Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Please log in to reply
1727 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Velem mé' nem mentek sosem ilyen átlagot akkó'? De most komolyan, én szeretnék gyorsan is menni Veletek!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
20 kilcsi.

Dante: két órát voltunk kint megállás nélkül, keskeny slick tandem - síkon (!) Gyömrõ fele... (29.7-es átlag - hogy nyugodtan aludjál.)

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts
Én is a 20 km-re szavazok:)

És Huginak üzenem, hogy õ volt a legügyesebb szombaton:)

:love:

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Jónak igérkezik a dolog! De ha megyünk akkor szerintem is a 20-asra menjünk,mert érzem a lábaimban a 26 km-et.
Szóljatok ha lesz belõle valami!

Csütörtüktõl kikapcsolják a netet nálunk!:argue:
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hehhe, õ a legerõsebb közülünk, mindig is tudtam. ;)

20 vagy 40? 40 nekem picit mogorvának tûnik...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Na, máris zéró tünetek, kicst rá kellett mozogni, s máris minden klappol. Nagyon szép a Mátra, sajnos én kábé összesen 10 db fotót készítettem, mert lemerül az aksi, meg nem volt mindig kedvem elõkászálni a gépet. De mikoooooor lesz már végre tavasz?

Dante szerintem te túlhajtottad magad és már nem érzed a fájdalmat. Hugi üzeni -olvasva hozzászólásod- hogy öneki van egy pici izomláza de õ szinte semmit se mozog. Ezzel szemben a nagy sportemberek meg különbözõ fájdalmakra panaszkodnak... :-)

Következõ túra:

http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=641

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na, máris zéró tünetek, kicst rá kellett mozogni, s máris minden klappol. Nagyon szép a Mátra, sajnos én kábé összesen 10 db fotót készítettem, mert lemerül az aksi, meg nem volt mindig kedvem elõkászálni a gépet. De mikoooooor lesz már végre tavasz?

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Szeretnék gratulálni minden kedves sporttársnak aki tegnap teljesítette a Téli Mátra 2006 TT.
Én, Öcsi, Marchello és persze nem utolsó sorban Hápi Hugi élveztük a tegnapi napot. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a havas emelkedõk arra késztettek minket, hogy inkább a természet szépségeiben gyönyörködjünk - ezért sikerül olyan késõre a beérkezésünk. DE NAGYON JÓ VOLT!!!!:clap:
http://www.kep.tar.hu/hapi/50214961#2
Pár kép a Téli Mátra 2006 TTrõl annak aki nem volt ott, és annak is aki ott volt, de nem a gruppetoval a végén -hát ezért nem a mi kis négyfõs csapatunk ért be elsõnek! :krol:
(bocs a homályos képekért -nem vagyok még egy fotomûvész meg a gépünk nem egy ...)

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Hali! néhány kép a Mátrából: http://kep.tar.hu/kisocsike
A duva részen (Kékesre fel) nekem nem volt erõm fotózni, de Hápi csinált képeket!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Biiiiztos voltatok reggel. ;) 33-as átlag, peeeersze...nekem az max versenytempóban slickgummával jön össze, de biztosan. Azt már akartam mondani, hogy átlagot te hogy mérsz? Nézed az órát, s abból jön le egy szám, vagy a végén megnézed az AVS-t,a miben az ácsorgás stb is benne van. Csak mert amikor együtt voltunk, az sem volt ám 30-as, ahogy mondtad, hanem szerény 23.8-as. Trükkös dolog ez, sajnos, 30 feletti átlaghoz sík részeken 40 felett kell menni, lefelé még gyorsabban, s felfelé 26-28-as átlagot menni. (na itt borul a bili, mert tandemmel soha nem mentek felfelé 26-28-as tempóval) Csak úgy mondom, hogy 30-as átlagot egyedül Pitével szoktam menni (respect Pite), no meg Hápival a Csiga-Biga-100-on.

Egyébként rátrafáltál, most ébredgetek...:D

Délután nem jöttök velem egy 40-es körre? Napi 2 edzés az igazán menõ! :D

Én csak délután indulok, elég hûvöske van, de majd meglássuk. Picit jobb lábam halott, rojtosra lett tépve az egyik sarkam, de vacak zoknival menem, s ennek meglett a böjtje. Más fájdalmam nincs - bár este a derekamat éreztem. Szóval nekem tanulság, hogy a szombati TT szívás. A vasárnapi maratonokon sokkal erõsebb vagyok, mert szombaton kialszom magam egy szétdolgozott hét után, sajna így nem is igazán bírtam ki ébren a hazautat, a szervezetem annyira alvást követelt.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Térdem nekem is kivan, de legalább tudok járni, nem úgy, mint tavaly.
Dawn ellenben fel van pörögve, semmi izomláz, vagy ilyesmi.

Dante: Bocs, hogy nem szóltunk - de te délig biztosan alszol - voltunk reggel tekerni egy zúzós két órát (33-as átlag :D).

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Ki hogy élte túl a tegnapi napot? Én királyul vagyok, csak atérdem ment el nyaralni és nem irom hajlítani.
:-)
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Holnapi program Sunset kérésére csúszik egy órát!
Tali 6:30 kor Kistarcsán!

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Hápi szépen kérlek, hogy az infókat mindig tedd közzé itt is, mert nagyrészt csak ezt olvasom. Köszike.Feltöltött kép

Akkor közkívánatra:

Akkor a szombati nap:
Öcsi a kis kék sportautóval megy Marchellóért, Hápiért, Hápi Hugiért és Danteért.
Sunset beszél többiekkel és jönnek vhogy.
Találka 5:30 kor Kistarcsán Bertalan kutya és barátai ill. gazdái házánál.
Cél: Mátrafüred és a Téli Mátra Teljesítménytúra 27 kmes távja.
Ha valami kérdés van tudjátok az elérhetõségeket.
Jó túrázást mindenkinek!

Rákosmente KerekSE;

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Bioszt az ELTÉ-n.

Amúgy Hozé-Máté vagyok:D

Ennyire szereted Torkost?Kétszer is mész.....:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
mi tudjuk...;)

etam

etam

vendég

• fórumtag
  • 13 posts

Mit tanulsz és hol?

Bioszt az ELTÉ-n.

Amúgy Hozé-Máté vagyok:D

Dawn

Dawn

törzsvendég

• fórumtag
  • 285 posts

Semmi, azért megyek már másodszor...:)

Mit tanulsz és hol?

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente

Szakmabeli?

Mééé, nem?

Most gondolkodom, hova jelentkezzek jövõre.

Válasszak valami normális szakmát, vagy megint valami léhûtõ baromságot tanuljak?

Elnök Úr, kircsi a gép

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Téli Mátra infók az egyesületi forumon!

Hápi szépen kérlek, hogy az infókat mindig tedd közzé itt is, mert nagyrészt csak ezt olvasom. Köszike.Feltöltött kép