkészülni. Fehér pongyolás kísértetre meg pláne, h nem.
Ha zenével tekerek, akkor lehet én is lefordultam volna a bringáról...
Egyébként akkor már értem, hogy miért álldogáltál, mert már a temetõ elején láttam, hogy ott villogsz, aztán hogy valamit babrálsz.
Késõbb azon csodálkoztam, hogy a mentõ mi a csudát parkol a homokút közepén. A rendõrautó akkor fordult be, mikor kiértem a keróútra. Azt hittem szimpla "pillangó"-vadászatra jöttek, ahogy szoktak...

Nem tudtam összerakni a képet, mert a megmentett hölgyet nem néztem meg jól. Szimplán azt hittem valami futóval találkoztál.
Ez a történet végül jól alakult.
Egy igazi hõs vagy!!
Posted 2009. March 27. - 23:51

Hapek!
Istvánnak már írtam! 12.00. indulás a Méliusz térrõl! Nagyerdõ-Pallag-Józsa-Bicajút kellemes tempóval, hogy visszaérjünk a Spárba bevásárolni, hogy aztán mehessünk piknikelni
Akkor innen?
http://www.google.hu...gJIVZABAsoBAmh1
Nagy nehezen csak beszúrtam a képet :-)
Igyekszem elcsípni az idõpontot.
Max. 10 percet várjatok, aztán indulhattok, ha nem érek oda.
Ezt azért írom, mert nem vagyok a pontosság mintaképe :S
Posted 2009. March 27. - 23:40

Nem rémültél meg, amikor megvillant a fehér pongyolában a fejlámpa fényében?:scared:
Amikor egy méterre ugrott át elõttem az ösvényen egy õz, majdnem szivrohamot kaptam.
Van amire nem lehet felkészülni. Fehér pongyolás kísértetre meg pláne, h nem.
Posted 2009. March 27. - 23:30

Istvánnak már írtam! 12.00. indulás a Méliusz térrõl! Nagyerdõ-Pallag-Józsa-Bicajút kellemes tempóval, hogy visszaérjünk a Spárba bevásárolni, hogy aztán mehessünk piknikelni

Posted 2009. March 27. - 23:27

"De én most megiszom a sörömet és vidám leszek!!"
/Fabian Cancellara/
Posted 2009. March 27. - 23:25

Amikor egy méterre ugrott át elõttem az ösvényen egy õz, majdnem szivrohamot kaptam.
Posted 2009. March 27. - 23:23

Ha tényleg pesten tekersz és esetleg montival akkor szólj, én is ott vagyok.Ha gondolod vasárnap délelõtt nyomhatunk egy csillebérc farkashegyi kört.
Szinte mindig Pesten vagyok, ugyhogy szervezhetunk kozos tekerest. Amugy montizom en is.
A vasarnap nem jo, eppen egy betegsegbol probalok kilabalni, es most nagyon gyenge vagyok, nem akarom sulyosbitani.

Jovo het valamikor? Vasarnap akkor sem jo, mert Bekas Kupara kigurulok Tahitotfalura, de mondjuk a szombatom elvileg szabad.
Posted 2009. March 27. - 23:18

A szombati du. 14-es tekerésre én is jelentkezek!
Márton Gabi: a déli sprintet mikor és mekkora távra tervezed?
Még lehet az is beleférne, ha tudom mikor, s hol találkozol Istvánnal (tõle alig pár száz méterre lakok, úgyhogy az is megoldható)
Ez a Libakert környék azért eléggé "tele" van bringással..
Lehet már sokat láttuk egymás !!! :-))
Lecsával is találkoztam ma a Chilliben.
Ahogy Mackóval is látótávolságban voltam tegnap este 7 körül, mikor kifordult a Pallagi erdõbõl a fejlámpájával a temetõnél.
(Én nem az erdõbe igyekeztem, épp csak elhajtottam a szélén)
Igen láttalak, épp akkor vezettem ki az erdõbõl Molnár Emese 32 éves pongyolás-pizsamás-papucsos hajadont, aki a pszichiátriáról gyalogtúrára indult az erdõbe, majd eltévedt. Nem volt könnyû a város irányába terelgetnem, mert a TEVA fényei látva Emese Pallag felé visszafordult (nem szereti Debrecent, mint mondta) majd mikor meggyõztem, hogy nálunk alhat és parikás csirkét vacsorázhat (!!!) ezt elhitte és követett a temetõ sarkáig. Csak épp addig bejártuk mind a három É-D-i utat a TEVA-tól a temetõ sarkáig. beszélt a gonosz mostoháról, akit ápolni kellett ha beteg volt és aki romlott ételt adott neki, verte is.
Na de hagyjuk, hosszú történet.
Én persze már akkor telefonáltam a 107-re, amikor elõször megláttam - úgy lépett ki elém az útra a fák takarásából a TEVA mögötti földúton, h majdnem letaroltam, szerencséjére fehér pongyolában volt a lelkem, na meg a fejlámpám elég jól lát.
Jó 20 perc múlva megjött a mentõ és az a nagyon okos mentõvezetõ megforgatta a kék lámpát (remek, pont így képzeltem el egy pszichiátriai beteg "elfogását"), szóval villog a kék, Emese ismét pánikban, h jájj én félek az orvosoktól, mer' azok megölnek.
Átadtam a "szökevényt", majd a hívásomtól számított 30 perc (!) elteltével kiérkezett a rendõrjárõr is.
"Hol a ...-ba voltatok eddig Zoli?" ezt már én kérdeztem, mellõzve az udvariaskodást.
Senki sem lett volna akkor a helyükben. (Azt a leb...-st!):rocketman
Mert hogy addigra az átizzadt bringáscucc jól rámfagyott az erdõkerülésben...
Ha belegondolok, jó hogy megtaláltam Emesét, mert reggelre kihûlt volna szegény, vagy megtámadják kóbor ebek.
A kiérkezõ járõr (Zoli) azt mondta: jobb ma megtalálni, mint holnap körberajzolni. Morbid, de igaz.
Kiderült, már órákkal ezelõtt bejelentette a kórház az eltûnését.
(Miért nem nekem szóltatok rögtön?)
Hát így végzõdött a tegnapi vaddisznókergetés.

Sanyi! Holnap délután mikor induljunk?
Posted 2009. March 27. - 23:11

Ha tényleg pesten tekersz és esetleg montival akkor szólj, én is ott vagyok.Ha gondolod vasárnap délelõtt nyomhatunk egy csillebérc farkashegyi kört.Hehe... Udv. mindenkinek!
Igen, ez en volnek. Gyanitom, hogy eleg nagy szerepem van Orsi bicajra uleseben
Egyebkent gepesznek tanulok a BME-n, emellett pedig egy levesgyarban vonatokat fekezek (Knorr-Bremse)
Lehet, hogy majd osszefutunk, ha elnezek noverkemhez Debrecenbe
Addig is hatszelet mindenkinek. Bar ez ugyis urban legend...
Posted 2009. March 27. - 22:49

A közös mez tetszene, ha egy Debrecenhez kötõdõ, önállóan tervezett embléma/grafika lenne rajta.
De igen.
enté: ha leirod hogy milyen emblémára gondoltál, s hogy rajta milyen motivumok-elrendezések legyenek szivesen megszerkesztem vagy megrajzolom, ahogyan szeretnéd. Rajzoláshoz értek-talán még túlságosan is...

egyébként a mezek elkészítését hol gondolod röfi? ismerek egy jó "céget" www.premierfoto.hu szerintem jók, már sokszor vettem igénybe a szolgáltatásokat.
Posted 2009. March 27. - 22:27

Helló Öcskös!
Bemutatom öcsémet, Bálint és Pesten szokott gurulni.
Hát te mondtad h megnyúzol ha nem rakom a kmket a bringába.....
Hehe... Udv. mindenkinek!
Igen, ez en volnek. Gyanitom, hogy eleg nagy szerepem van Orsi bicajra uleseben

Egyebkent gepesznek tanulok a BME-n, emellett pedig egy levesgyarban vonatokat fekezek (Knorr-Bremse)

Lehet, hogy majd osszefutunk, ha elnezek noverkemhez Debrecenbe

Addig is hatszelet mindenkinek. Bar ez ugyis urban legend...