Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Please log in to reply
1727 replies to this topic

SanDiablo

SanDiablo

törzsvendég

• fórumtag
  • 443 posts
Száz szónak is egy a vége..! Így jár, aki szénbõl épít biciklit. Gondoljatok csak bele! A rotling ceruza hegye is milyen könnyen kitõrik?!
Nesze Dante! Brikettbike!
"Aki embernek hitvány, az magyarnak alkalmatlan." Tamási Áron
Durung forever!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Lehet, hogy meg kellene tanulni izomból mennetek...;) :D :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Lehet, meg kéne tanítani bringázni...:D:D:D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

Hát macerás egy fazon az biztos...
Különben sem értem, a 70 kilójával mitõl szakad el a lánc?
Lehet, hogy kellene TÉNYLEG valami normális láncot vennie?

Én 65 kg vagyok, múltkor 1 dure-ace/XTR láncom szakadt el...

Kihívás napján ott leszek boci mezben!!
Ott találkozunk!!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Emberek!!! Dobjunk már össze Danténak egy rendes bicikire! Ennél még a TESCO bringák is tartósabbak... arról meg ne is beszéljünk, hogy szebbek! :D :D

Üdv!

KisÖcsike

OK! Én már rég elkezdtem....szelektíven gyûjteni a hulladékot. Egy zsák összetaposott PETpalackot felajánlok. Na jó, ha szépen megkértek adok némi vasat is. :D

Kihívás Napja lesz május 24.-én.

Egy éjszakába is nyúló program:
http://rakosmente.uw...msg2757#msg2757

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Visszaragasztottam. ;) Komolyan, fél tubus pilanatragasztó, némi kevlarszövet, s a sodrony újra a gumi része. A nyerget is tudtam kipótolni némi akrilgyantával, szóval megy a sufnituning ezerrel. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Azt már nem is mered említeni, hogy egy külsõt is letéptél a felnirõl? :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

nem mozogta ki a telo és kicsit pattant a bicikli

Ne is mondd, errõl mindig a Börzsöny-kör világbajnoki felütése jut eszembe...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Hát macerás egy fazon az biztos...
Különben sem értem, a 70 kilójával mitõl szakad el a lánc?
Lehet, hogy kellene TÉNYLEG valami normális láncot vennie?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Ha Dantet ismeritek, akkor tudhatnátok...akkor nála egy lezúzós kegyetlen esés, annyit jelent, hogy "nem mozogta ki a telo és kicsit pattant a bicikli. Az elszakdt lánc, az kissé megnyúlt. A durva nyolcast A NASA-nál elektron-raster-giga-makromikroszkóppal is alig látják, a széttört nyeregcsövet, pedig itt gipszelésre sem tartanánk érdemesnek.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
ne aggódj!!! A telód még hátra van:p
:-(((
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Végül is...ha az utóbbi 2 hetet nézzük, letört egy nyeregcsõ, kulacstartó, most meg a lánc...

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

ÁÁÁÁÁÁ! Elszakadt a láncom. Basszus, valami nem stimmel velem. Az a durva, hogy nem félreváltástól...egyszerûen egy szem (az összekötõ lap közepén) elszakadt! Úgyhogy betettem most még1 patentszemet a helyére.

Emberek!!! Dobjunk már össze Danténak egy rendes bicikire! Ennél még a TESCO bringák is tartósabbak... arról meg ne is beszéljünk, hogy szebbek! :D :D

Üdv!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát, mászáskor téptem el...szóval találó...;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Hehehehe... Szervezz túrát "xxxx láncszaggató" néven.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
ÁÁÁÁÁÁ! Elszakadt a láncom. Basszus, valami nem stimmel velem. :D Az a durva, hogy nem félreváltástól...egyszerûen egy szem (az összekötõ lap közepén) elszakadt! Úgyhogy betettem most még1 patentszemet a helyére. ;)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
A sértett Pannónia Sajt társaság, amelynek tagja volt Sajt Úr 1.0, fellebezést nyújtott be a Bírósághoz az ügy érdekében, hogy a vádlott büneinek enyhítésével kapcsolatban a döntés erejéig visszavonulnak, és kérik a tárgyalás felfüggesztését.

Képek feltõltve:
www.kep.tar.hu/theyeti
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Tisztelt vádlott!

A túlerõ esete olyan szempontból állt fent, hogy ugyan szemtõl szemben volt Ön a szagot eresztett áldozattal, de itt szempont nálunk, hogy az Ön szája nagyobb, mint az áldozat teljes testmérete! Bûntárs nincs az ügyben, mert minden Sajt Úr 1.0 rész az Ön gyomrában landolt.
A 'bakonyi tál' nevû fedõvegyület pedig laborba került vegytani vizsgálatra - vizsgálandó annak élettani és takaró funkcióját Sajt Úr 1.0 maradékainak eltûntetésére, valamint maszkfunkcionalitású biogeometriai alakváltoztató alattom-viselkedését.

Amúgy a vádlottnak nincs szólás joga, mert ez egy anarchikus bíróság, akiknél egyébként lobbiznak a sajtok. :P
"Nice boys don't play rock and roll"

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

...
Súlyosbító körülményként vesszük figyelembe a túlerõ alkalmazását, valamint a különös kegyetlenséggel járó élve elfogyasztást - emellett figyelembe vesszük, a nap állását és a pontos idõt (mind súlyosbító körülmény). Valamint növeli a büntetés mértékét, hogy amint a bûncselekmény felismerésre került, azt 'bakonyi tál' nevû semlegesítõ vegyülettel történõ nyomeltüntetés tette bizonyíthatóságával való megtörténte megvalósulva lett.
...

T. Bíróság!
A túlerõ alkalmazás tényének esete nem foroghatott fenn, mivel Sajt Úr 1.0 -val szemtõl-szemben, "egy az egyben" voltunk jelen az inkriminált elfogyasztási esemény bekövetkeztekor.
Az élve elfogyasztást tényét meg engedtessék meg nekem félreértésnek vélelmezni, ugyanis Sajt Úr 1.0-nak a sajnálatos esemény idején már szaga volt...
A nap állásának figyelembe vétele ellen (mint súlyosbító körülmény) már csak Galillei és Kopernikusz szelleme miatt is tiltakoznom kell.
Sajnos el kell ismernem az Önök igazát a pontos idõ figyelembe vétele terén, akkor ugyanis valóban pontos idõ volt.
A Bakonyi tál elfogyasztásában azonban tettestársam is volt, Bikebudha sporttárs személyében.

Maradok továbbra is...

h.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Fúú...
De alternatív.. :-)