Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Please log in to reply
1727 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Hú skacok, a Nagy Testvér figyel minket...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Na mi ez a halódás, csak nem tanultok? Én besimételttem a TT-t most szombaton a Börzsönyben, ráadásul több lett az össz-szint is, s mégsem ütött ki annyira, sõt, egyáltalán nem, szóval meg lehet ezt a mûfajt is szokni. (lábamat sem törte fel semmennyire a cipõ, szóval szuper volt) Ellenben a Börzsönyben SOKKAL több volt a hó, ráadásul a beszakadós fajta (derékig párszor eltüntem), a nyavajás hótalpat meg otthonhagytam...ehh...valami felfújható kellene...

Ebbõl azon következtetést vonom le, hogy amikor Dante mester "hatalmas" túrára készül akkor számunkra "lájtos" vmi lesz, ha meg "laza" túrára akkor megszívjuk mint a torkosborz.
Én tanulgatok, dolgozgatok és ügyeket intézgetek de mindent látok és azért figyelek. Na meg egy keveset tekerek -persze kint a szabadban!

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na mi ez a halódás, csak nem tanultok? Én besimételttem a TT-t most szombaton a Börzsönyben, ráadásul több lett az össz-szint is, s mégsem ütött ki annyira, sõt, egyáltalán nem, szóval meg lehet ezt a mûfajt is szokni. (lábamat sem törte fel semmennyire a cipõ, szóval szuper volt) Ellenben a Börzsönyben SOKKAL több volt a hó, ráadásul a beszakadós fajta (derékig párszor eltüntem), a nyavajás hótalpat meg otthonhagytam...ehh...valami felfújható kellene...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,291 posts
Utálom BP közlekedését, mert 1 ×ar :)
De holnap megyek üzletelni és az M3-asról kéne az Árkádia parkolóházhoz menni. Segítene vmelyik okos fiatalember ?:D
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Gyorsak vagyunk, gyorsan be akartunk menni a melegbe...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts

Traffipax Rezsõ? :D:D

Barni a legjobb, mert õ elment cipõt-zoknit cserélni a kocsihoz, és mégis egy perccel hamarabb ért be, mint a mi :-)

Hát igen aki gyors az gyors! Ezt csináljátok utánam. Danténak és Erinek köszönhetem ezt az elsõséget.

:bananadan
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ehh: http://forum.bikemag...2&postcount=507
Tudom, nem kicsit...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hehhe, Barni az tényleg vicces volt...;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Max lefotózni!

Traffipax Rezsõ? :D:D

Barni a legjobb, mert õ elment cipõt-zoknit cserélni a kocsihoz, és mégis egy perccel hamarabb ért be, mint a mi :-)

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Majd 11.-én megmutathatod,hogy le tudod nyomni a Hápit Hugival és Marchelloval együtt

Nem akarok én lenyomni senkit! (Úgyse vehetik fel velem a versenyt) Max lefotózni! :D :D Különben is jön Sophie, szóval esélyetek sincs!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Majd 11.-én megmutathatod,hogy le tudod nyomni a Hápit Hugival és Marchelloval együtt
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Hmmm... érdekes... Hápival 1xerre érkeztünk, mégis van 15 perc diff.... hmmm! :D Mind1! Le lett nyomva, mint állat, ez a lényeg!

KisÖcsike

Az a 15 perc difi azért lészen mert én visszaszaladtam regisztráltatni magam -amit a kuoacban elfelejtettek a kedves szervezõk- és ennyivel késõbbi idõpontot írtak rá.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Hmmm... érdekes... Hápival 1xerre érkeztünk, mégis van 15 perc diff.... hmmm! :D Mind1! Le lett nyomva, mint állat, ez a lényeg!

KisÖcsike

Hát Öcsi, lehet, hogy ott is tudják az igazságot :D
"Nice boys don't play rock and roll"

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Téli Mátra eredmények itt:
http://www.matraberc...126&ev=2006&n=0

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Téli Mátra eredmények itt:
http://www.matraberc...126&ev=2006&n=0

Rákosmente KerekSE;

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Lehet, hogy nem úgy gondolta...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Azt mondtad tapossuk meg! Én odaléptem te meg lemaradtál. Ennyit az áttételrõl.

Feltöltött kép LOL

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Na erre varrjál gombot Öcsém!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Szójjatok csak be...az új 36/48-as hajtásrendszeremmel majd jól becsináltok, ha mögöttem akartok maradni...:P ;)

Hah! Mint a Zemplénmarcin. Azt mondtad tapossuk meg! Én odaléptem te meg lemaradtál. Ennyit az áttételrõl. Nézd Armstrongot. Õ neki szinte mindegy az áttétel, csak pörget és kész. A kerékpár titka nem az áttétel hanem az erõ és tudás ami a gépet mozgatja.

Rákosmente KerekSE;

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Elmenjünk kötözködni?
Én okosakat tudok ám kérdezni!
Fõleg az ilyen termoelégetjükafátosztmegnézzükmilesz -témában!