Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Debreceniek ide! #2

* * * * * 2 votes

• Please log in to reply
34283 replies to this topic

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

(Molnár) Zoli meg még 2 ismerõse is jön valószínûleg. Lehet, hogy a kocsit meg tudják oldani maguk is.

Mz/x:Mádtól Erdõbénye az útvonal. Olyan 35ra számítsunk. Ott elfogyasztunk egy "könnyû" levest (legyen majd mit visszaböfögni) és utána vissza Mádra. Kezd összeállni a fejében egy hosszabb és egy rövidebb útvonal is. Jó kis vasárnap lesz annyi szent! :cool2:
Azt is mondta Zoi, hogy az indulási pont legyen a Chilinél, mert ha valakinek kell majd valami (pótbelsõ, energiaszelet vagy full-generál) azt ott megoldhatjuk.

Krisz, így kell csinálni!

Nem logisztikát tanulsz véletlenül? Szervezésbõl jeles!
Egyenlõre úgy néz ki, hogy nekem nincs helyem, de még nem adom fel :-)
Red Bull4ever

Zs...

Zs...

vendég

• fórumtag
  • 207 posts
Jaj Krisz, ez neked nem lehet probléma, legalább nyugodtan vársz majd a lemaradókra, hozzál kormányra szerelhetõ kispárnát.:spioch:
:muah1:

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts

Halihó

Levi +keró:Zsoltiákkal
Dani +keró:Zsoltiákkal
Enté +keró:Krisszel
Zs+Zs +keróik:Forddal
Soma Láda ótó:Edi,István74,Wody21 ha jó mindenkinek +keróik
Krisz-Megyek opel comboval. Tudok vinni 5-6 bringát és egy személyt.
Epyc - Kocsival, 1 bringa helyet tudok biztosítani, juci igencsak velem jön, úgy számoljatok
Juci:Epyckel
Megi:Zsoltiákkal, kerója epyckel
Hapek

Akkor kellene még egy autó?

(Molnár) Zoli meg még 2 ismerõse is jön valószínûleg. Lehet, hogy a kocsit meg tudják oldani maguk is.

Mz/x:Mádtól Erdõbénye az útvonal. Olyan 35ra számítsunk. Ott elfogyasztunk egy "könnyû" levest (legyen majd mit visszaböfögni) és utána vissza Mádra. Kezd összeállni a fejében egy hosszabb és egy rövidebb útvonal is. Jó kis vasárnap lesz annyi szent! :cool2:
Azt is mondta Zoi, hogy az indulási pont legyen a Chilinél, mert ha valakinek kell majd valami (pótbelsõ, energiaszelet vagy full-generál) azt ott megoldhatjuk.

Krisz, így kell csinálni!

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Nitr-O! Május 1. 11.00 Balmaz Gp. 20 km-es egyéni és páros idõfutamverseny.

Soma, ez nem érdekelne minket? Párosban.

Minél késõbb indulunk, nekem annál jobb lenne, mert én hajnalba érek haza és vezetnem is kell. Legfeljebb utól érünk titeket Entével ( a hegyen ).

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,615 posts
Halihó

Soma Láda ótó:Edi,István74,Wody21 ha jó mindenkinek
Epyc - Kocsival, 1 bringa helyet tudok biztosítani, juci igencsak velem jön, úgy számoljatok
Hapek

Akkor kellene még egy autó?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Mackófelsõ

Mackófelsõ

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

Mackó: mennyi lett a mai kör? Merre mentél még?

Csak 50 km. Defekteltem pont ott, ahol a vaddisznót fotóztuk. Egy pótbelsõm volt, ezért visszafordultam és a városhoz közel maradtam.

Nitr-O! Május 1. 11.00 Balmaz Gp. 20 km-es egyéni és páros idõfutamverseny.
Twelve times ironman

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
megi: holnap este add ide a bringádat E! :) Telegrácsoljuk össze a dógot, mert 6-tól 8-ig matekon vagyok, utána ráérek. Elõtte sajnos semmiképpen.

Az indulás engem is érdekelne :) (javaslat: Kassai OMV kút, reggelnyóc, vagy hét, vagy kitaláljuk) Ja és hova megyünk amúgy?

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

megi

megi

vendég

• fórumtag
  • 128 posts
Vasárnapi tekerõk!
Van már valami elképzelésetek,hogy mikor indulnánk és pontosan hova mennénk...stb?:)Ja,és hogy mennyit tekernénk?

Lecsa

Lecsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 888 posts
Soma Láda ótó puritán körülmények,4 ember,meg ha feltesszük a vasat 4 keró
Dina +keró +horgony +eke: Soma (?)
Hapek
István74
Wody
Gabica(?)

Tisztánlátás szempontjából! Írjátok, hogy kinek nincs még helye és kinél van még. Tõtögessétek a züres helyeket! ;)

Biking may be hard, but it's easier than growing up!

http://porcsinbros.aminus3.com

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
Mackó: mennyi lett a mai kör? Merre mentél még?

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Azok nyilatkozzanak ez ügyben, akik kocsival jönnek. Hozzám csak Enté fér be, tehát én embert már nem tudok vinni. Lehet hogy még alakulni fog a lista, de én már abba beleszólni nem tudok, hogy ki-kivel menjen.

mártongabi

mártongabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Elõször is köszönöm a Lányoknak a felejthetetlen napozós délutánt!

Izom: Nem mert én meg az Inkognitóban koncertezek, bár a Jurij nekem alakulása óta a kedvenc Szocrock bandám! :D

Dina: Holnap napozós cuccba gyere Te is! ;)

hapek

hapek

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts

Az csak a véletlen mûve.

Izom, amig te pörögsz, addig én dolgozom. Mire te hazaérsz addigra pakolok össze a buli után;)
Enté velem utazik a comboval.

Egy összesítést csinálsz Krisz, hogy ki kihez fér be, vagy nem kapkodjak, mert még az indulás pillanatában is kiderülhet, hogy ki hová fér be?
Pláne, hogy még fórumon kívüliek is utaznak.

Nyilván a foglalt helyeket lehet számon tartani, (mint a Krisz-enté páros a combóban) de még közel sem tudom, - ahogy még jó páran rajtam kívül - hogy a jelentkezésü(n)k után, konkrétan be is férünk a biciklikkel együtt valamilyen úton-módon az utazók közé.
Magamat azért sorolom hátrébb a sorban - biztos nem is alaptalanul -, mert még én új vagyok, s emiatt kevesebb az esélyem az utazásra.
Mindenesetre elkeseredni nem fogok, ha véletlenül nem utazhatok veletek. Azért számítok rá, hogy lehetek sereghajtó legalább István sem fog unatkozni ;-) Azért a sereghajtó szerepén nem veszek össze senkivel.

Egy a lényeg, várom, hogy kialakuljon a végleges lista.
Red Bull4ever

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

Jenessanyi: ha a sámsoni út közelében laksz,akkor a sámsoni úton lévõ aránylag jó minõségû bicikliút gyenge forgalommal miért is nem jut eszedbe?
Fizikai fejlõdés és papírkutya tempó egymással élesen ellentétes dolgok.Tévednék? :)

Jól mondod, nem csak eszembe jutott, hanem ma ott mentem! :) Csak azért kérdeztem rá, hogy hátha tud valaki jobb útvonalat, mert ott 1-2 helyen szép rések vannak a bicikliúton, meg mindenki ott szeret gyalogolni. Azonkívül egész jó, és ha sámsonig megyek el az 20km oda-vissza.

A tempó az számomra halál, másnak az papírkutya :)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Röfi: horgonyt vagy ekét?

Horgonyt hogy elkapjon, ekét hogy betörjön:)

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts

Most mintha István74-et is kihúztad volna...

Az csak a véletlen mûve.

nem is baj, mert úgy döntöttem, hogy szombat este a lovardában pörgök egyet

Izom, amig te pörögsz, addig én dolgozom. Mire te hazaérsz addigra pakolok össze a buli után;)

Enté velem utazik a comboval.

Dina-mit

Dina-mit

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Jenessanyi: ha a sámsoni út közelében laksz,akkor a sámsoni úton lévõ aránylag jó minõségû bicikliút gyenge forgalommal miért is nem jut eszedbe?
Fizikai fejlõdés és papírkutya tempó egymással élesen ellentétes dolgok.Tévednék? :)

Röfi: horgonyt vagy ekét? nagyon tetszett,jót röhögtem! :D de ne ess túlzásba kérlek!!! Nektek is jó idõt és tekerést szombatra!

Dina

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts
Hello!
Ha véletlenül lenne egy felesleges megtöltendõ hely valamelyik kocsiban, (benzinpénzsporolás céljából) akkor megyek szívesen, de amúgy nem veszem el a helyet másoktól...
JSanyi: http://img8.imagesha.../7417/bestq.jpg : )
z.

korcs

korcs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,246 posts

A sámsoni út mellett lakok, szóval onnan kellene valami olyan útvonal ami min. 10 km, és normális minõségû az út, vagy tûrhetõ a bicikliút. Olyan útvonalra gondolok ahol nem kell nagy forgalomban tekerni, csak olyan kis laza út, ahol lehet papírkutya tempóban menni. A legjobb az lenne ha az útvonalat beraknátok google maps-be, és akkor nincs értetlenkedés. Elõre is köszi a hozzájárulást a fizikai fejlõdésemhez :D

Szerezz egy léghajót töltsd meg spéci gázzal, hogy felvigyen 10km magasra aztán bringával ugorj le és tekerj kényelmes tempóban... haladsz is, kényelmes a tempó is, nincs nagy forgalom, semmi rázkódás, a google maps-ban is csak egy pötty;-)

Holnap koncert! Óóóóóóó jeah! Lángoló gitárok!!!

Jenessanyi

Jenessanyi

vendég

• fórumtag
  • 178 posts
Most hogy megjött a jó idõ egy kicsit mozogni akarok, hogy elérjek egy olyan szintet amikor már másokkal is lehet tekerni :) A sámsoni út mellett lakok, szóval onnan kellene valami olyan útvonal ami min. 10 km, és normális minõségû az út, vagy tûrhetõ a bicikliút. Olyan útvonalra gondolok ahol nem kell nagy forgalomban tekerni, csak olyan kis laza út, ahol lehet papírkutya tempóban menni. A legjobb az lenne ha az útvonalat beraknátok google maps-be, és akkor nincs értetlenkedés. Elõre is köszi a hozzájárulást a fizikai fejlõdésemhez :D