Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Please log in to reply
1727 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Valéria!
Nem jössz szombaton a Bakonyba tekerni egyet?
Beférsz hozzám a kocsiba.

Köszönöm a meghívást, de sajna szombaton "állatkodás" van terítéken, vhol Dobogókõ környékén, így nem tudok menni. Ha nem hiányozna már nagyon az "eresztés," azonnal igent mondanék.
Mindenesetre jó idõt és jó tekerést kívánok nektek.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Most lassan írom a gyengébbek kedvéért

füürdõõszobaabúútoor

Mosdó alá meg fölé szekrény

A wc-csésze az szaniter. Te még sosem költöztél???

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

De legalább van fürdõszobabútorunk :D

Csak nem a wc-csészének örülsz ennyire? ;D

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Most hétvégén lesz a kalóriatábor?

Mert akkor mindenkinek jó tekerést.

Nekem remek évem van már most. Ennyit beteg még nem voltam

Kezdõdõt januárban egyhetes magas lázzal, folytatódott márciusban a szalagsérüléssel, most meg szombattól keddig nem ettem semmit - de tényleg semmit, oké, kedden kétszersültet - mert sikerült bekapnom egy kis szalmonellát. Lefogytam 3 kilót. Gyenge vagyok mint a fing.
ELEGEM VAN.

De legalább van fürdõszobabútorunk :D

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Küldtem neked mailt!!! Majd olvasd el ,ha nem tetted volna még meg.:P
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Jankó

Jankó

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,030 posts
vv: Igyexem fincsi útvonalat összeállítani... Az elõbb már részletesen leírtam Charonnak címezve, de mire végeztem, már off voltam... Még egyszer pedig nincs erõm nekiállni. 40-80 km, mindenütt tekerhetõ, nem túl technikás, de reményeim szerint emlékezetes túra. A jó idõt ti intézitek!!!:lol1:
Szíjú szombaton Tamásnál tízkor!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
Köszönöm a felajánlásokat!
De csak most sikerült net elé ülnöm.
Ha minden igaz és Hozé bácsi elolvassa az sms-it akkor holnap reggel megkapom tõle a telót.

Elõre is köszönöm neki!!!!
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Valéria!
Nem jössz szombaton a Bakonyba tekerni egyet?
Beférsz hozzám a kocsiba.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Jövõ hétvégén ki ér rá Szilvásmarci bejáró túrára?

ps: merevvillával is klassz az élet

Nem szeretnék gonoszkodni, de május 20-ra szervezõdött egy DM középtáv pályabejárás, amit korábban már ide is feltettem.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Miénk volt a pálya!
http://bikemag.hu/content/view/211/1/

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Jövõ hétvégén ki ér rá Szilvásmarci bejáró túrára?

ps: merevvillával is klassz az élet
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

A menetes villanyak nem 1 1/8-os, tehát nem jó.

Tudom, van egy flakon purhab is, csak azt már nem akartam írni. Szomszédnak asszem van hozzá váz is. :)
De nem is Serpens, hanem Polaris -volt még tavaly. Aztán lehet, hogy a telóval együtt az is változott.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A menetes villanyak nem 1 1/8-os, tehát nem jó.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Jut eszembe: rá kellene írni az rmkse csapatmezek hátuljára, hogy Nem fékezünk senki kedvéért!

:D
Na ezt skubizzátok meg:
http://rakosmente.uw...msg2719#msg2719

Suni: ha gondolod van egy menetes merev villám a hétvégére. Szerintem még kormánycsapágyat is találunk hozzá. :)

Miért kell minden Kalóriatábort szereléssel kezdeni?! :) Sporttársak! A kerékpárokat kéretik karban tartani! Elvégre is itt a szezon!

Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ez egy Magellán Serpens talán, ha jól emléxelek. A kormánycsapágy alja dolog meg reméljük, hogy kompatibilis, mert nem mindig az. Ellenben Barni nevében is köszönjük.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Lehet, hogy nekem van otthon egy RST- villám, rajta a kormánycsapágy alja, de nem tudom milyen rövidre van levágva, Meridában volt.
Ha kell, akkor kéretik felhívni telefonon este 8 óra 15 perckor.
Holnap reggel leszállítom Biatorbágyra.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Barni: Rossz hír, hétvégére nem lesz még telód. A régiben - ha még hozzáférsz - benne van ugyan a dió, de a kormánycsapágyad alsó futófelülete rajta volt a leadott telón, ennyi a gáz összesen.
Elsõ fék nélkül (vagy sebtiben összedobott fékkel - van tartalék nekem is) simán elmennél még. Lásd az elõzõ kalóriatáborban öcsike fék nélkül volt ;)

Nos megoldás: kalapács, nagy csavarhúzó (mindkettõ van nekem) egy kölcsön villa (vagy a tied a régi), és EGY KÖLCSÖN KORMÁNYCSAPÁGY TELJES ALSÓ RÉSZE. Na ehhez kérünk segítséget a tisztelt fórumtársaktól.
(Kicserélhetjük a kormánycsapágyat tehát. De ha gondolod veszek neked egyet a régi helyett és akkor csak egy villa kell. Telcsizz rám! - Örök élethez ilyet javasolok: http://ebike.hu/term...apagy/ahead/465)

Jut eszembe: rá kellene írni az rmkse csapatmezek hátuljára, hogy Nem fékezünk senki kedvéért!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
<csab@fiberméjl.hu>:
user is over quota

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Apropó, jön innen valaki a Fekete-tekerésre és/vagy a Gödöllõi teljesítménytúra valamelyikére?

Van rá esély. Szombat reggel megyek melót nézni, utánna ha minden igaz Hugival a Fekete Tekerésre, majd este megint meló. Vasnap délelõtt még szabad, így lehet, hogy lesz Gödöllõ TT is belõle. Ez erõssen a holnapi nap eredményétõl függ. Ha megyek akkor holnap este feldobom egyesületi forumra.

Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Barni, én max egy merevvillával tudlak kisegíteni, ha más nincs, azt javaslom megoldásnak. Télre egyébként is érdemes a telót kiszedni, szóval az sem baj, ha veszel egy "telópótlót" kemény 2500-4000 HUF-ért.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)