Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XVII. kerbõl van itt vki? #2

- - - - -

• Please log in to reply
1727 replies to this topic

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Mi megusztuk.

Mázlisták, mert mi is kaptunk az égi áldásból :( Békás 100at lenyomtuk, elindultunk hazafelé és pár száz méter megtétele után az idõjósok által jósolt zápor helyett csendes áztató esõben kerekeztünk hazáig. Hol alulról, hol felülrõl kaptuk a vizet. Gratula Cseyának a jó teljesítésért.

Köszönjük az etyeki pincefesztivál rendezvénytõl független pincetulajdonosának a vendéglátást, a finom hamit, a résztvevõknek a jelenlétet. És Öcsinek a fényképeket. Bár a homályos képek elgondolkodtatják az embert, hogy mennyit ihatott a fényképezõgép :). Nekem ez tetszik a legjobban, mindent elárul :) : http://www.kep.tar.h...7074/22173507#2

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Gondolkodtam is hazafelé, hogy el fogtok e ázni vagy sem. Mi megusztuk.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Köszi a vendéglátást Barni, jó volt.

Ma mi meg mentünk egy Pilis-120-asat Pitével - hááát, az utolsó 3 órában már stabilan és folyamatosan áztunk. Úgyhogy a sarazás megvolt. Végül is, 6 óra alatt lenyomtuk, úgyhogy annyira azért nem volt vészes. Találkoztunk néhány profi sráccal, akik veszettül nyomták, kaptunk is némi bealázást. Az egyikük visszajött velünk Dobogókõrõl (aki állítása szerint a leggyengébb volt a trióból, ehhez képest a Virágos nyeregre kiállva mászott fel a Köves-bércrõl, mindezt úgy, hogy már bõven 2000+ szint volt benne...) , s mutatott pár "trükkös" terminátor szakaszt pl a Hosszú-hegyi dózerút kiváltására. (merthogy az uncsi ;) ) Szóval jót mentünk.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sunset

sunset

törzsvendég

• fórumtag
  • 858 posts
ezek a borok szölõbõl készültek és nem tablettából! Gondold el mi lenne akkor ha mindenki tablettást inna!!!

Dante!

A cica becsületes neve: SCHAFRANEK
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts
Sziasztok!

Naahh... Etyek is megvolt... :D Köszönjük Barni Bácsinak a meghívást, meg a vendéglátást, a finom borokat, no meg persze az elmaradhatatlan gulyááás levest! Fincsi volt! Képeket feltöltöttem: http://www.kep.tar.hu/kisocsike

Üdv!

KisÖcsike

ui: Életemben nem láttam ennyi beb@szott embert 1 helyen... :D
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Helló-belló! Jön valaki innen a Békás 100-ra?

Asszem én igen. Privibe küldfök telcsiszámot, csörrents meg és mehetünk együtt.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Amikor én utoljára megpróbáltam, eltölrt a Magellan hátsó tengelye......

KisÖcsike

Egy durungtól mit vársz?:chin:

:D

Cseya

Cseya

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Helló-belló! Jön valaki innen a Békás 100-ra?

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Lehet, hogy meg kellene tanulni izomból mennetek...

Amikor én utoljára megpróbáltam, eltölrt a Magellan hátsó tengelye...... :chin:

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Egy láncnak simán bírnia kellene 4-5e kilcsit, ha nem nagy dzsuvában van ridegen tartva.

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Én vettem két ugyanolyan láncot, és azokat cserélem vetésforgóban.
Pucolni én is rendszeresen pucolom õket.
Most ezzel a kettõvel tartok 3150 km-nél.
Pedig volt olyan, hogy 42-16-ban mentem fel a nagytarcsai dombra (óóó, régi szép idõk :D )

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Már megint egy olyan napra tesznek bulit, amikor ügyelek. Május 24-én remélem, senki sem akarja majd kihívni a sorsot.û

Különben a jövõ hétre 30 fokokat mondott.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

A társaságból ugye Dante és Pite a két legerõsebb ember, szerintem ezt nem vitatjuk. Nagy terhelésnél pedig nem csoda, ha szakad a lánc. Mellesleg Dawn is kezdi szaggatni a láncokat ;-)

A lánc szakadás sok mindentõl függ. Pl: a használatától, futott kmtõl. Hegyikerékpárnál különösen nagy igénybevételnek van kitéve, mert folyamatosan koszolódik, ennek következtében kopik. Ezért tisztítom rendszeresen és 2-3000 kmnél cserélem. Lehet, hogy bírna többet is, de jobb a biztonság.

Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A társaságból ugye Dante és Pite a két legerõsebb ember, szerintem ezt nem vitatjuk. Nagy terhelésnél pedig nem csoda, ha szakad a lánc. Mellesleg Dawn is kezdi szaggatni a láncokat ;-)

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
Hápinak van igaza, nézd meg akár Boterot is.

Õ sem ismer más áttételt, csak az 53-14-et.

Ullrich meg azért ment jól tegnap, mert idõfutamon nem lehet gondolkodni, ott izomból kell menni ;)

Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs

Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs

Lao-Ce

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ha talizok vele megmondom. Õ is izomból ment és ezért nem tudta legyõzni Armstrongot. A Giron meg mindenféle számítógépes vacakot akaszgatnak rá, hogy tudják hogy van. Mert õ nem tudja. Csak "tesztel". De tegnap jót ment, mert biztos gondolkodott is. :) ;)

Jóska Bá! Esõ meg kétesélyes: vagy esik vagy nem. Jelenleg az elsõ eset a valószinûbb.

egy hétre elõre nem lehet pontosan jósolni idõjárást sem

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Ezt mondd Ullrichnak pl. :-)

Esõ meg nem lesz jövõ hétvégén. Én mondom, Buga Jóska.

Ha talizok vele megmondom. Õ is izomból ment és ezért nem tudta legyõzni Armstrongot. A Giron meg mindenféle számítógépes vacakot akaszgatnak rá, hogy tudják hogy van. Mert õ nem tudja. Csak "tesztel". De tegnap jót ment, mert biztos gondolkodott is. :) ;)

Jóska Bá! Esõ meg kétesélyes: vagy esik vagy nem. Jelenleg az elsõ eset a valószinûbb.

Rákosmente KerekSE;

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Izomból csak a gyengék mennek, az okosok ésszel közlekednek.

Ezt mondd Ullrichnak pl. :-)

Esõ meg nem lesz jövõ hétvégén. Én mondom, Buga Jóska.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Lehet, hogy meg kellene tanulni izomból mennetek...

Izomból csak a gyengék mennek, az okosok ésszel közlekednek. ;) :D

Néztem reggel idõjóst: jöv hétvégére esõt és hideget jósol. :pada:

Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Azért csak úgy csendben jegyzem meg, hogy karboncuccosom még nem tört soha, általában az aluból készültek zakkannak meg. Kopp-kopp...;-) (de pl ma a telóm is megpusztult, na de 20K km után - ez azért bõven megjárta már a hadak útját, nem szégyen tõle, fõleg, hogy mindezidáig panaszmentes volt)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)